2777
2789
عنوان

بکارت دختر بچه سه ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 18406 بازدید | 29 پست

نه عزیزم نگران نباشید.امکان نداره.این ماجرا که میگم مال 5/6سالگیمه.من خییلی شیزون بودم.میخواستم نثل کارتونها که روی طناب راه میرن منم این کارو کنم چرخمو گذاشتم زیر پام رفتم روطناب😂😂😂چشمتون روز بد نبینه طناب رفت اونجا که نباید.خییییلی دردم اومد و پر خون شدم تما مشکلی نداشتم.نگران نباشید گلم.هیچی نیست.حتی حتی حتی که نن بعید میدونم بکلرتش زخمی هم شده باشه بچس جوش میخوره.

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
نه عزیزم نگران نباشید.امکان نداره.این ماجرا که میگم مال 5/6سالگیمه.من خییلی شیزون بودم.میخواستم نثل ...

ای ووواییییی😶😶😶😶

شیطون کی بودی تو  

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

معاینه بچه ۳ ساله؟ خجالت داره ولله خانوم تا اینا بزرگ شن افکار العان ماهارو مسخره میکنن همین العانشم مسخره اس خیلی بده ذهن بچه رو از العان درگیر این مسائل میکنید

ای ووواییییی😶😶😶😶 شیطون کی بودی تو    

😂😂😂😂😂😂😂😂نمیدونی چی بودم.میخواستم دختر همسایمونو تو ماسین لباسشویی بشورم😂😂😂😂شانس آورد دستم به پریز نرسید😂😂😆😆😆

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
😂😂😂😂😂😂😂😂نمیدونی چی بودم.میخواستم دختر همسایمونو تو ماسین لباسشویی بشورم😂😂😂😂شانس آورد دست ...

😶😶😓😓😳😳😰😰😰

عشق یعنی آیلینو باباش😍😍😍💕 به نیت مادر شدن همه منتظرای نی نی💕اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ💕💕
الان دوسال و یک ماهشه. اونموقع ۲۳ماهه بود

منم برا مشکلی که برا دخترم پیش اومده بود بردم دکتر و دقیقا وردوی واژن و گفت میشه پرده ...و وقتی گفتم کدوم قسمت میشه به دیواره سوراخ یا مجرا واژن اشاره کرد ...ولی انیکه اون دکتر به شما گفته پرده وجود نداره یه حرف غیر علمی زده و اگر تو نت سرچ کنید میشه فهمید که پرده وجود داره

منم برا مشکلی که برا دخترم پیش اومده بود بردم دکتر و دقیقا وردوی واژن و گفت میشه پرده ...و وقتی گفتم ...

بله پرده وجود داره ولی اون چیزی نیس که منو شما فکر میکنیم اونا از تغییر شکل ورودی واژن میفهمن بکارت وجود داره یانه وگرنه چیز مشهودی نیس که منو شما بتونیم تشخیص بدیم که خوشبختانه واسه دختر من کناره واژنش انداره دو میلی متر خراش برداشته بود که نرسیده به در واژنش بود و خیالم راحت شد

استارتر جان نترسید،به بکارتش هیچ آسییبی وارد نشده،اون خونریزی در اثر پریدن و افتادن بخاطر فشاریه که به رحم وارد میشه و شبیه پریود،همین،مطمئن باش،بکارت با ضربه از بین نمیره،فقط دخول

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

سلام 

معذرت من ی روز رفتم دوچرخه سواری و  رکاب دوچرخه گیر کرد و بعد خوردم زمین اون جا بین پام و واژنم یکم درد گرفت ولی ی چند هفته بد دیدم رنگ قرمز رنگ گرفته اون قسمت بعد یکم گذشت رفت حالا همون بین پام و واژنم خیلی درد میکنه ب طوری که نمیتونم راه برم و وقتی که دست میزنم مث ی توپ کوچیک باشه ب سرش دست می‌زنید اینطوری ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار کنم مرسی