2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم چی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9055 بازدید | 178 پست
عزیزم تو به مادرش حرفی نزن به شوهرت بگو از مادرش بخواد کمکتون کنه

بعدا میگن ما بهتون کمک میکردیم ولی ببخشیدا زنت با پررویی زنگ زد بهمون توهین کرد ما همناراحت شدیم و ندادیم

بازم همه چی رو تو خراب میشه

اونم مال همون پررو کردنه

به غیر از خدا به هر آنچه امید داشته باشی ،خدا از همان چیز نا امیدت میکند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بیچاره اونوقت کامپیوترنداشتم که وبلاگ داشته باشم.من دوره کارشناسیمو6ترمه تموم کردم وهمون سال ارشدقبول شدم بامعدل 19 امادوره ارشدمو پایان نامم هنوزتموم نشده بعد6سال.اینا زندگیمو. داغون کردن،خداداغونشون کنه.
بخاطر این اذیتاشون تصمیم گرفتم تااونجام بچه دارنشم مادرشوهرم برگشته جلوی خودم به جاریش میگه نذرکردم اینا بچه دارشدن شله زرد بپزم.بازم هیچی نگفتم.خیلی خرررربودم من خیلی!
انصاف نیست …

دنیا آنقدر کوچک باشد که آدم های تکراری را روزی هزار بار ببینی …

و آنقدر بزرگ باشد …

که نتوانی آن کس را که دلت میخواهد حتی یک بار ببینی …

پس من کی عقده هاموخالی کنم کیییییی؟
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

پس من کی عقده هاموخالی کنم کیییییی؟
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

عزیزم ما هم از اینا حرفا شنیدیم

تو دوران عقد مادرشوهرم خیلی راحت بهم گفت پاشو برو خونت پسرم امتحان و درس داره . ما خونیم شماله شوهرم کرج

اونقدر بهم برخورد که نگو

شب میخواستم برم بخوابم میگفت تو پیش پسرم نرو نمیزاری بچم بخوابه

میخواستیم بخوابیم عین گاو سرشو پایین مینداخت میومد تو تا شاید یه چیزی نصیبش بشه که ببینه ولی نتونست چیزی ببینه متاسفانه

موقعه خواب میگفت در اتاقتونو باز بذارین ولی شوهرم پا میشد درو میبست

و همش از اینکه من ناراحت ازدواج شما بود م و دوست نداشتم شما با هم ازدواج کنین میگفت

اینا تازه یه نمونه ی کمشه

تحمل کن عزیز تحمل
به غیر از خدا به هر آنچه امید داشته باشی ،خدا از همان چیز نا امیدت میکند.
مرسی ازهمه شمادوستای گلم.سبک شدم یه کم درددل کردم.اماکاش شوهرمم این 2سال گذشته روفراموش نمیکرد.دعاکنیدپول خونه جورشه،اگرجورنشه مجبوریم بدیمش رهن وباز. 1سال دیگه دورباشیم.
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

اون وقتا 2بار اتفاقی افتاد. که خدا بدجورجوابشونوداد نمیدونم چراالان نمیده.اونوقتا من نماز میخوندم اماالان چندوقته ازخدادورشدم.دلیلش همینه.دلیل نمازنخوندنم به روحیه خرابم برمیگرده که کم کم کاهل شدم.درحالیکه از9سالگی نماز روزه ام ترک نشده بود!
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

بنیتا جان اصلا به مادر شوهرت زنگ نزن،اینجوری خودتو کوچیک میکنی.من باشم ۱سال دیگه هم تو این خونه میمونم.بزار یهو بفهمن شما خونتو خیلی وقته خریدی.فرصت هم برای زدن حرفات زیاده.میتونی از فامیلاشون شروع کنی بهشون بگی واسه ما کاری نکردن میره به گوششون میرسه
بعضی ادما فکر میکنند هیچ وقت نمیمیرند. دو دستی چسبیدند به مال دنیا و بچه هاشون اذیت میشن. بالاخره شما هم به حقت میرسی. مالشو که به گور نمیتونه ببره.
پدرو مادر اگه تا زنده اند خیرشون به بچه هاشون برسه هنر کردند. بعد از مرگ که دیگه کاری ازشون نمیاد. اینا همش درسه.
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=353150&PageNumber=8&msg=ok
این تاپیک مخصوص اون دوستایی هست که دنبال خرید عطر مناسب سلیقشون با قیمت مناسب هستن ،
لیست قیمت ، توضیحات ، ارسال رایگان به همه شهرها و کلی مطلب درباره رایحه درمانی ........... بزودی مسابقه شماره 3 ..........