2777
2789
سلام بچه ها.درست روز بغد از زدن واکسن 1سالگی ویانا اسهال شد 2روز طول کشید ولی الانم (با عرض پوزش)روزی 5بار پی پی میکنه همشم هضم نشده. در صورتی ک قبلش بچه من همیشه یبوست داشت .کسی بعد از واکسن این مشکلو نداشته؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ویانا جان ،منم پسرم همیجوریه ولی چند روز قبل از واکسن هم اینجوری شده بود . چهار ماه پیش هم که اینجوری شده بود چهار تا دندون با هم دراورد . الان شروین 6 تا دندون داره ،تمام وقت دست منو گرفته و راه میره ولی خودش جرات نمیکنه راه بره . کل روز فقط بهش غذای سفره میدم فقط یه بار شب و یه بار صبح ساعت 7 شیرخشک میخوره ، کلی هم لاغر شده .
CafeMom Tickers
با اجازه.
قبول سفارش بافتهای زیبا برای کوچولوهای نازنازی
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=23038&ChatDate=29-5-1392
http://old.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=28633&login_time=5/27/2014%202:44:18%20AM قبول بافت انواع لباس و سیسمونی دستبافت برای سفارش به شماره 09357062510 اس بزنید.
2805
سلام دختر من هلیا دهم مرداد به دنیا اومد
باز باران بارید خیس شد خاطره ها / مرحبا بر دل ابری هوا هر کجا هستی باش آسمانت آبی / و تمام دلت از غصه ی دنیا خالی . . . تقدیم به همسر مهربانم
شروین 6 تا دندون داره . چند تا قدم بر میداره ولی مسلط نیست ، دوباره عکس مچ دست گرفتیم 3 ماه رشد استخوانیش کمتر بود دوتا امپول د3 زدیم و دو تا شربت کلسیم باید مصرف کنه . دکتر برایماه ابان هم براش ازمایش خون و ادرار نوشته .غذا خوردنش هم معمولیه بعضی روزا خوب میخوره ولی گاهی هم خیلی اذیتم میکنه .

CafeMom Tickers
از بچه هاتون میشه بیشتر بگین
جانای من اعضای بدنشو میشناسه تازه امروزم موبم زنگ خورده ورداشته اورده برام و منم کلی
فقط وقتی جایی میرم میچسبه بهم یعنی اصلا شلوغی رو دوست نداره مخصوصاً کسی هم بهش دست بزنه
بچه کوچولوهارو دوست داره
از بچه هاتون میشه بیشتر بگین
جانای من اعضای بدنشو میشناسه تازه امروزم موبم زنگ خورده ورداشته اورده برام و منم کلی
فقط وقتی جایی میرم میچسبه بهم یعنی اصلا شلوغی رو دوست نداره مخصوصاً کسی هم بهش دست بزنه
بچه کوچولوهارو دوست داره
دختر من یازده مرداد تولدش بود یک ماه قبل از تولدش قشنگ راه رفت حرف هم در حدود 25 یا 30 تا کلمه میگه الانم کم کم داره دسشویی شو میگه البته نه کاملا میشینه رو صندلی توالتش و میگه جیش ده تا هم دندون داره هشتاش کامل دراومده و دوتاش آسیابه که تازه داره درمیاد و خیلی اذیت کرد کلا خیلی بچه باهوشی ه اما پیش سایر افراد غیر از من و باباش خجالتی هست نه یک کلمه میگه و نه بغل کسی میره
ریما غذا خوردنش خوب شده وزنش زیاد بالا نیست 9/5 ولی قدش تو یه سالگی 80 بود که میگن قد بلنده شیر خودمو میخوره شب تا صبح چهار پنج بار بیدار میشه و شیر میخواد اگه ندم قیامت میکنه در طول روز هم ده بار میخوره غذا هم بهش سه وعده میدم یعنی بیشتر نمی خوره که دست از سر من برداره
مادرا چرا خبری ازتون نیست
من دخترمو اواخر تیر بردم دکتر بهش گفتم برا عکس مچ دست و آز خون ولی راهنماییم نکرد شربت کلسم داد دوتا آمپول د٣ که ماه به ماه بزنم و یه مولتی ویتامین میم اورنج و یه قطره آهن خارجی وگفت آد وآهن قبلیشو دیگه بش نده منم همیجور مونده بودم
الان دخترم چهارتا دندون داره و چون از هرکدوم باید٥ccبدم کلافه میشه و مصیبته وقتی میخاد بخوره کلسیمو گه گداری بش میدم
بهداشت میگفت همه چیز خوبه....
شما نظرتون چیه ویانا جون شروین ،قند عسل، نیره جون وندا جون...........نگرانش هستم در ضمن چه بازیهایی برای یادگیری وزبانشون انجام میدین وچیا خریدین؟؟؟؟؟؟؟
دوست گلم نگران نباش شروین تا حالا دوبار عکس مچ دست داده ،هر بار سه ماه سن استخوانی اش کم بوده هر بار دوتا امپول د3 زدم با فاصله سه هفته دو تاهم شربت کلسیم کیر هر بارمصرف کرده .دکتر گفته تا دو سالگی مشکل سن استخوانیش حل میشه.شربت کلسیم که تموم بشه دوباره باید عکس بگیرم . دکتر منم مولتی ویتامین و اهن شروین رو عوض کرد . مولتی مارکeurho روزی یه قاشق مرباخوری ،شربت زینک مارک eurho یه قاشق چایخوری ، اهن هم مارکferoglobin یه قاشق مرباخوری (البته چون شروین کم خونی و فقر اهن داره ). الان 6 تا دندان داره تازه یه هفته است خودش راه میره اصلا هم حرف نمیزنه .کاملا متوجه حرفهام میشه .عاشق رقصیدنه .راستی اول ماه ابان هم باید برم ازمایش خون برای شروین بدم و ازمایش مدفوع برای اینکه انگل نداشته باشه . چون فقط نیمه ابان میتونه شربت انگل بخوره و اول اردیبهشت .و باید ببینم اگه کم خونیش بهتر شده مقدار اهن رو کم کنیم .
CafeMom Tickers
راستی دوستان خودم چند روز پیش ازمایش دادم ویتامین د3 ام خیلی کم بود . تازه کم کاری تیرویید اوردم .کسی فوق تخصص غدد در تهران میشناسه . البته فکر کنم خیلی کم باشه ولی خیلی نگرانم چون شاید شروین هم داشته باشه ،
CafeMom Tickers
2810