2777
2789
مونى جون ماشالله به سارینا توپولیه ما

من هویچ و سیب زمینى رو نگینى میکنم با یکم خرده برنج و یه تیکه سینه ى مرغ میزارم حسابى بپزه بدون هیچ طعم دهنده اى بعد میریزم تو غذاساز تا له بشه، هنوز سوپ با گوشت بهش ندادم

اى جانم پس شروین جون دندون درآورده تبریییییییییییک ، قندعسل ما که هنوز بى دندونه ، براى دندوناش خیلی اذیت کرد؟
ندا پسر منم ٤ ماهى ٧/٥ بود ولى نگفتن که اضافه داره آخى گناه داشت باید شیرشو میدادى من که پسرم ٤ تا ٥ ماهگى اصلاً وزن اضافه نکرد منم کلى غصم شد
من که گاهى قندعسلو میزارم تو تختش تا خودش بخوابه ولى اینقدر گریه میکنه که مجبور میشم خودم برم بخوابونمش فکر کن بعضى وقتا میرم تو تختش میزارمش رو پام تکونش میدم تا خوابش ببره
خدایا دوستت دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام برای دندوناش خیلی اذیت نکرد دو روز قبل اینکه دندونش در بیاد غذاشو کم میخورد همش با سر شیشه بازی میکرد و شکمش هم خفن کار میکرد ، من شروین رو دارم عادت میدم با پستونک توی تختش بخوابه فکر کنم داره عادت میکنه ولی چون محافظ تختش حرکت نمیکنه خیلی اذیت میشم خیلی بلنده برای اینکه شروین بخوابه باید یه ربع خم بشم تا پستونک رو در نیاره و بخوابه . مامان قند عسل مگه توی تخت نی نی جا میشی ،خیلی سخته بخوای همیشه روی پات بخوابونی سعی کن به چیز دیگه ای عادتش بدی ، خاله من پسرش تا سه سالگی روی پاش میخوابید آخرش کمردرد شد . بنظر من شبا بهش شیرخشک بده زودی میخوابه دکتر شروین معتقده شبا باید مادر استراحت کنه تا شیرش مقوی باشه.
مامان قندعسل وزن بچه شما هم بالای خط قرمز بوده ؟؟،من شروین رو بردم خانه بهداشت بلوار فردوس ، دکتر شروین میگفت مسئول پایش میخواسته بترسوندت که به پسرت شیرخشک ندی. ولی من ترسیدم شیرشو کم کردم کلی هم شروین گریه کرد . شروین الان 8/100 ، قندعسل چند کیلوئه؟
CafeMom Tickers
سلاممامان ویانا تبریک میگم.با یه دندون چجوری زخمش کرده معلوم نیست با بچه چی کار کردی که گازت گرفته قربونش برم خدا بهت رحم کنه وقتی چهار تا دندون در بیاره میخواد چکار کنه .راستی دندون بالاش دراومده یا پایین ؟ شروین دوتا دندونای پایینش دراومده ،دو تا دندوناش با فاصله چهار روز دراومد.
CafeMom Tickers
پس ویانا جونم دندون دار شد تبریییییییییک

آره ندا جا میشم تختش از این نوزاد نوجواناس البته منم خیلییییییی مانکنم
من از اول عادتش دادم به گهواره براى همین عادت کرده به تکون تازه حتماً هم باید پستونک دهنش باشه ، حالا میزارم تو تختش و گوشه ى بالشتو میگیرم و اینقدر تکون میدم تا بخوابه ولى اگه خیلیییییی اذیت کنه میزارم رو پام نمیدونم چجورى این عادت تکون خوردنو از سرش بندازم خیلى مقاومت میکنه
ندا جون وزنش بالى خط مشکیس ، وقتى 5 ماهو 10 روزش بود وزنش کردم 8250 بود البته با لباس

مامانا شما ها هم بگید شبا به چه روشى نى نیا رو میخوابونید؟
خدایا دوستت دارم
بچه ها من امروز براى اولین بار به قند عسل سرلاک گندم دادم خیلى دوست داشت و کلى خورد

بیاید بگید چیا به نى نیاتون میدید بخورن؟ واى منکه دوس دارم خیلى چیزا بهش بدم ولى میترسم
اشکال نداره از الان آب سیب یا هویچ بدیم؟ پوره هاشونو چطور؟
خدایا دوستت دارم
ندا جون پوره ى سیب زمینى یا سیب درختى؟؟؟

ویانا جون من که آ د میدم و ١٠ قطره آهن تازه بهداشت به من گفته بود از ٤ ماهگى به قند عسل آهن بدم ولى من بخاطر اسهالش از ٥ ماهگى شروع کردم. بهداشت میگفت وقتى وزن بچه دو برابر وزن تولدش میشه باید شروع کنى به آهن دادن
خدایا دوستت دارم
2810