2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 13 بازدید | 345 پست
با سلام دوستان عزیز کاربری ها را بررسی می کنیم حتما نگران نباشید
فالگیر، موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره                                                                 دختر، وااااای این که همه چی رو میدونه  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ضایع هست کارش ؛ جالبه توی عکس اولش گفته حلقه هامون گم شده ولی اینجا گفته ((شرکت دراین مسابقه باعث شد یک بار دیگه به یاد روز جشن ازدواج همان ژست را تکرار کنیم )) سری قبل که ضایع شد 8 صفحه به من ایمیل زده بود و کلی حرف بارم کرد من اصلا جوابش ندادم یعنی در شان خودم ندیدم که جوابش بدم
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
sima پست ها : 175عضویت:1393/4/11 1394/9/2 - 11:06 صبح [گزارش پست نامناسب] [لینک مستقیم] سلام خانمهای مری طلا آنجلا پروانه خانم و مهدیه. من بار اوله که شرکت میکنم و خیلی هم دوست دارم برنده بشم اما وقتی بخواد تقلب بشه من راضی نیستم. من رفتم و همه ی عکسها رو باز کردم. نمیدونم قوانین مسابقه دقیقا چی هست که چرا اسمشو نمیگید که همه متوجه بشن. اما من دیدم کاربر خاله ریزه هستم زیر عکسش با کاربری شلیل صادراتی تشکر شده. و عکسی که شلیل صادراتی گذاشته حلقه ها واضحه اما تو عکس خاله ریزه هستم یه عکس تار از حلقه ها هست. خب لااقل یه جفت حلقه از کسی قرض میکردی!!!! متاسفم برای خودم که روزی که شلیل صادراتی تاپیک زد که منم عضو نی نی سایت شدم من اونجا باهاش دوست شدم. نه که خیلی دوست ولی تو تاپیکش بودم. اما اگر میدونستم تقلبی درکار هست هیچوقت تو تاپیکش پست نمیذاشتم.
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
نمیدونم این 8 تا کاربر مهمان دقیقا دنبال چی هستن تو این تاپیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام مامی سا جان من همش میخواستم پیغام خصوصی بدم ولی خیلی کم اومدم سایت این مدت گفتم شاید پستمو تو تاپیک برندگان دوره ی پیش ندیده باشی. گفته بودم چینی زرین رو بعد از 40 روز پیگیری بالاخره برام فرستادنشازت تشکر کرده بودم. از خودت و از از بخشندگیت.
2810