2777
2789
عنوان

پیشگیری از خیانت، خیانت، پس از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 48779 بازدید | 263 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شادی جان من نمیخوام حرفی بزنم که خدایی نکرده رو زندگیت اثر منفی بذاره ولی در نهایت خود دانی!

ببین این که میگی میترسم شوهرم بدونه که پس فیس و میلشو دارم و بره عوض کنه واقعا تعجب برانگیزه برای من!!! اگر واقعا زن و زندگیشو دوست داشته باشه باااااااااااااااااااااااااید خودش همه پسوردهاشو به تو بده تا خیالتو راحت کنه
و فقط از این طریقه میتونه اعتماد از دست رفته ی زنشو به دست بیاره

من خودم قبل از اینکه سر از چتهای شوهرم در بیارم پسورد فیس بوک و دو تا ایمیل اصلیشو داشتم؛ میدونستم که یه ایمیلی هم داره که خیییییییییییییییلی قدیمیه و اصلا باورم نمیشد که هنوزم بهش سر میزنه

خلاصه به طور اتفاقی تو هیستوری کامپیوترش دیدم که کلی تو اون ای دی قدیمیه رفته به هر نحوی بود تونستم پسشو پیدا کنم و بقیه ماجرا............

از همون موقع پس اون ایمیل کذایی و قدیمی رو عوض کردم و شوهرم هم هیچ اعتراضی نداره با این گندی که زده...

اصصصصصصصصصصصصصصصلا مرد هیچ حقی نداره که بخواد پسورد چیزیشو از زنش قایم کنه؛ واقعا چه معنی داره؟؟؟ این یعنی اینکه طرف ریگی به کفششه چرا باید پسشو به زنش نده؟ کی از همسر ادم نزدیکتر؟

در ضمن شوهر منم پسورد همه چیه منو داره ولی برعکس من اصصصلا سراغ میلهامو فیسم نمیره چون میدونه ریگی به کفشم نیست
سارا در چه حالی؟ من همچنان بعضی از اوقات قاط میزنم و یاد همه چیز میافتم و زندگی رو زهرمار شوهرم میکنم متاسفانه......

ولی مقصر خودشه! خودشم قبول داره

ولی خدایی شوهر من داره هر کاری میکنه که دوباره همه چیز درست بشه و اعتماد منو دوباره به دست بیاره.....

شادی به نظر من بزن به سیم اخر و از خودش بخواه که پسورد همه چیشو بهت بده! اگر داد که داد اگر نداد به دختره ایمیل بزن حالشو بگیر

مطمئن باش اگر همسرت تو رو دوست داشته باشه فقط از سر شیطنت و بیکاری با این دختره میچته و یه موی گندیده ی تو رو باهاش عوض نمیکنه...

کاری که من و سارا کردیم تا حالاش که جواب داده من تو همون روزهای اولی که چتهاشونو خوندم به دختره میل زدم و هر چی از دهنم در اومد بهش گفتم مثل یه سگ از زندگیم بیرونش انداختم

اینطور زنها لیاقتشون همینه

دل خودم که خیلی خنک شد!

پارسال یه بار جای شوهرم باهاش چت کردم اون موقع شوهرم گفت که دوست دختره یکی از دوستهاشه منه خرم باور کردم و دیگه حتی بهش فکر نکردم ولی به دختره گفتم دیگه دوست ندارم با شوهر من حرف بزنی....

بعد از 4-5 ماه از اون جریان دوباره چتهاشون شروع شده بود.... این دفعه تازه فهمیدم جریان از چه قراره.........

چند روز پیش فیس بوک دختره رو به زوووووووووووووووووووووووووووووووووووور پیدا کردم براش پیام گذاشتم که اگر یک بار دیگه با شوهر من حرف بزنی حتی اگر جواب سلامشو بدی هیستوری چتتون رو برای خاله و داییهات و مامانت و همه فک و فامیلت میفرستم!! جوری تهدیدش کردم که دیگه غلط میکنه دور و ور زندگی من پیداش بشه....
شادی جان بعضی وقتها صبوری و خانومی اصلا جواب نمیده... به فکر نجات زندگیت باش اگر واقعا دوسش داری.....

یه تهدید جدی بکن شوهرتو مطمئنا شل گرفتی که اون هنوز به خودش اجازه داده که با دختره رابطه داشته باشه

رک بهت بگم شوهرت تو رو جدی نگرفته!
سلام تنها جون خوبی گلم؟ خوشحالم زندگیت داره رو به راه میشه و شوهرت داره سعی میکنه اشتباهشو جبران کنه. ایشالله زندگیه تمام خانومایی که میان اینجا زودتر به حالت اول برگرده........عزیزم منم خدارو شکر حالم بهتره این فکرای بیخود هنوزم سراغم میاد ولی سعی میکنم از ذهنم بیرون کنم.
تنها جون شوهر من بعد از اون اتفاق که من فهمیدم(جالبه که این ای دی شوهرم دقیقا مثل شوهر تو ای دی خیلی قدیمش بوده و توش نمیرفت راستش منم توش نمیرفتم)اها داشتم میگفتم بعد اون شب پسورد ای دی شو عوض کرد ازش دلیلشو خواستم گفت نمیخوام بری و چتارو بخونی و اذیت بشی اخه نمیدونه من ازش کپی گرفتم و دارم گفت وقی چتامو پاک کردم پسوردمو بهت میدم منم دیگه ازش پسورد نخواستم اونم نداد. ولی دورا دور حواسم بهش هست خوشبختانه چیزی ازش ندیدم.

حالا تنها جون دوست دارم پسوردشو داشته باشم ولی دیگه نمیخوام این بحثو وسط بکشم که هم حال خودمم بد بشه هم اون میشه به من یاد بدی چجوری پسوردشو گیر بیارم؟؟؟

***مامانهای که از بچه هاشون در روز شیرخوارگان حسینی عکس گرفتن ،یه لحظه بیایین***
آخرین مهلت ارسال عکس جهت طراحی با موضوع علی اصغر(ع) ، اربعین حسینی می باشد . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=327534&PageNumber=1
خانما دختره به هیچ مردی رو نمیده حتی تو صورت خواستگارش کشیده زده ولی به شوشو میگه هیچکس جای تورو برام نمیگیره همون اولاش به فیسش هشدار دادم ولی وقتی شوشوبش رو میده تهدید من فایده داره بش میگم تل خونشو بده میگه می خوای خانوادش منو بندازن زندان عقل نداری قاط میزنه میگه همونقدر که من گناهکارم اونم گناهکاره /من به دوتاتون بدی کردم تازه 4تومنم ازش قرض گرفته تحقیقات دانشگاه بش سپرده خلاصه دختره حسابی جا کرده حالابه نطرتون بدارمپولشو بده بعد ایمیل کنم یا الان میل کنم اصلا خواب وارامش ندارم

***مامانهای که از بچه هاشون در روز شیرخوارگان حسینی عکس گرفتن ،یه لحظه بیایین***
آخرین مهلت ارسال عکس جهت طراحی با موضوع علی اصغر(ع) ، اربعین حسینی می باشد . http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=327534&PageNumber=1
خانما دختره به هیچ مردی رو نمیده حتی تو صورت خواستگارش کشیده زده ولی به شوشو میگه هیچکس جای تورو برام نمیگیره همون اولاش به فیسش هشدار دادم ولی وقتی شوشوبش رو میده تهدید من فایده داره بش میگم تل خونشو بده میگه می خوای خانوادش منو بندازن زندان عقل نداری قاط میزنه میگه همونقدر که من گناهکارم اونم گناهکاره /من به دوتاتون بدی کردم تازه 4تومنم ازش قرض گرفته تحقیقات دانشگاه بش سپرده خلاصه دختره حسابی جا کرده حالابه نطرتون بدارمپولشو بده بعد ایمیل کنم یا الان میل کنم اصلا خواب وارامش ندارم
وای شادی جان اعصابم بهم ریخت اینارو خوندم دختر ساده نباش تو دیدی که زده تو گوش خواستگارش؟؟ از کی شنیدی؟؟؟ به نظر من اینا همه فیلمای دختره اس واسه شوهرت که یعنی ببین من چه همه خواستگار دارم ولی همه رو رد میکنم به خاطر تو. غلط کرده داره از بی شوهری میمیره که افتاد دنبال مرد زنو بچه دار. البته شوهرت بیشتر مقصره یعنی چی که برات قاط بزنه؟؟؟؟؟ بهش بگو من اگه بهت خیانت کنم تو چه کار میکنی با من؟؟؟ بهش بگو فدای سرم که 4 میلیونو نده زندگیم مهم تره بچه ام از چهار میلیون خیلی مهم تره. بهش بگو اصنم برام مهم نیست که بندازنت زندان بگو بهتر که زندان باشی تا اینکه کنارم باشی و بهم خیانت کنی. از دختره هم اصلا نترس گلم خوبه که ادرس فیس بوکشو داری لازم نیست براش پیام خوصوصی پیامی بزار که همه اد لیستاش ببینن بگو پاتو از زندگیم بکش بیرون وگرنه بلایی سرت میاد که فکرشو نمیکنی. بعدشم گلم با این وصفی که تو از شوهرت کردی فکر نمیکنم ادمی باشه که پسوردشو بهت بده خودت پسوردشو عوض کن بازم میگم تا میتونی مدرک جمع کن
امیدوارم زندگیت هرچه زودتر رو به راه بشه گلم
من تازه به این بحث اومدم
چرا خبری از خودتون نمیدید ؟؟ این تاپیک خیلی باید کاربردی باشه برای بقیه
در مورد خیانت باید بگم که ما وقتی میبینیم دوستامون یا دخترای فامیل با یه مرد
زن دار دوست هستن جلوشون رو نمیگیریم و از عواقب کارشون براشون نمیگیم
ولی وقتی این امر برای خودمون پیش میاد ناراحت و غمگین میشیم
من این تجربه ها رو نداشتم
ولی این موقعیتیه که هر لحظه ممکنه برای هر زنی پیش بیاد
یه شوهر خوب خیلی راحت دچار یه زن دیگه میشه
دچار یه از خدا بی خبر دیگه
پس بیاید و موقعیت خودتون رو توضیح بدید
چون برای هر کسی میتونه تجربه بشه