2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737137 بازدید | 44691 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تمرین دوم برای داشتن خونه ای خلوت و مینیمال

دوستای عزیزم ! تمرین اول را انجام دادید؟
حالا میریم سراغ تمرین دوم

امروز نوبت این چوب رختی های زشت و بد قواره و اضافیه که خونه ی ما رو ترک کنند. 🏠
معمولا کسی دلش نمیاد لباس را بهشون بزنه
و اگر هم بزنیم کمدمون را شلخته و نامنظم نشون میدن .
پس جمعشون کنید و یه فکری  براشون بکنید,مثلا میتونید بدیدشون به خشک شویی محل یا بدید بازیافت

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
تمرین دوم برای داشتن خونه ای خلوت و مینیمال دوستای عزیزم ! تمرین اول را انجام دادید؟ حالا میریم سر ...

من این تمرین و قبل ازین ک بگین انجام دادم 😂😂😂😂😂😁😬😬😬😬ولی ی ماهه هنو نرفتم جایگزین بخرم لباسام مونده ور دلم 😂😂😂😂😂

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
برو عزیزم  حتما میام دوباره شبت خوش

خیلی خوشحالم ک اومدین ...امیدوارم نینیتون هم سلامت دنیا بیاد ....من منتظرم تغییرات شما رو ببینم ...چون خودم خیلی ماکزیمالی نبودم ولی الان بازم خیلی از تغییرم حس خوبی دارم ...مطمعنم تغییرات شما لذتبخش تر میشه ...منم کلی لباس نگه داشته بودم واس بچه هام ولی تو ی حرکت انتحاری همه رو ریختم دور یکی یا دوتا نگه داشتم ...واس لباسای خودتونم اگ قابلیت استفاده داره میتونید ب کسی بدید یا اگ کسی رو نمیشناسید بدید ب خیریه ها ..اوناییورو هم ک استفاده نمیشه دستمال و بعد ی بار استفاده بنداز بره ...من کشوی دستمالاممم در حال انفجار بودن ولی همه مرتب و عالی شد ب لطف این تاپیک و استارتر عزیزمون ..

ی تمرینی ک قبلا داشتیم سبک کردن گوشی و فضای مجازی بود ...دیروز اینستامو پاکسازی کردم 150از پیج ها رو انفالو کردم 💃💃💃💃💃💃

فقط ی روز باید همت کنم و لبتامو تخلیه کنم ...چون مثلا از هر عکس ده تا هست ک گرفته شده تا یکیش خوب دربیاد ...و فک کنم 10هزار تا بیشتر عکس دارم و همه رو باید دسته بندی کنم 

ی تمرینی ک قبلا داشتیم سبک کردن گوشی و فضای مجازی بود ...دیروز اینستامو پاکسازی کردم 150از پیج ها رو ...

ایولا تو تمرینات بعدی به این موصوع میرسیم  

من بعد زایمانم یه عالمه لباس بدردبخور و قشنگ و نو داشتم ولی غیر قابل استفاده. یه سال صبر کردم بعضیاش تنم شد ولی بعضیاش بازم بدوایمیستاد. اونارو دوسشون داشتم ولی در یه حرکت چشممو روشون بستم و ریختم توی یه کیف بردم واسه خواهر کوچیکه که هرکدومو دوست داشت بپوشه نداشت بده به نیازمند

چند کارتن کتاب و کاغذ تو انباری داشتم هفته پیش ریختمشون. چقد پول بابت این کتابای دانشگاهی داده بودم و الکی نزدیک ده ساله با خودم اینور اونور میکشم. همه رو رد کردم رفت و سه چهار تا دونه کتاب نگه داشتم

حس خیلی خوبی دارم. انگار سبکتر شدم. کاش قبل ازدواج با مفهوم مینیمال آشنا میشدم تا اینهمه وسیله گرون ولی بدردنخور نمیخریدم

❤زندگی 
من بعد زایمانم یه عالمه لباس بدردبخور و قشنگ و نو داشتم ولی غیر قابل استفاده. یه سال صبر کردم بعضیاش ...

چقدر عالی

برای مینیمال شدن هیچوقت دیر نیست

خودم چندین سال با یه عالمه لباس بدردنخور و کتاب و لوازم در مرحله خونه تکونی و مرتب کردن خونه دست به گریبان بودم و هربار خودمو برای این همه آت و آشغال عذاب میدادم تا بالاخره تونستم تو یه حرکت با ۳۰ تا تمرینی که اینجا هم قرار میدم مرحله به مرحله از شر همه اصافات خلاص بشم.

خرید کردن رو محدود کردم

و قانون گذاشتم

حالا خلوت ترین پذیرایی بین فامیل رو دارم.

معمولا بجز ساعت و یه تابلو و یه گلدون شیک هیچی دیگه تو پذیرایی نمیزارم.

رو کانتر آشپزخونه و اپن خلوته خلوت هست

تو سرویس بهداشتی هیچی بجز صابون مایع و دستمال توالت نیست و حوله و مسواک بیرون دستشویی قرار میدم 

اتاق خواب و روی میز هیچی نیست .

هر وقت بری تو همچین خونه ای همه چیز مرتب دیده میشه.

تمرین سوم

یک قدم دیگه برای رسیدن به آرامش در یک خونه مرتب و مینیمال

امروز نوبت جورابدونیِ خونمونه که مرتبش کنیم!

جورابهای لنگه به لنگه و کهنه و سوراخ را بدون هیچ رحم و مروتی بریزید بیرون...

نه لنگه هاش دیگه پیدا خواهد شد

و نه به درد دیگه ای میخوره.

تمرین چهارم  

میریم سراغ قدم بعدی برای داشتن یک خونه خلوت و مینیمال

امروز نوبت کشو یا جای لوازم التحریره که مینیمالش کنیم.🗃🗄📃📕🔗🖇🖍🖊🖌📌📝📖✏️🔖📚

هر چیز تموم شده، شکسته ، بی جوهر يا بلااستفاده ای رو ازش خارج کنيد.

بیشتر از میزان نیازتون هم نگه نداريد.

لوازم التحریر اضافی قابل مصرف رو به خیریه/اداره/مدرسه یا هرجایی که به نظرتون استفاده خواهد شد اهدا کنید.✏️🖍🖌📌📍✂️

بقیه اش رو هم هر طوری که مناسبه بازیافت کنيد یا دور بریزید!

دوستان گلم گزارش یادتون نره.