2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 13 بازدید | 345 پست
بچه ها خیلی باحالید! من روز اول که عکسمو گذاشتم به شوخی یجا گفتم برو لایکم کن. بعد نی نی یار بم گفتن قانونه که تبلیغ نکنید. منم گفتم چشم چون دفعه اولم بود مسابقه شرکت میکردم در جریان نبودم و قبلا دیده بودم بچه ها میان میگن عکس بچه مو لایک کن... الان باز واسه من ظاهرا گزارش زدید من رفتم اون پست رو پیدا کردم پاکش کردم ولی بعضی خیلی باحالید یه مسابقه انقد ارزش نداره من فقط چون به قول این بفرمایید شامیا challenge دوست دارم شرکت کردم بعضیا آدمو پشیمون میکنن دوست عزیز بیا من خودم با جایزه میدم
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

التماس دعا الهه جان سوین جان تبلیغات ممنوعه گلم هم اینجا هم تو بقیه تاپیکا
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
خوش به سعادت، همه اونهایی که دارن میرن کربلا
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
سلام خانوما خوبین مررررررررررررررررررررررررررررسی بابت لایکتون حلقه من و همسر جفت بود و دقیق یک شکل برای اون تو عکس نیفتاده راستی مگه تبلیغ ازاد شده که تو امضاهاتون تبلیغ کردین خواهرااااااا
سلام من برگشتم دلم براتون تنگ شذه بود.من همون شقایق1367 سابقم که الان مامان یه آقا پسر خوشگل به اسم محمدصدرا هستم خدایا شکرت .....
شقایق جان جز تو امضا هرگونه تبلیغی تو نینی سایت،تاکید میکنم فقط تو نینی سایت ممنوعه
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
سلام،صبح همگی بخیر نمیخاستم این پستو بذارم ولی میزارم تا آبروی این کاربرو ببرم،از بس همه مدل و هربار داره تقلب میکنه و من هی نادیده میگیرم اما شک نکنه که اینبار گزارششو میدم! بزارید براتون توضیح بدم یکی از کاربرای عزیز و معروف! خیلی شیک با دوتا کاربری تو مسابقه شرکت کرده و جالبه هردوتا کاربریشم با عکساش کلی نظر داده شده و به به و چه چه شده،اما خانوم زرنگ نبودهو تنها با یه اشتباه کوچیک خودشو لو داده،اشتباهشو میگم تا خودتون برید ببینید و بفهمید کیه!ایشون حواسش نبوده و اومده با کاربری دوم زیر عکسی که با کاربری اول گذاشته از رای دهندگان تشکر کرده!!!و لابد پیش خودشم نشسته به ریش بقیه شرکت کنندگان خندیده،برات متاسفم خانم که شما به هر حقه ای داری تلاش میکنی هر سری برنده شی ولی کور خوندی ایندفعه من یکی کوتاه نمیامو و گزارشتو به خانوم تهرانی میدم!ماهم همه دوس داریم تابلوفرش برنده شیم اما به چه قیمتی!!! جالبه کاربری دوم مال همین چندماه پیش ثبت نام شده و اینقد حرفه ای داره رای جمع میکنه آدم میمونه از کجا اینقد با سایت آشناس!!! لطفا همگی برید و عکسارو باز ببینید تا متوجه حرفام بشید من واقعا حالم از کار این خانوم به هم میخوره،چقدم خودشو مثبت جلوه میده،متاسفم برات
الان نگاه کردم کاربری دومش هنو یکماهم نشده ثبت نام کرده
الان نگاه کردم کاربری دومش هنو یکماهم نشده ثبت نام کرده
فهمیدم چقدر زشت کاملا معلومه کیه..... این دفعه من چیزی نمیگم بقیه قضاوت کنن
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
مری به منم بگو چون برای منم یه حرکتی زده یکی از بچه ها
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
انجلا و پروانه جان کاملا تابلوعه به حق خودشم قانع نیستو دوتا تابلو فرش میخاد ظاهرا ولی کور خونده
2810