2777
2789
عنوان

پیشگیری از خیانت، خیانت، پس از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 48779 بازدید | 263 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساناز جون من درصد دقیق خیانت مردها رو نمیدونم

چک کردن یه طرف قضیه است

به نظرم زن باید مردشو همه جوره راضی نگه داره

رابطه جنسی برای مردها مثل غذاست! وقتی ادم گرسنه تو خونه و زندگی خودش غذای گرم و خوش مزه پیدا نکنه برای خوردن میره سراغ غذای بیرون ! حتی ممکنه اینقدر گرسنه بشه که به یه تیکه نون خشک روی زمین اکتفا کنه! خواهش میکنم این قشیه رو جدی بگیرید...
ساناز جون من درصد دقیق خیانت مردها رو نمیدونم

چک کردن یه طرف قضیه است

به نظرم زن باید مردشو همه جوره راضی نگه داره

رابطه جنسی برای مردها مثل غذاست! وقتی ادم گرسنه تو خونه و زندگی خودش غذای گرم و خوش مزه پیدا نکنه برای خوردن میره سراغ غذای بیرون ! حتی ممکنه اینقدر گرسنه بشه که به یه تیکه نون خشک روی زمین اکتفا کنه! خواهش میکنم این قشیه رو جدی بگیرید...
*******وظایف زن نسبت به مرد و وظایف مرد نسبت به زن ********
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=333211
***مامانهای که از بچه هاشون در روز شیرخوارگان حسینی عکس گرفتن و قراره بگیرن ،یه لحظه بیایین***
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=327534
الینا جون من کل تاپیکتو خوندم

کار درستی کردی که به روی شوهرت اوردی

خیلی از خانمها میان و نظر میدن که عاقلانه برخورد کن اروم باش منطقی باش و ....... ولی هیچ کدوم جای ما نیستن...
یه سوال برام پیش اومده. به نظرتون چرا دخترا حاضر میشن با مردی که زن یا حتی بچه داره دوست بشن و ارتباط داشته باشن؟؟ یعنی دیگه انقدر ترشیده و بدبختن؟؟ یا همینجوری واسه تفریح میخوان زندگی یکی رو بهم بریزن؟؟ جالبه بعضی وقتا حاضر میشن باهش س ک س هم داشه باشن

این دختره که با شوهر من چت میکرده میدونسته شوهرم زن داره ولی بازم اویزون بوده. شاید فکر میکرده شوهرم پول داره عوضی یه جا بهش گفته بود برام لباس میخری؟؟؟ اه اه دختره ی بدبخت گدا
وای کاش یکیتون اینجا بود صحبت میکردیم . وقتی که این فکرا میوفته تو سرم دیونه میشم
دلم میخواد نفرینش کنم که 1000 برابر بدتر سرش بیاد ولی به خودم قول دادم هیچ وقت کسی رو نفرین نکنم
2810