2777
2789
عنوان

پیشگیری از خیانت، خیانت، پس از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 48779 بازدید | 263 پست
وقتی شوهر از اندام زنش تعریف کند!! (طنز)

مرد: عزیزم از وقتی میری ورزش هیکلت خیلی قشنگ شده!

زن: از اولشم هیکلم قشنـــــــــــــــگ بووووووود!

مرد: اون که ۱۰۰%… هیکلت همیشه قشنگ بود. اصلاً من هیکلت رو روز اول دیدم خیلی خوشم اومد!

زن: یعنی به خاطر هیکلم، فقط با من ازدواج کردی ؟ خیلی هیــــــــــــزی!

مرد: نه عزیزم، عاشق اخلاقت شدم که باهات دوست شد. هیکلت واسم مهم نبود!

زن: یعنی چی؟! پس این همه ورزش میرم، برای کی میرم برا عمم؟! هیکلم برات مهم نیست؟!!

مرد: عزیزم، موقع دوست شدن مهم نبود، الان که هست!

زن: یعنی الان میرم ورزش، برات بی اهمیت میشم؟!

مرد: فدات شم، قربونت بشم، همه چیزت، تمام وجودت، همه خصوصیاتت، برام مهمه!

زن : یعنی باید همه خصوصیات خوب رو داشته باشم که دوستم داشته باشی؟ خیلی نامردی… چیه پای کسی درمیونه؟؟!!

مرد: بابا، جان مادرت بیخیال شو، چه غلطی کردیم تعریفتو کردیماااا؟؟!!

زن: دیدی… دیدی… پس از اول درست حدس زدم که یه ریگی تو کفشته که داری ازم تعریف می کنی؟! برو از جلو چشام دور شو… یه چند ساعت نمی خوام قیافتو ببینم…

حضرت محمد «صل الله و علیه و آله»(ازدواج کنید و فرزند بیاورید و زیاد هم فرزند بیاورید چرا که من به زیادی و کثرت شما امت اسلام در مقابل سایر امت ها در روز قیامت افتخار می کنم حتی به بچه های سقط شده شما افتخار خواهم کرد) **** منم دوست دارم دو تا دختر و دو تا پسر خدا بهم هدیه کنه ****

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقع بین یعنی چی آقا مهران؟؟ خب شما خدای نکرده زنتون بهتون خیانت کنه چجور واقع بینی ای میکنی؟ شما خودت کی رو متهم میکنی ..؟ اینطور که شما میگی حتما متهم خودتی..چون بهتره واقع بین باشی.. دوس دارم بدونم چطور باهاش کنار میای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اینطور که خودت میگی خیییییییییییلی راحت.. چیزی نیست که
!

اتفاقا جالبیش میدونین کجاس؟؟ اینکه مردا واسشون مشکلات خانوما خیلی جالبهههههههههههههههههههههههه!
یه وقتایی لازم نیست حرفی زده شه بین دو نفر ، همین که دستت رو آروم بگیره...
یه فشار کوچیک بده!
این یعنی من هستم تا آخرش...
همین کافیه!
خونه من کابینت نداره اگه کسی کابینت دست دوم ام دی اف سراغ داره بهم یه ایمیل بزنه تا درباره قیمت با هم صحبت کنیم ممنون میشم خیلی خیلی احتیا ج دارم تمام ظرفام تو خونه پخشه ممنون میشم کمکم کنین برام ایمیل بفرستین
بچه ها سلام
شاید یه سریا من و بشناسن ولی عکس کاربریمو برداشتم
من خسته شدم دیگه میخوام به شوهرم خیانت کنم تا بفهمه با من چه کرده
به سرنوشت بگویید اسباب بازیهایت بی جان نیستن ؛آدمند؛میشکنند؛آرامنر
هر روز نامه های عاشقانه متن های زیبا واسش فرستادم محل کارش واسش کادو خریدم قایم کردم ولی اون این چیزا رو ندید
به سرنوشت بگویید اسباب بازیهایت بی جان نیستن ؛آدمند؛میشکنند؛آرامنر
سلام مادر خانومی
ببینید همه خانوما فکر میکنن آقایون فقط بخاطر روابط جنسیه که خیانت می کنند
رابطه برای یه مرد مثل شیر میمونه برای نوزاد(مثال نی نی سایتی بود) خوب نداشته باشه مثل اون که گریه میکنه اینم یه راهی پیدا می کنه براش
حالا بعضیا میگن خوب ما که همه چیزمون اوکی هست چرا باز این شووره خیانت کرد به نظر من ابراز احساسات و برخورد صمیمانه و دوست داشتن واقعی اگه باشه اگه مرد باز در سرایط این امر قرار بگیره پا پس میکشه

در مورد خیانت هم بعضیا ممکنه مریض باشن و از این کار خوششون میاد اونو نمیشه کارش کرد.یکی هم ممکنه شیطونی کرده باشه ناخواسته به جاهای بد گشیده شده.یکی هم ممکنه کمبود احساس و عاطفه داشته
باید گشت و دلیلش رو پیدا کرد
خانوم گیلدا بدترین کار اینه که اشتباه رو با اشتباه جواب بدی
نمیخواد چیزی رو به اون ثابت کنی
شما خودت برای خودت ارزش قائل شو
فکر الان رفتی با یکی حرف زدی!
نتیجش خودت بهتر میدونی چی میشه
حتما پیش یه مشاور برو و ازش راهنمایی بخواه
یه بزرگتر که همسرت ازش حساب میبره رو واسطه کن
زود تصمیم نگیر
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=376454
سلام،لطفا به منم کمک کنیدددددد
توی تاپیکام کامل توضیح دادم،جواب سوالمو می‌خوام و اینکه چیکار باید بکنم