2777
2789
عنوان

مسابقه عکس آبان ماه

| مشاهده متن کامل بحث + 13 بازدید | 345 پست
خانوما اجازه بدید تا تاریخ 18 یک دسته بندی جدا (دسته بندی آزاد)براتون ایجاد می کنیم که شامل رده سنی نباشه و در یک صفحه جدا گانه ارسال می شود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خانم تهرانی جوایز من چی؟؟؟؟ بخاطر خدا یه جواب بدید هشت ماه گذشت
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
من اومدم جوابتو بدم کاربر جوجو چرا حذف کردی نظرتو؟
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋
2805
اورانوس جان با گوشی هم میشه برو به قسمت عکس نی نی سایت اونجا فکر کنم یه آیکون داره به نام عکس جدید یا ارسال عکس جدید از اونجا باید بزنی
منم میخوام عکس بزارم
«رَبِّ أَوْزِعْنی‏ أَنْ أَشْکُرَ نِعْمَتَکَ الَّتی‏ أَنْعَمْتَ عَلَیَّ وَ عَلى‏ والِدَیَّ وَ أَنْ أَعْمَلَ صالِحاً تَرْضاهُ وَ أَصْلِحْ لی‏ فی‏ ذُرِّیَّتی‏ إِنِّی تُبْتُ إِلَیْکَ وَ إِنِّی مِنَ الْمُسْلِمین
کاربران عزیز از امروز امکان ارسال عکس وجود دارد. موضوع آزاد رو اتخاب کنید و ایده هم به عهده خودتون میزاریم
2810