2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737035 بازدید | 44690 پست
تصمیم گرفتم تا دخترم میاد سبک شه خونمون

خوشحالم که با این سبک زندگی تونستی آشنا بشی امیدوارم این روش زندگی رو بین اطرافیانمون گسترش بدیم.

هرچند من تو مینیمال کردن شوهرم موندم  

نسبت به چندسال قبل خیلی خیلی بهتر شده

اما تا حواسم بهش نباشه سریع میره رو تنطیمات قبلی خودش و شروع میکنه به جمع کردن خرت و پرت  

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

سلوووم 

گوشیم و پاکسازی کردم 

لبتابم رو هم تا ی جاهایی پیش رفتم ولی هنوز کار داره 

چنتا لباس جدا کردم 

میخوام ی دور دیگ وسایلا رو چک کنم چون اسباب کشی دارم دیگ اضافه نبرم باخودم 

خیلی نسبت ب وسایل بی رحم شدم 😂😂😂😂

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باورم نمیشه ی نایلون پر رژلب و و کرم و پنککو مداد و سایه و رژ گونه ریختم  سبک شدمممممممم

برای نوزاد هم زیاد خرید نکن

کلی لیست میدن بهت که اینا لازمه

اما

فقط هرچی که میگیری جنس خوب بگیر تا بتونی راحت استفاده کن

بسته به فصل تولدش و سرما و گرمای منطقه سکونت خرید کن

من خیلی خیلی کم لباس براش گرفتم

با اینحال کلی هم کاددو براش اومده بود.

لباساشو جنس خوب گرفتم شاید هفته ای چندبار میشورم اما اصلا خراب نشدن

سلوووم  گوشیم و پاکسازی کردم  لبتابم رو هم تا ی جاهایی پیش رفتم ولی هنوز کار داره  ...

سلااام

عاشقتم

انرژی مثبت گروهی

درستش همینه

چون ذهنمون عادت کرده به جمع کردن

باید همیشه حواسمون جمع باشه که سریع همه بدردنخورها رو بریزیم دور

و در کنارش کمتر بخریم

جنس خوب و بادوام بخریم

و پس اندازهامون رو خرج شادی و دلخوشیهامون کنیم

سلااام عاشقتم انرژی مثبت گروهی درستش همینه چون ذهنمون عادت کرده به جمع کردن باید همیشه حواسمون ...

فدات عشقییی 

اره هر جا ک میرمم دلم میخواد دور بریزم وسایلا رو ..

این سبک حیلی کمکم کرده همیشه مسافرت کلی لباس مدبردم اینبار فقط دو دست واس هر کدوممون بردم عالی بود 

مرسی از تو قشنگم ک تاپیکو زدی 

راستی یادم رف 

ی کوه از لباسای پسرم ک سایزش نبود رو هم جدا کردم البته مامان نزاشت بدم ب کسی یا دور بریزم چون همه نو سالم بود فقط یک یا دوبار پوشیده ..گفت بزار واس بعدی 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

سلام دوستان کجایین.منم بالاخره دیروز شروع کردم اتاق کارمو مرتب کردن و هرچی کاغذ و وسیله قدیمی و به درد نخور بود گذاشتم برا بازیافت.یعنی 3 تا کیسه پر از کاغذ و مقوا شد.حتی جزوه ها پروژه های دانشجوییم ماله چند سال پیش هم بود که تا الان وقت نکرده بودم مرتب کنم.الان حس خیلی خوبی دارم      

خودم یکسال پیش با این سبک زندگی آشنا شدم

سلام استاتر جان خوبی من همونیم که دیروز تو تاپیک پس انداز راهنماییم کردین من دیروز باشما واین دوتا تاپیک آشنا شدم این تاپیکو دیشب دیدم تا صبح خواب به چشمم نیومد که زود صبح بشه زندگی مینیمالیستی رو منم شروع کنم حالا که صبح شده نمیدونم از کجا شروع کنم خیلی دوس دارم تواین دوتاپیک باهاتون باشم.

سلام استاتر جان خوبی من همونیم که دیروز تو تاپیک پس انداز راهنماییم کردین من دیروز باشما واین دوتا ت ...

عزیزم اینجا تعداد صفحات کمه و تمرینات مشخصه

هر صفحه برو و تمرین رو انجام بده

عزیزم شما رو خوب یادمه

خوشحالم که داری برای لذت بردن از زندگیت برنامه ریزی میکنی

از صفحه ۸ تمرینات شروع شده

از همون صفحه شروع کن

بخون و انجام بده

این خونه ب سبک مینیمالیسته, ببینید چقدر فضای پذیراییش کمه ولی در عین حال زیباست, ادم واقعا جذبش میشه

این سبک مینیمالیست نیست. 

میس وندر روهه یه معمار مینیمالیست بود هرچیزی رو با حداقل ابزار میساخت. مثلا یه صندلی رو طوری ساخته  که نگاه مبکنی احساس میکنی اگه روش بشینی میفتی. فک میکنی پایه هاش یه چیزی کم داره. حداکثر استفاده رو از حداقل ابزار میکرد. 

سلام‌ بهمه دوستایه مرتب و باانگیزم بعداز مدتها دوری اومدم

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !

مرسی عزیزم برنامه جدید چیه

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !

سلام سلاممم من لباسای اضافمو ریختم رفت رفتن بالکن مامانم کلی پادر و پارچه خاک خورده گذاشته بود اون گوشه همرو ریختم رفت ولی ب وسایل مادرم نمیتونم دست بزنم بجاش جهازمو میخام مینیمال بخرم 😊