2777
2789

سلام خانما.من میخوام امسال واسه کنکور بخونم.دخترم هم سه سال و نه ماهشه.میخوام بدونم میشه بدون مهد رفتن اون درس بخونم.منظورم اینه خونه نباشه.راستش دلم نمیاد بفرستمش مهد.چون میگم خسته میشه.امروز اولین روزش بود وقتی اومد از خستگی حتی نمیتونست غذا بخوره

وزن فعلی ۶۵/۳۰۰ وزن هدف ۵۵ تاریخ شروع رژیم ۹۷/۷/۲۸

من تونستم بخونم شما رو نمیدونم.البته بچه من کوچکتر بود و در کنارش کارهای دیگه ای هم میکردم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

خب از بس بازی کرده خسته شده اولش خیلی خسته میشن چون محیط جدیده اما بعدش عادی میشه...و البته چرا ک ن میتونی خب هیچی نشد ندارع

دخترمنم دوسالشه نمیدونم میتونم یا نه😥البته کارای خونه بیشتر وقتمو میگیره

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

برای چه کنکوری میخواید بخونید؟

سنش خوبه برای مهد

به نظرم مهد برای خودشون بهتره

همراه با تاپیک بامداد خمار❤......گروه زرد....وزن اولیه ۱۰۳.۵😥.....وزن فعلی:۱۰۲.......هدف اول:۹۹...... وزن هدف ۸۵.....قد ۱۸۰....تاریخ شروع:۴ دی ماه
2804
من تونستم بخونم شما رو نمیدونم.البته بچه من کوچکتر بود و در کنارش کارهای دیگه ای هم میکردم.

میشه بگین چه موقع ها میخوندین؟

برای چه کنکوری میخواید بخونید؟ سنش خوبه برای مهد به نظرم مهد برای خودشون بهتره

من ارشد دارم میخوام واسه کنکور سراسری بخونم

خب از بس بازی کرده خسته شده اولش خیلی خسته میشن چون محیط جدیده اما بعدش عادی میشه...و البته چرا ک ن ...

دلم سوخت اینقدر خسته بود

میشه بگین چه موقع ها میخوندین؟

وقتی که میخوابید.من حوزه و دانشگاه ر. با هم میخوندم.بچه هم داشتم.مکالمه و باشگاه و خانه داری و...هم که بود.اما خداوند جبران میکنه.فقط برنامه ریزی میخواد و تلاش.از کمترین فرصت ها باید استفاده بهینه کرد.با بچه ارشد دادم و تک رقمی شد رتبه ام.الان هم با دوتا بچه دارم درسم رو ادامه میدم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
2805
2801