2777
2789

ب کی رفتن ؟ من باردارم فقط عکس نگاه میکنم تو خانواده دوطرف فقط مامانم رنگیه سبز

امکان داره ب اون بره

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ربطی به عکس نداره گلم فامیل ما پدرومادر هردو سبزه وچشم قهوه ای ولی دخترشوو چشاش ابی شد به مادربزرگ مادرش رفت اگر یکی از افراد دور هم چشاش رنگی باشه امکانش هست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

ولی خب دخترشون عینکی شد اکثر چشم رنگیا چشمهاشون ضعیفه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
بله بیشترین امکان به پدربزرگ مادربزرگ هاس اتفاقا رنگ چشم زیاد به خود پدر مادر نمیره

ایشالله ب ماماننم بره  مامانم کلا نازه چشم رنگی پوست سفید موهای بور صورت گرد ابروهاش ... ماشالله 

من خودم یکم ب مامانم رفتم حیف خخخخخ

خدایا ؟😐😐😐😐خداییش دمت گرم 🤗

مادر بزرگ و پدر بزرگ من هر دوتا چشم و ابرو مشکی بودن و سبزه بعد داییم که بدنیا میاد سفید بوده و چشم سبز 

پدر بزرگم مادر بزرگم رو می خواسته بنداره بیرون گفته بچه از من نیست بعد یکی از بزرگ های فامیل اومده گفته جدتون این شکلی بوده زنت پاکه پاکه   

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
2810