2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734013 بازدید | 44617 پست
الان روزنامه باطله واسه سینک گذاشتم اما مرتب باید عوض بشه.ممکنه خیس بشه من نفهمم کف کابینت خراب بشه.

ما از وقتی با مینیمالیست آشنا شدیم روزنامه رو آنلاین میخونیم🙄🙄🙄

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عکس ندارین بفرستین خانومی؟من خیلی خوشم اومده

عکس ک ندارم عزیز ..حالا توضیح میدم انشالا ک منظورمو برسونم ...ببین ی پارچه بردار هر سایزی دوس داری مثلا دو در دو بعد دایره یا مربع دایره بهتره ..دورتا دورش رو اندازه 1/5تا 2سانت تا بزن بدوز یه ی سانت باز بزار اخرش تا نخ رد کنی ازش ...ی نخ با ضخامت رو ب ی سنجاق وصل کن از داخل همون دوسانتی ک دوختی ردش کن تا برسی دوباره ب محل شروع ..بعد ی بیست سانت نخ بیشتر اخرش بزار و دو سر نخو گره بزن چن تا گره بزن یا ی حلقه رد کن ازش ک گم نشه و نره داخل دوخت (دقیقا شبیه این کیفا ک بند داره بنداشو میکشی درش جمع میشه اونجوری )امیدوارم خوب گفته باشم

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
عکس ک ندارم عزیز ..حالا توضیح میدم انشالا ک منظورمو برسونم ...ببین ی پارچه بردار هر سایزی دوس داری م ...

سولی جونم یعنی انقدخوب توضیح دادی که بهترازین نمیشه خیلی ممنون عزیزم واسه ایده خوبت منم درست میکنم 

سولی جونم یعنی انقدخوب توضیح دادی که بهترازین نمیشه خیلی ممنون عزیزم واسه ایده خوبت منم درست میکنم&n ...

واییی واقعااا😊😊😊😊خدارو شکررر مفید بودم ...

منم منتظرم پسرم بزرگ بشه درس کنم واسش 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
2810