2777
2789

میدونیین ک دستپختم بده و همش خراب میکنم غذارو. ی دستور خوشمزه بهم بدین. شاید نرسم پستارو ج بدم تانیم ساعت دیگه باید حاضر شه

هر کدومو جدا سرخ میکنی اوون؟؟

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من امروز درست کردم عالی ش 

خستم   مثله عمه ای که 15  تا برادرزاده داره  تصمیم گرفتم از این به بعد با مشکلاتم بیرانوند گونه رفتار کنم مثلا برم بالا سر افسردگی بگم چطططوری افسردگیی؟

سیب زمینی مکعبی خورد کن سرخ کن

سوسیس هم حلقه حلقه کن سرخ کن

ی پیاز داغ بگیر رب گوجه و زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز درصورت تمایل بزن بعد سیب زمینی و سوسیس اضافه کن ی دست ک شد نوش جان کن

سیب زمینی مکعب مربع ریز اندازه بند انگشت. سوسیس نصف و قاچ. پیاز یه عدد متوسط. همه ریز. جدا هر کدوم سرخ یشه. همه رو قاطی کن رب و ادویه و فلفل‌ثرمز فراوون سرخ بشه‌بریز رو موادت هم بزن درشو بذار پنج تا ده دقیقه بپزه حسابی میکس یشه. نوش جاان. با ماست و سبزی خیلی خوشمزست

بعد از کلی کنکاش فهمیدم : توی زندگی با احمق بحث نکنم.

اگه میخوای مثل فست فودی ها باشه سیب زمینی رو بذار آب پز شه کامل بپزه البته نه در حد له شدن

بعد سوسیس ها رو خرد کن بذار سرخ شن و رب بزن و سیب زمینی هارو برش بزن سرد شن بعد خرد کن بریز داخلش

نوش جان