2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 13 بازدید | 345 پست
mamitanha هم که زیر همه عکسا نوشته رای دادم بهم رای بدین شایدم واقعا نمیدونه اینکار ممنوعه ولی به هرحال از مقررات مسابقه سرپیچی کرده
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
من نفهمیدم کیه ولی اگه همونی باشه که واسه من گزارش زده خیلی باحاله بچه م
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون نیست پروانه جان،شما نگران نباش چون نه از کاربرای معروف مسابقاتی و نه با اون اسم shima کسی عکسی گذاشته خودش میدونه باکی هستم
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
امروز کلا زدم تو خط پیدا کردن متخلفا حق باید به حق دار برسه
نه شیما رو نمیگم ولی اونی که من فکر میکردمم نبود الان حدس زدم کیو میگین عیب نداره اگه کسی واقعا نیاز مالی داره و جایزه میتونه کمکش کنه کاش برنده شه
بی کار سفره نیست؛ بی سفره، عشق؛ بی عشق سخن نیست؛ و سخن که نبود فریاد و دعوا نیست، خنده و شوخی نیست، زبان و دل کهنه می شود؛ روح در چهره و نگاه در چشمها میخشکد؛ دستها در بیکاری فرسوده میشوند؛ و بیل و منگال و دستکاله و علفتراش در پس کندوی خالی، زیر لایه ی ضخیمی از غار رخ پنهان میکند. (جای خالی سلوچ، محمود دولت آبادی)
نیاز مالی؟ مثلا میخواد بره این تابلو فرش رو بزاره سر خیابون حراج کنه؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! خودش خودشو لو داد
می شوم بیـدار و می بینم کنارم نیستی حسرتت سر می گذارد بی تو بر بالینِ من ... روحت شاد مامان مهربونم
نیازمالی!!!!! خب باهمون یه کاربری بقول شما نیاز مالیشو برطرف کنه،اینقده حریص نباشه که نذاره به بقیه برسه تازه تابلو فرش یه وسیله لوکسه مثلا میخاد بفروشه نیازشو تامین کنه ایشالا هرکی بیشتر و بدون تقلب تلاش کرده برنده شه من از اولم گفتم هرتقلبی ببینم میگم حتی اگه خودم باشم
سلام مری جون منم حدس زدم، ولی کاربریه دوم و نفهمیدم کاربریه معروفش و حدس زدم .. خیلی شمارو دوست دارم ماشاالله هم باهوشی، هم فعال و هم زیرک انشالله خودت از برنده های صددرصد هستی، چون حقته
♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــداونـدا مـــرا آن ده که آن بـــــــه ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥♥
سلام خانمهای مری طلا آنجلا پروانه خانم و مهدیه. من بار اوله که شرکت میکنم و خیلی هم دوست دارم برنده بشم اما وقتی بخواد تقلب بشه من راضی نیستم. من رفتم و همه ی عکسها رو باز کردم. نمیدونم قوانین مسابقه دقیقا چی هست که چرا اسمشو نمیگید که همه متوجه بشن. اما من دیدم کاربر خاله ریزه هستم زیر عکسش با کاربری شلیل صادراتی تشکر شده. و عکسی که شلیل صادراتی گذاشته حلقه ها واضحه اما تو عکس خاله ریزه هستم یه عکس تار از حلقه ها هست. خب لااقل یه جفت حلقه از کسی قرض میکردی!!!! متاسفم برای خودم که روزی که شلیل صادراتی تاپیک زد که منم عضو نی نی سایت شدم من اونجا باهاش دوست شدم. نه که خیلی دوست ولی تو تاپیکش بودم. اما اگر میدونستم تقلبی درکار هست هیچوقت تو تاپیکش پست نمیذاشتم.
ممنونم مهدیه جان،نظر لطف شماست عزیزم،من از اول گفتم با تمام تقلبا برخورد میکنمو گزارش میدم،اما اینم بگم که من قبلنا با تقلبا زیاد کاری نداشتم ولی این امروز خیلی گنده بود،واقعا بهم برخورد بلانسبت ایشون مارو چی فرض کردن که اینکارو کردن! الانم من حرف سیماجون رو تایید میکنم و خانم تهرانی باید تقلب این کاربرو رسیدگی کنن،برامم مهم نیست ایشون ناراحت شه یا نه چون من قسم خوردم که گزارش میدم متقلبارو ایشون سری قبلم تقلب کردن و لو رفتن و اما خانم تهرانی بهشون ارفاق کردنو با وجودی که حقش نبود برنده شه اما جز برندگان بود،اما این سری من یکی قبول نمیکنم بازم از تقلبشون چشم پوشی بشه! بعضیارو هرچی محدود کنی که تقلب نکنن اما باز یه راه دیگه پیدا میکنن و من واقعاااااا متاسفم برا این مدل ادما محیط مسابقه رو هم خراب کردن،خانم تهرانی خواهشا رسیدگی کنید. هرکی شهامت داره و طرفداره حقه پسته منو لایک کنه،حداقل بخاطر اینکه حق خودتون ضایع نشه
سیما منم همینکاری که تو میگیو کردم
ممنونم مهدیه جان،نظر لطف شماست عزیزم،من از اول گفتم با تمام تقلبا برخورد میکنمو گزارش میدم،اما اینم بگم که من قبلنا با تقلبا زیاد کاری نداشتم ولی این امروز خیلی گنده بود،واقعا بهم برخورد بلانسبت ایشون مارو چی فرض کردن که اینکارو کردن! الانم من حرف سیماجون رو تایید میکنم و خانم تهرانی باید تقلب این کاربرو رسیدگی کنن،برامم مهم نیست ایشون ناراحت شه یا نه چون من قسم خوردم که گزارش میدم متقلبارو ایشون سری قبلم تقلب کردن و لو رفتن و اما خانم تهرانی بهشون ارفاق کردنو با وجودی که حقش نبود برنده شه اما جز برندگان بود،اما این سری من یکی قبول نمیکنم بازم از تقلبشون چشم پوشی بشه! بعضیارو هرچی محدود کنی که تقلب نکنن اما باز یه راه دیگه پیدا میکنن و من واقعاااااا متاسفم برا این مدل ادما محیط مسابقه رو هم خراب کردن،خانم تهرانی خواهشا رسیدگی کنید. هرکی شهامت داره و طرفداره حقه پسته منو لایک کنه،حداقل بخاطر اینکه حق خودتون ضایع نشه
مری کی اینکارو کرده؟؟؟؟ اونوقت وقتی من میگم یه عده فقط دنبال جنس مجانین و هرکاری بخاطرش میکنن فک میکنن باخودشونم من منظوزم همین ادماس که بخاطر پول و مادیات هرکاری میکنن لطفا به منن بگو کیه مری طلا
2810