2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1737457 بازدید | 44691 پست

سلام دوستان گلم.من حدود ۱۰ سال پیش با کتابی که دوستم بهم داد ودر مورد فنگ شویی بود به نوعی شروع به مینیمالیست شدن کردم.واونقدر بهم مزه داد که سالهاست این روش رو ادامه میدم.البته از روی بی تجربگی گاهی هم همون اوایل زیاده روی کردم ولی الان دیگه دستم اومده چکار کنم.  

البته شما خودتون استادید ولی با اجازتون چند نکته که توی این راه بهش رسیدم رو براتون می نویسم.

کلا مینیمالیست شدن به من کمک کرده که با وجود کارمند بودن تقریبا همیشه خونه ای کاملا مرتب داشته باشم.

حداقل دوبار در سال خونه تکونی کلی دارم قبل از بهار وقبل از تابستان.گاهی هم قبل از چهار فصل ولی چون مینیمالیست شدم کل خونه تکونیم با زیر وبم خونه وشیشه ها و....بیشتر از دو روز طول نمی کشه.

بعد از خونه تکونی کلی فقط خونه رو مرتب نگه می دارم.روزهای مختلف هفته که برنامه ش روی یخچال زده شده برای جاهای مختلف خونه هست.مثلا شنبه سالن وحمام.

یکشنبه داخل کمد دخترم ودستشویی و...

دوشنبه یخچال وفریزر و...

۱۵ هرماه پادری و....

وکلا به دلیل مینیمالیست بودن در روز بیشتر از یک ساعت مرتب سازی طول نمی کشه.والبته هر روز سریع یه دور توی خونه می زنم واگر چیزی سر جاش نبود میگذارمش سر جاش.

دوتا بچه دارم که بعد از مدتی متوجه شدم دخترم اصلا از اینکه بخوام لباسها ووسایلش رو ببخشم ورد کنم خوشش نمیاد وحساس شده بود.منم از به هم ریختگی اتاقش به ستوه اومده بودم.برای همین فکری به سرم زد‌.کوچکتر که بود یک روز که خونه نبود چند تا کارتن آوردم وعروسکها واسباب بازی هاشو دسته بندی کردم داخل اونها .به اندازه دو کارتن توی اتاقش مرتب چیدم وبقیه رو بردم انباری.وقتی برگشت واتاقش رو دید خیلی کیف کرد ومن هم بهش اطمینان دادم که همه وسایلش هست وآخر هر هفته میتونه یک کارتن از بازیهاشو به من تحویل بده ویک کارتن دیگه بگیره.البته با تحکم بهش نگفتم بلکه بهش گفتم اینطوری اتاقش خوشکل تر میشه واسباب بازیها رو هم بهتر میتونه ببینه(البته گاهی قانون شکنی میشد واعتراض می کرد که اسباب بازیهای توی کارتن ها با هم همخوانی نداره منم یک کارتن خالی می دادم دستش وچند کارتن رو باز می کردم تا اونایی رو که دوست داره داخل کارتنش بریزه وبیاره توی خونه)

الان هم که نوجوان شده (۱۲ سالشه)ولباسای زیاد داره به اندازه سه دست لباس خونگی وسه الی چهار دست لباس بیرونی اونم به سلیقه خودش توی اتاقش گذاشتم وبقیه توی پلاستیک وتوی بالکن هست وآخر هفته ها مثلا چهارشنبه ها در صورت تمایل لباسها رو میاریم ومدل هاشو عوض می کنه.

دیگه از حساسیتش کم شده وگاهی هم خودش بعضی از وسایل ولباسها رو میده برای بخشیدن یا دور انداختن.

*گاهی وقتها واقعا به دلیل مشغله یا بیماری یا...کارها روی هم جمع میشه وخونه نامرتب میشه.این جور مواقع یه مهمون رودربایستی دار دعوت می کنم انگیزه می گیرم خونه رو زود مرتب کنم.البته من خیلی اهل تشریفات نیستم ومهمونی رو ساده برگزار می کنم و بقیه هم به این روش من عادت کردند.

*اونایی که بچه کوچیک دارید لطفا به خودتون وبچه هاتون فشار نیارید.مینیمالیست باشید اما برای به هم ریختگی خودتون وبچه رو سرزنش نکنید وبگذارید بچگی کنه.

*هدف ازمینیمالیست شدن ومرتبی آرامش وداشتن زمان بیشتر برای رسیدگی به خودتون وخانواده ومطالعه و...رسیدن به لحظه های دوست داشتنیه پس اگر اعضای خانواده براشون سخت بود به جای داد وبیداد راه انداختن وفشار بهشون راه حل پیدا کنید واینو بدونید که بعضیها تعلق خاطر بیشتری به وسایلشون دارند وزمان بیشتری میبره تا به مینیمالیست شدن تن بدن.

کمتر غربزنید وبیشتر عملی کار کنید بچه هاتون هم کم کم بچه های مرتبی میشن.من گاهی بجه های فامیل که هم سن وسال بچه های خودم هستند رو دعوت می کنم وبچه هام میدونند که توی این مواقع باید خودشون اتاق خودشون رو مرتب کنند ومن هم سرم رو به کارهای دیگه گرم می کنم یعنی وقت نمی کنم اتاق شما رو مرتب کنم.با این روش اونا دیگه کم کم مرتب بودن رو یاد گرفتند.(البته هنوز گاهی بعضی چیزا رو می چپونن توی کمد یا...  ولی میدونم یواش یواش این مساله حل میشه)

ببخشید زیاد نوشتم.موفق باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان گلم.من حدود ۱۰ سال پیش با کتابی که دوستم بهم داد ودر مورد فنگ شویی بود به نوعی شروع به م ...

خیلیییی عالی و کامل بود بازم ازین راه حلاتون بزارید دوست خوبم 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

یه سری تمرین داریم و احتمالا برای بعصی دوستان تکراریه

اما سعی کنید همه باهم انجامش بدیم

تا خونه هامون کم کم از لوازم اضافی خالی بشن 

و انرژی مثبت و عشق تو خونه هامون جاری بشه.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

هر هفته دو یا سه تمرین در تاپیک میذاریم و همراه هم لذت داشتن خانه خلوت رو تجربه خواهیم کرد .

و حالا

تمرین اول برای داشتن خونه مینیمال

برای روز اول خونتون رو از روزنامه ها و مجلات قدیمی که برای شیشه پاک کردن لازم ندارید خالی کنید 🗞🗞 📰 📰 📚 📚

پاشید دست به کار بشید💪🏻💪🏻

چند دقیقه بیشتر وقتتونو نمیگیره  🕰

و نتیجه بسیار عالی خواهد بود  👌👌

سلام به همه.اینجا چقد سوت و کوره!! دوستان من دیروز کلی از اسباب بازیهای دخترمو جمع کردم.یه چیزی حدو ...

من ازت میخرم برا دخترم اگه واقعا تصمیم به فروش داشتی تو تل گرام بهم پیام بده ممنون 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

من با واژه مینیمالیست شدن اشنا نبودم ولی در کل عادتم اینه 

عشق وعلاقه خاصی دارم به دور انداختن یا بخشیدن وسایل 

این علاقه منو همه فهمیدن جوری هستش که مامانم وخاله هام هر موقع میخوان خونه تکونی کنن منو خبرمیکنن که بیا چیزایی که ما دلمون نمیاد دور بندازیم رو دور بریز .

منم از خدامه 

تازه فکر میکنم از من داره به سمت شدیدی هدایت میشه اخه مثلا نشستم یهو با خودم فکر میکنم این بوفه دیگه جایی تواین خونه نداره وجالبش اینه باید سریع حرفم عملی بشه وعملی میکنم در صورتی که وضع مالیمون متوسطه .

یه قانون گذاشتم برا لباس وشلوارها ولباس زیرای تو خونه ایم 

یعنی اینکه یه لباس جدید بیاد داخل کشو از اون طرف لباس قبلیه باید بره بیرون 

البته بیشتر برا لباس تو خونه ای ها نه بیرونی .

بعضی وقتا میرم جایی مهمونی واضح تو رو طرف میگم من .که فلان وسیله ات فکر میکنم اضافی هستش.

برا وسایل واسباب بازیهای دخترم 

کالسکه بیرون وروروئک وچراغ خواب مدل خرگوشی وگهواره وکلی از لباسهای کوچیکیشون رو بخشیدم به کسی 

بابام میگه هرچیز که خار آید یه روز به کار آید 

ولی من معتقدم وسیله ای که سالی یه بارم استفاده نشه همون بهتر که نباشه .

شرمنده سرتون رو به درد اوردم 

حالا بگید کار من درسته یا من بدون شناخت این واژه زیادی توش غرق شدم 

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
من با واژه مینیمالیست شدن اشنا نبودم ولی در کل عادتم اینه  عشق وعلاقه خاصی دارم به دور انداختن ...

هدف مینیمالیست تنها دور انداختن نیست 

بلکه هدف اصلی جلوگیری از مصرف گرائی و لذت بردن از کمترین داشته هاست.

خالی کردن ذهن از افکار منفی و خالی کردن قلب از کینه

با کنار گذاشتن افکار منفی و آدمهایی که حس ناخوشایندی بهتون میدن.

من با واژه مینیمالیست شدن اشنا نبودم ولی در کل عادتم اینه  عشق وعلاقه خاصی دارم به دور انداختن ...

کارهایی که انجام میدین عالیه  

در کنارش باید بتونیم خریدهامون رو کنترل کنیم

کم بخریم اما با کیفیت 

تا زباله کمتری تولید کنیم.

از لوازمی که داریم بدقت استفاده کنیم تا مجبور نشیم هی  عوضشون کنیم.

در واقع با خریدهای کمتر و برنامه ریزی شده بتونیم پول و درآمدمون رو صرف چیزیهایی کنیم که بهش علاقمندیم.

من جزو اهدافم اینه که خونه و ماشین مناسبی داشته باشیم و بعدش فقط سفر بریم و با آدمای جدید و مناطق مختلف آشنا بشیم.

ممکنه یکی علاقمندیش 

موسیقی باشه و اونو دنبال کنه 

یکی خیاطی

یا هر هنر و کار دیگه ای که مارو شاد و خوشحال میکنه و به زندگیمون آرامش میده 

کارهایی که انجام میدین عالیه     در کنارش باید بتونیم خریدهامون رو کنترل کنیم کم بخریم ا ...

دوست عزیز خیلی لذت بردم از تاپیک خوبتون

من کلا در مورد لباس اینجوریم. اعصابم خورد میشه لباسهایی داشته باشم که نمیپوشمشون و سالی دو بار لباسهای اضافی و خارج از سایزو یا میندازم دور یا میبخشم

ولی در مورد لوازم خونه هم خیلی ایده گرفتم ازتون

❤زندگی 
دوست عزیز خیلی لذت بردم از تاپیک خوبتون من کلا در مورد لباس اینجوریم. اعصابم خورد میشه لباسهایی داش ...

خیلی خوشحالم‌که براتون مفید بود

امیدوارم همراه با ما تمرینات رو انجام بدید.

خیلی خوشحالم‌که براتون مفید بود امیدوارم همراه با ما تمرینات رو انجام بدید.

سلام به مدیر عزیز...

واقعا لازمه من تشکر کنم بابت این تاپیک خوب وعالی...

من اصلا همش بیحال تو خونه هستم شاغلم نیستم الان چندروزه هر از گاهی اینجا میام و الان ص۲۲هستم میخونم و انرژی میگیرم خیلی خوبه ...

خونم شلوغ بود همیشه الان اتاق و کشو لباسا  مرتب شد ، لباسای رنگ و رو  رفته شدن دستمال دم دستی ..

لباس اضافی ندارم که نپوشم ، حقوق همسرم خیلی نیست که زیاد خرید کنم ، هر چیزی که دارم رو  قشننننگ میپوشم تا دیگه لازم باشه بندازم دور !

اتاق و حمام  کارشون تموم شد .

فردا میرم سراغ پذیرایی ....

خیلی عالیه اینجا حالم خیلی خوبه

سلام به مدیر عزیز... واقعا لازمه من تشکر کنم بابت این تاپیک خوب وعالی... من اصلا همش بیحال تو خ ...

چقدر عاللی   انرژی گرفتم از این پستت  

تو میتونی عزیزممم