2777
2789
عنوان

پماد ترتینوئین 5 درصد

257710 بازدید | 107 پست

دوستان تو ناحیه چونم چند ماه جوشای دردناک و بزرگ می زنم .اول زیرپوستی ان بعد میان رو و چرک روش جمع می شه و در نهایت چندین ماه طول می کشه تا برن مرتب هم جدید می زنه.از هورمونی دادم خوب بوده و سونو کیست نداشتم.کلی شوینده و کرم امتحان کردم از مخصولات نوروا و قرص ماینوسایکلین و ازیترومایسین و.... اما دو ماه هست نتیجه ای ندیدم.امروز یه دکتر بهم پماد ترتینوئین داده .خوندم قوی هست.متاسفانه روش مصرف رو ننوشته چطوری باشه و چند بار بزنم.چطوری مصرفش کنم که پوستم نسوزه؟چطوری تست کنم حساسیت نداشته باشم؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دوشب درمیان بزن. دوشب بزن دوشب نزن!  و اینکه وقتی میزنی نباید نور به صورتت بخوره. تاریکی باشه. ...

عزیزم پسرم کوچیک هست گاهی پا می شه نصف شب و دیگه نمی خوابه.اگر نور بخوره خیلی بده؟و اینکه چند ساعت رو جوشا بمونه؟

عزیزم پسرم کوچیک هست گاهی پا می شه نصف شب و دیگه نمی خوابه.اگر نور بخوره خیلی بده؟و اینکه چند ساعت ر ...

نور بخوره ممکنه پوستت قرمز بشه و یا اثر گذار نباشه.

دکتر من گفت بذار تا صبح بمونه صبح با اب ولرم بشور. 

خوردو خوراکت خوبه؟ من یه مدت صورتم افتضاح شده بود دکتر تغذیه هی میگفت مشکل هورمونی داری چرا اینطوری ...

من مشکل جوش نداشتم جز تو بارداریم که صورتم جوش وحشتناک زد بعد زایمان رفتن.اما الان که سه سال گذشته بازم دوباره شروع شده.خودم فکر نمی کنم برا خوراکی باشه

نور بخوره ممکنه پوستت قرمز بشه و یا اثر گذار نباشه. دکتر من گفت بذار تا صبح بمونه صبح با اب ولرم بش ...

ممنون گلم سعی می کنم رعایت کنم هر چند با بچه کوچیک واقعا سخته گاهی ساعت سه شب پا می شه تا نه ده صبح .سعی می کنم تو فاصله زمانی که خوابه بزنم .بازم ممنون ازت 

نور بخوره ممکنه پوستت قرمز بشه و یا اثر گذار نباشه. دکتر من گفت بذار تا صبح بمونه صبح با اب ولرم بش ...

تاثیرش برا جوش خوبه؟نمی دونم چرا جوشای من انقد مقاوم هستن احساس می کنم دیگه چیزی روشون تاثیر نمی ذاره 😢

ممنون گلم سعی می کنم رعایت کنم هر چند با بچه کوچیک واقعا سخته گاهی ساعت سه شب پا می شه تا نه ده صبح ...

خواهش میکنم عزیزم 

من که نتیجه خوبی ازش گرفتم امیدوارم شما هم نتیجه بگیری

🌹🌹

تاثیرش برا جوش خوبه؟نمی دونم چرا جوشای من انقد مقاوم هستن احساس می کنم دیگه چیزی روشون تاثیر نمی ذار ...

آره من که پوستم درمان شد البته من همزمان کپسول تتراسایکلین هم مصرف میکردم و ترتینویین رو برای جای جوشام دکتر داد. 

راستی بهت بگم پوسته ریزی شدید میگیره صورتت اولش!  اصلا قطعش نکن یه مدت بگذره خیلی خوب لایه برداری میکنه. 

و اینکه اصلا نمی خوام قرص راکوتان مصرف .اینم از مشتقات ویتامین آ هست.یعنی همون راکوتان هست به صورت م ...

میشه از جوش هات عکس بفرستی تا بگم چی کار کنی من مدرک skin care دارم

هر کسی می تونه بهت نگاه کنه. پیدا کردن اون آدمی خیلی کم اتفاق می افته که همون دنیایی رو می بینه که تو می بینی.