2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم چی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9055 بازدید | 178 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیگم میدن.میخوام برای یکبارم شده به روشون بیارم که هیچ کاری نمیکنین والکی پزمیدین
انصاف نیست …

دنیا آنقدر کوچک باشد که آدم های تکراری را روزی هزار بار ببینی …

و آنقدر بزرگ باشد …

که نتوانی آن کس را که دلت میخواهد حتی یک بار ببینی …

ای وای مامی مهشاد جدی میگی؟؟؟؟؟؟؟ این دیگه کیه بابا!!!!!!!!!!!
دوستان برای سلامتی جنینم و سالم بدنیا اومدنش؛لطفا صلوات بفرستید...♡گر نگهدار من آنست که من میدانم؛شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد😍♡
این خونه ای که الان داریم وخدمون خریدیم شوهرم اونوقت گفت که بابای من خریده شایدبه خودشون بیان اماانگار نه انگار.حتی برادرش گفته بود چرا قبول کردی ازین به بعدباید. بردشون بشی،فکرمیکنه همه مثل خودشون عوضین
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

باباش دوست داره همیشه محتاجش باشیم.ازوقتی فهمیده میخوایم خونه عوض کنیم داره میترکه.شمر. پیش این شرف داره.
بچه هابنظرتون این ادما عوض این کاراشونومیبینن؟
اون که الان60 سالشه اگرآخرعمرم بخوادعوضشوببینه مهم نیست که.جوونی من مهم بود که به باد رفت.این 1سالی که شوهرم بیکاربوداززور فشارمالی خیلی بامن دعواکرد.روابطمون که خیلی عاشقانه بود معمولی شد.ایناهمش بخاطر باباشه،خداکی جوابشومیده؟اصلا میده؟
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

پس بچه ها نگم به مادرشوهرم؟منظورم اینه زنگ بزنم بگم یادتون باشه مثل همیشه کمکی نکردین،بعدا نگین فلان کارومیکنیم و...
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

اینم بگم اگرشوهرم ازاول جلوشون وامیستاد این وضع من نبود.اماالان خیلی چیزاروفراموش کرده.وقتی ازشون دورشدیم ودلتنگشون شد خیلی چیزایادش رفت.یادش رفت که آرزوی مرگ پدرشوکرده بود یه روز.اماچون کارنداشت همش میگفت تومنوبدبخت کردی اوردی اینجا،1سال این حرفاشوتحمل کردم.من مجبورش نکردم بیاد خودش خواست.اما یادش رفته بود.
الان که کارپیداکرده اما نمیگه توباعث شدی بیا اینجا و مستقل بشم ووضعم بهتربشه و از زیرمنت بابام دربیام.
کلا من شانسم خیلی بده.همیشه زیر بارظلم بودم.
انصاف نیست …

و آنقدر بزرگ باشد …

2810