2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735006 بازدید | 44643 پست

همگی خوش اومدین

آفرین به این اراده

امسال بهترین عیدی رو به خودتون دادین

با رد کرد اضافات خونه هامون سریعتر مرتب میشه و ذهنمون به آرامش میرسه

با نخریدن لوازم و لباسای بی کیفیت و پس اتداز کردن اون هزینه ها میتونیم اجناس موردنیاز با کیفیت عالی رو بخریم و یا پس اندازهامون رو خرج کارای دوست داشتنی بکنیم.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان منم امروز تمام کمدها و کشوهای لباسی رو تمیز کردم لباسای اضافی و کوتاه ک برای بچه ها بود ...

لباس مجلسیاتو اگه دیگه نمیپوشی بزار تو دیوار بفروش

یا به افرادی که ممکنه استفاده کنن هدیه بده

یا بفرست خیریه

سلام دوستان گرامی امیدوارم همتون سرحال و خونه هاتون مرتب ومنظم باشه ....درسته چند وقتی گزارش ندادم واسه کارهای خونه ولی کم کم انجام میدم وهمچنان اضافه هارو رد میکنم البته دور از چشم همسری😂😂فقط موندم با اسباب بازی های پسرم چیکارکنم ..همرو یادش هست وهی میپرسه کجا گزاشتیشون مامان🤔🤔🤔🤔منم دلم نمیاد ناراحتش کنم.فقط اتاقش همیشه نامرتب هست

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلام دوستان گرامی امیدوارم همتون سرحال و خونه هاتون مرتب ومنظم باشه ....درسته چند وقتی گزارش ندادم و ...

آفرین چه عالیییی

اسباب بازیاشو تو نایلون شفاف بزار و دسته بتدی کن از هر کدوم تو نایلون بزار توپ هواپیما ماشین لوگو 

بعد هر سری یه نایلون رو بیار دم دست

و هربار سراغشونو گرفت بگو اونا رفتن استراحت کنن لالاکنن

بچه ها رو هرجوری عادت بدیم همونجکری بار میان

وااای استاتر من  از کجا شروع کنممممم

عزیزم از آشپزخونه شروع کن چون آشپزخونه غول خونه تکونیه

تمرینات خونه تکونی سه چهارتا بود از اول بهمن

ولی سعی کن تو صفحات اول پستای تمرینی رو بخونی تا بتونی از اصافات به روش درستی خلاص بشی

منم دیشب کابینتامو مرتب کردم. وای چقد نایلون خرید الکی داشتم همشو دادم زباله خشکی برد 

منم همیشه یه عالمه نایلون خرید اضافه دارم.یه مقدارشو میشه نگه داشت واسه سطل زباله توی دستشویی اما بقیه اش اضافه هست.بنظرم واسه خرید مواد غذایی ،سوبری، بوشاک و ... میشه از ساک دستی بارچه ای استفاده کرد.

من نمیدونم چه بارچه ای بگیرم که محکم باشه و خوشگل هم باشه واسه خرید..(قدیما یادمه سبد قرمزای دسته دار بود واسه خرید)  

واسه خرید میوه  دیگه راه حلی به دهنم نمیرسه فقط همون بلاستیک...

منم همیشه یه عالمه نایلون خرید اضافه دارم.یه مقدارشو میشه نگه داشت واسه سطل زباله توی دستشویی اما بق ...

الانم ازهمون سبداهست كه فانتزيه وخيلي خوشگلم هستن توشهرماجانيفتاده براي خريدبردنشون ولي من تصميم دارم يكي بخرم ببرم خريد

2810