2777
2789
عنوان

دغدغه این روزهای ما (مامانای خرداد 91)

| مشاهده متن کامل بحث + 164663 بازدید | 612 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=442745&PostID=16898944#16898944

عکسای تولد نی نی های ناز اردیهشت و خرداد ( لطفا پست نذارید پاک میشه* فقط عکــــــس*)

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=434411&PostID=16937281#16937281
از ایده و تدارکات تــــــــــــــــا جشن تولد نی نی های اردیبهشت و خرداد

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=426647&PostID=16992062#16992062

جشن تولد نی نی های ناز اردیبهشت و خرداد 91
این پست رو توی تایپیک عکسا دیدم که فکرمیکنم مامان سجاد اشتباهی اونجا گذاشته بود.منم گفتم اینجا کپی کنم شاید به دردتون بخوره.چون از اونجا پست ها پاک میشه و فقط عکس های تولد میمونه:

مامان سجاد
1392/2/21 11:41 ب.ظ

مریم جان.....
والا اگه من پسرم کم وزن بود......این کارا رو میکردم:
1-یه کاری میکردم که همون غذای کمی که میخاد بخوره چاق کننده باشه(مثلا وقتی براش سوپ درست میکنی یه کم نشاسته هم آب کن و بریز توش)

یا یه کم آرد رو تفت بده و به اصطلاح حلوا براش درست کن

یا مثلا زرده ی تخم مرغ رو بریز توی سوپش(به عنوان یه وعده ی جداگونه بهش نده)
اگه میخای بهش شکر ندی از شیره ی خرما استفاده کن(غذاهای شیرین بهش بده)

(البته اینکه توی غذاهاش نشاسته بریزی از همه مفید تره...........پسر من حدودایه 7-8 ماهگی وزنش اومده بود پایین.....من این کارا رو کردم وزنش طبیعی شد
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

جهانم بی تو الف ندارد... خدایا،هیچ پدر و مادری رو با بچه ش امتحان نکن....""آمین""
مریم جان.....
والا اگه من پسرم کم وزن بود......این کارا رو میکردم:
1-یه کاری میکردم که همون غذای کمی که میخاد بخوره چاق کننده باشه(مثلا وقتی براش سوپ درست میکنی یه کم نشاسته هم آب کن و بریز توش)

یا یه کم آرد رو تفت بده و به اصطلاح حلوا براش درست کن

یا مثلا زرده ی تخم مرغ رو بریز توی سوپش(به عنوان یه وعده ی جداگونه بهش نده)
اگه میخای بهش شکر ندی از شیره ی خرما استفاده کن(غذاهای شیرین بهش بده)

(البته اینکه توی غذاهاش نشاسته بریزی از همه مفید تره...........پسر من حدودایه 7-8 ماهگی وزنش اومده بود پایین.....من این کارا رو کردم وزنش طبیعی شد

راستی.....روغن هم خیلی چاق کنندست

توی سوپش حتما حدود یه قاشق غذا خوری روغن زیتون بریز

بعضیا میگن کره بریزین....اما روغن زیتون از کره بهتره..........هم سالم تره و هم شکم رو بیشتر نرم میکنه(برای یبوست و پیشگیری ازون بهتره)

یادت باشه............لازم نیست که سوپ نی نی ها دقیق شبیه سوپ خودمون باشه(یعنی مثلا شما میتونی حتی گاهی زرده تخم مرغ و روغن زیتون و کمی شیره ی خرما و کمی نشاسته (همه ی چیزایه چاق کننده)رو همزمان به سوپ دخترت اضافه کنی)

البته من پزشک نیستماما اون یه ماهی که این کار رو کردم ، وزن سجاد سریع برگشت به محوطه ی نرمال
مریم جان
در مورد این هم که گفتی: ب نظرت چیکار می تونم بکنم؟
بزارم خودش غذا بخوره ک نمی خوره

منظورم این بود که : وقتی غذا رو میبری طرف دهن بچه، اصلا عکس العمل خاصی از خودت نشون نده.....خیلی طبیعی و ریلکس باش.....خودش دهنشو باز میکنه و میخوره

اگه طرف دهنش بردی و نخورد...اصرار نکن..........غذا رو جمع کن و برو................مثلا یه ساعت دیگه براش بیار

بچه ها باهوشن........اگه کم کم احساس کنه که شما روی غذا حساسی وخصوصا اگه چهرت استرس داشته باشه،اونوقته که برات بازی در میاره و اسمش میره توی لیست بچه های بد غذا!
مامان قندک دانلود نمیشه همش میزنه قابل دانلود نیست نمیدونم برای چیه سرعت اینترنت هم کمه اگه زحمتی نیست یکیشو مثلا زنبور یک رو دو بار بفرست حجمش کمتر بشه ببینم میشه

شرمنده دوست گلم ببخشید
این باربه این ایمیل بفرست
alighz57@chmail.ir
واااااااااااای بچه ها ... خیلی شلوغ کردین اینجا رو ، ایشالله تولداتون به خیر و خوشی برگزار شه

یه سوال .... وقتی نی نی ها یک سالشون شد ممنوعه ها یهو آزاد می شن ؟ مثلا یهو می تونیم تخم مرغ کامل بدیم ؟ یا ماست و غیره ....
یا اینکه باید از مقدار کم شروع کرد ؟
می بینم که خداروشکر همه درگیر تولد گرفتین! :) دوستان یه سئوال: پسر من پریروز یه کم دونه به بدنش زده بود بردمش دکتر گفت آلرژیه. من نمی دونستم هندونه آلرژی زاست!! گفت از اونه! کسایی که بچه هاشون آلرژی داشته اند برای خوب شدنش چی دادند به نی نی هاشون؟
سانیار من مدتیه اصلا غذا نمیخوره نه سوپ نه حریره و ...! نمیخوام هم به زور بهش بدم که بد عادت بشه!! فقط صبحها نون و کره میخوره و در طول روز هم میوه و شیر!!! نمیدونم چیکار کنم !منم که دیگه مثل قبل نمی تونم شیر بدوشم براش بذارم و بیام سرکار! برای همین مامانم گاهی مجبور میشه طول روز بهش شیرخشک بده!!

دندون ششم و هفتم رو درآورده تازگی فکر کنم برای همین بد غذا شده

مامانها حالا که پسرم 11 ماهه شده به نظرتون اشکال نداره گاهی طرف صبح که سرکار هستم بهش شیرخشک بدم؟؟

سانیار وزن تولد: 3600 گرم
وزن 11 ماهگی : 12200 گرم
خدای مهربونم دوستت دارم
2810