2777
2789
عنوان

پیشگیری از خیانت، خیانت، پس از خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 48779 بازدید | 263 پست
بابونه جون تو هم توی همین سایت با تاپیکایی که بهت کمک میکنه
زن باشی
ارتباط برقرار کن
عزیزم زن بودن
قطعا خیلی برات بهتر خواهد بود
تا مرد بودن
بوس
شب همگی خوش
روزی به نام (روز مرد) وجود نداره... [smiley]s/sm_53.gif[/smiley]
90% مردها به زناشون خیانت میکنن,اون 10% باقی مونده هم شناگرای خوبی هستن ولی موقعیتش پیش نیومده.
اصلا به شوهراتون اعتماد نکنید.بهتره به چشم خیانتکار بشون نگاه کنید.
چون اونا میخوان هر گلی رو بو کنن.
اتفاقا اونایی که با ایمان ترن,هرزتر هم هستن.
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرتون این 90% مردانی که خیانت میکنن,با چه کسانی رابطه برقرار میکنن?
هر کدومشون حداقل با یه زن ...!
حالا این زن ها کجان?
همشون اطراف خودمون هستن.
یا زن همسایه,همکار, یا همکلاسی,هم دانشگاهی, دوست و فامیل و اشنا...
یا گاهی زنان هرز جامعه!!!
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
به نظرم,مردها هم باید همیشه حضور محکم و پر رنگی کنار همسرانشون داشته باشن.
در تمام مراحل زندگی.

اعتماد کورکورانه به همدیگه داشتن صحیح نیست,انسان در هر شرایطی جایز الخطاست.
انسان ضعیف است.
من همسرم رو دوست دارم.عاشقشم ولی دلیل نمیشه چون مرد شریف و محترمی هست اطرافیانش چه زن و مرد محترم و شریف باشن.
تا به حال تنهایی به خرید نرفتم.تنهایی به مطب نرفتم.
تماس های ناشناس رو میدن همسرم جواب بده.
نه اینکه فکر کنید مجبورم کرده, نخیر خودم اینجوری میخوام.
اینجوری کسی سعی نمیکنه جای خالی همسرم رو برای من و جای خالی منو برای همسرم پر کنه.
CafeMom Tickers

CafeMom Tickers
سلام
خانوما منم بهم خیانت شده. شوهر منم یه مدت با یه دختری که از دوستای سابقش بوده چت میکرده و حتی سکس چت.
تنها منم متن تمام چتاشو خوندم. نفسم داشت بند میومد چون از چشام بیشتر بهش اعتماد داشتم. داغونم شوهرم معذرت خواهی کرد بهم التماس کرد منم به ظاهر بخشیدمش ولی یاد حرفاش که میوفتم بهم میریزم
نی نی نگار بحث اصلا سر بخشیدن یا نبخشیدن نیست

اگر نبخشیده بودیمشون که الان سر زندگیمون نبودیم!

من خودم شوهرم رو ظاهرا بخشیدم و به قول خودش یه فرصت بهش دادم ولی خدا شاهده نمیتونم حرفهایی رو که خوندم فراموش کنم

یه روز خوبم فرداش که یادم میاد دوباره داغ دلم تازه میشه و دلم میخواد شوهرم و خفه کنم و از رفتارم هم کاملا مشخصه
در ضمن نی نی نگار جان تو رابطه ات مطمئنن به حرفهای نامربوط نرسیده که تونستی به همسرت بگی اگر شوهر من جای تو بود من هم شاید خیلی عاقلانه برخورد میکردم و خیلی هم خوشم میومد که شوهرم هنوز هیچی نشده یه رابطه ساده رو به من گفته! تازه در اون صورت اعتمادم هم بهش بیشتر میشد...

ولی مال من و امثال من از این حرفها گذشته.............
ریحان جان سلام عزیزم!! چقدر حضورت تو اون شب و روزها برام دلگرمی بود!! یادشم بهمم میریزه.......

راستش از اون موقع تا حالا شوهرم خییییییییییییلی خوب شده اول اینکه دیگه تقریبا همه اش خونه است (به خاطر جلب اعتماد من) فقط سر کلاسهاش میره دانشگاه

دوم اینکه خدایی از اون موقع تا حالا دست از پا خطا نکرده به قول خودش

سوم اینکه من خیلی تحقیق کردم فهمیدم مردی که یه روز در میون یا حتی هر روز نیاز جنسی داره و باید حتما ارضا بشه غیر طبیعی نیست برای همین دیگه بهش برای دکتر فشار نیاوردم

در ضمن وقتی تونسته تو این مدت سراغ سایت س ک سی نره یعنی اینکه مریض نیست و همه اش دست خودشه فقط باید خودشو کنترل کنه همین
خدا رو شکر تنها جان از اون بحران رد شدی
خیلی به یادت بودم
راستش برای خود من هم سوال بود که این نیاز زیاد جنسی که همسر من هم داره یک مشکله یا یک ویژگی طبیعیه که گویا طبیعیه اما به هر حال یک نقطه ضعفه که نشون می ده این فرد بیشتر از دیگران از این راه می تونه تحت تاثیر قرار بگیره!
این که گاه و بیگاه یاد اون روزها می افتی طبیعیه جانم اما مثل یک داغ می مونه که در طول زمان آهسته آهسته سردتر می شه اما اثرش هیچ وقت کاملا از بین نمی ره!
اما همین که از موضع ضعف برخورد نکردی حرفهاتو زدی و حرفهاشو شنیدی و شکر خدا در فکر جبرانه زندگیت دوباره روبراه میشه البته هر دو دیگه الان بهتر همدیگه رو میشناسین
قارچ کفیر فواید و استفادش http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=691592
سلام تنها جان
عزیزم نوشته هاتو که میخوند اتفاقای زندگی خودم جلوم میومد خیلی شبیه هم بودیم
من یه ماه پیش فهمیدم شوهرم بهم خیانت کرده وقتی که بعد از یه ماه دوری ازش برگشتم (برای دیدن خانواده ام رفته بودم ایران) یه روز اتفاقی دیدم پسور ای دیش رو سیستم هست البته پسوردشو خودم داشتم ولی از اونجایی که بهش اعتماد داشتم هیچ وقت چکش نکردم خلاصه از رو کنجکاور رفتم داخل سیستم و چتهاشو خوندم.
من شوهرمو بخشیدم نه به خاطر بچه ام به خاطر اینکه عاشقشم ولی نتونستم کارشو فراموش کنم
از اون روز نه فقط به شوهر خودم بلکه به همه ی مردا بی اعتماد شدم. منو شوهرم باعشق ازدواج کردیم اون روزی 10 بار میگفت عاشقمه و من همیشه فکر میکردم اونی که تو این رابطه عاشق تره اونه

الان دیگه شک ندارم که نه 90 درصد بلکه همه ی مردا خیانت میکنن این تو ذات مرداس
2810