2777
2789

پسرم هجده ماهشه شش ماهي بود سرما نخورده بود از يكي از بچه هاي فاميل سرما خوردگي گرفت هنوز درمانش كامل نشده دوباره مادر شوهرم سرما خورده بود هرچي گفتم نزديكش نشو هي ماچش كرد بازم سرما خورد بازم ده روز نشده از شوهرم گرفت😔😪دكترش گفت واسه اينكه سيستم ايمنيش قوي شه روغن كبد ماهي همون امگا٣ روزي يه قاشق چايخوري بده مي خواستم تجربه شماها رو بدونم چيكار كنم دلم كباب شده واسه بچم الان بيست روزه واكسنش عقب افتاده 

ممنون

آخی انشالله  زودخوب شه... من به دخترم سوپ مرغ وشلغم... جوشونده  آویشن دادم نوزده ماهشه..شنیدم یه دونه پیاز رو چهار قاچ کنید تو شیر بجوشونید بعد از اون شیر بدی بخوره زود خوب میشه خودم اینو امتحان نکردم هنوز

به امید روزی که کرونا نابود شه 😇یک عدد معتاد به نی نی سایت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حمام آب گرم و پر از بخار ببرش واسه سینوساش خوبه اینو دکتر متخصص گفت البته بعدش خوب بپوشونش و گرم نگهش دار وحدالامکان با سشوار سر و بدنشو خشک کن

تا میتونی مایعات گرم بهش بده تا ویروس از تنش زودتر بره شیر گرم با عسل...چای خیلی کم رنگ و نبات...همون جوشونده آویشن ... و تا میتونی سوپ پر از مرغ و پیاز درست کن عدسی... آش بلغور  

هوای خونه رو هم ضد عفونی کن اگه سینه اش چرکی نیس روزی یه بار اسپند دود کن و همه جای خونه ببر... بخور اکالیپتوس هم واسه سرما خوردگی عالیه 

حمام آب گرم و پر از بخار ببرش واسه سینوساش خوبه اینو دکتر متخصص گفت البته بعدش خوب بپوشونش و گرم نگه ...

مرسي عزيزم چرا آنتي بيوتيك مي خوره حمامم هر شب از يك ماهگيش ميره من دنبال بالا بردن سيستم ايمني بدنشم كه هي از اينو اون مريضي نگيره الان كه هوا سرد شده تا بعد عيد هر روز يكي مريضه

خخخخ  لابد حسش نیس جواب بدن 

نه ترسناک نیس فقط یه شب تب کرد دخترم و سه چهار روز یکم نق نق اخه بهداشت گفت ممکنه یک هفته علایم سرماخوردگی داشته باشه