2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 13 بازدید | 345 پست
دوستان تبلیغ تو این تاپیک هم مث بقیه تاپیکا غیرمجازه من ببینم گزارش میدم! خانم تهرانی خودشونم اعلام کردن اینجاهم مجاز به تبلیغ و اینکه هی بگید فلانی من بهت رای دادم بهم رای بده نیستیم ایشالا این سری دیگه رعایت کنن دوستان👍
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مامی سا جون سلام عکست خوشگله خاله اما رده سنی اشتباه زدی بفرست واسه ازاد اصلاحش کن چند تا از دوستانم رده سنی انتخاب کردن امیدوارم بقیه دوستانم که اشتباه رده سنی رو زدن ببین متوجه بشن اصلاح کنن
کیا منو یادشونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ شماره خانوم تهرانی رو ندارین بگم مشکلمو حل کنه؟؟؟؟؟؟
من مری طلا هستم کاربریم غیرفعال شده[smiley]s/sm65.gif[/smiley] اینا هم انتخاب جاریم بود!سلیقه شو دوس دارم [smiley]l/l_40.gif[/smiley] http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015111109474413609
2805
سلام نیلوفری،رده سنی نداره چون عکس حلقه است،حالا خواستی دخترتم بذار تو عکس
من مری طلا هستم کاربریم غیرفعال شده[smiley]s/sm65.gif[/smiley] اینا هم انتخاب جاریم بود!سلیقه شو دوس دارم [smiley]l/l_40.gif[/smiley] http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2015111109474413609
سلام دوستای همیشگگی وخوبم منم دارم سعی میکنم یه ایده خوب براعکس گرفتنم پیداکنم امیدوارم بتونم تمام تلاشمو میکنم دوسستت دارم نی نی سایت
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
سلام چند روز طول میکشه تا ببینیم عکسمون تایید شده و توی آرشیو عکس های مسابقه قرار گرفته یا نه؟می خوام بدونم که اگه یه موقع تایید نشده چجوری خبردار شیم و یه عکس دیگه آماده کنیم
خداوند ما را در عشق و آرامش آفرید پس او ما را اینگونه دوست دارد.[smiley]s/sm_29.gif[/smiley][smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
منم عکس پسرمو فرستادم
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
2810