2777
2789
عنوان

به مادرشوهرم چی بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 9055 بازدید | 178 پست
ولی مادر شوهر پدر شوهر من هم دست کمی از بتینا ندارن.... خودم شوهرم و شیر فهم کردم و خانوادشو سر جاش نشوندم. طوری که الان شوهرم خودش جلو دختر عموم اعتراف کرد که سما نمیدونم چطوری رفتار منو تحمل میکرد؟؟!!!
گر نگهدار من آن است که من میدانم
شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد
کلا اینجور آدمها بچه هاشونو جوری تربیت میکنن که گوش به فرمانشون باشن

مادرشوهر منم همینطور تربیت کرد ولی موقعه ی زن گرفتن شوهرم حرف مادرش گوش نکرد و با من ازدواج کرد

اللان مادرش حرصش میگیره تو پسرمو چیکار کردی که دیگه به حرفم گوش نمیه قبلا هر چی میگفتم گوش میکرد

به غیر از خدا به هر آنچه امید داشته باشی ،خدا از همان چیز نا امیدت میکند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه اینا مقدمه آشناییتون بودبااین آدمای متشخص.حالامشکلم اینه که من که تاحالاتحمل کردم وهیچی نگفتم ازطرفی برام عقده شده یه جوری تلافی کنم.ازطرفی میخوایم خونمونوعوض کنیم بیایم نزدیک مامانم چون خیلی راهمون دوره وبابچه کوچیک شوهرمم دیرمیادنمیتونم خونه تنهاباشم اما حدود10تومن براتعویض خونه کم داریم.شوهرم به باباش گفته یه باراونم گفته بیاشریکی بخریم بیشعور.درحقیقت جواب منفی داده.اگراینبارم اینجوری بگذره نمیدونم کی بهشون حرفاموبزنم؟میخوام زنگ بزنم رک به مادرشوهرم بگم ماپول لازم داریم.شماکه انقدردم ازحمایت میزنین جلوی همه ومیگین مازندگیمون بچه هامونن این پول روبه ماقرض بدین.اگر هم ندین دیگه قطع رابطه میکنم باهاتون.اگرم ندادن اقلا زبونم براشون دراز باشه.نظرتونوبگین لطفا.درضمن شوهرم نمیذاره اینکاروبکنم اما اگر بیرزه میکنم
انصاف نیست …

دنیا آنقدر کوچک باشد که آدم های تکراری را روزی هزار بار ببینی …

و آنقدر بزرگ باشد …

که نتوانی آن کس را که دلت میخواهد حتی یک بار ببینی …

من شوهرم هم اوایل خیلی بچه ننه و مطیع خانواده بود. از لحاظ مالی کاملا مستقل بود ولی از لحاظ احساسی بچه ننه ای بود که دومی نداشت. با قهر، دعوا ، ناز، غمزه ، زبون خوش ، قالطاق بازی.... هر جوری شد رامش کردم. اوایل فقط شبا برای خواب میومد خونه خودمون. از سر کار میرفت خونه مادرش ، منم به زور میبرد. اگه هم نمیرفتم ، لج میکرد خونه مامانم نمیومد..
به نظر من اگه اینکار و کنی و ازشون پول بگیری باز برده اشون میشی.... ابدا این کار و نکن.... علی الخصوص که بخوای شریکش هم بکنی... من جای تو باشم فرش زیر پامم میفروشم ولی از اونا هیچی نمیگیرم.....
ما هم تازگیا یه خونه خریدیم ولی باباش یه 1 میلیون تومن هم بهمون کمک نکرد ولی بابای بیچاره من 23 تومن بهمون کمک کرد. خیر ندیده ها یه بار نمیگن شما چیزی نمیخواین؟ نون دارین بخورین؟ تازه خونه خریدین کمک نمیخواین؟ عوضش باباش با وقاحت میگه ماشینت و بفروش.... طلاهای زنتو بفروش.... به شوهرم میگم خوبه نگفتیم بهمون پول بده بابات چوب حراج زد به زندگیمون. اگه میگفتیم قرض بده که میگفت برو زنتو بفروش....
آدم نفهم ، نفهم هم از دنیا میره....