2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735004 بازدید | 44643 پست
تو پخنت غذا یه معیار مشخص داشته باش  مثلا برای پلو اگه پیمانه پلوپز استفاده میکنی برای هر نفر ...

چقد خوب گفتی.

شاید بشه برای خیلی از مهمونیا که میدونیم کم میخورن کمتر هم درست کرد.اخرین دفعه که مهمون داشتم به ازا هر نفر یه تیکه گوشت و یه پیمانه برنج گذاشتم و بازم خیلیییییییی زیاد اومد.بعضیا خیلی کم میخورن...

من از اون مدلم که همیشه استرس دارم غذا کم بیاد اما بنظرم هرچی هم کم درست کنیم مهمون برکت میاره و بنظرم کسی گرسنه از سر سفره بلند نمیشه.میخوام خودم امتحان کنم.

و اما تمیز کردن کابینتام طبق معمول یه عالمه پلاستیک خرید....

قوطی مربا و حلوا خالی شده

پلاستیکا رو ریختم دور و شیشه ها رو یه کارتن گذاشتم بدم به خواهرام که ترشی درست میکنن  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد خوب گفتی. شاید بشه برای خیلی از مهمونیا که میدونیم کم میخورن کمتر هم درست کرد.اخرین دفعه که مهم ...

نه عزيزم اونطوريام نيست من چندنفرهستن كه خونشون رفتيم مهموني براي دونفرمهمون اونقدغذاكم درست كردن كه ازكمي اضافه اومده غذا .منوهمسرم گرسنه ازسرسفره بلندشديم .بايدنه كم باشه نه زياد .زياد يه حسن داره كه من بعدا ميدم مهمونام ميبرن ياخودمون ميخوريم ولي كم بياد ادم شرمنده ميشه

استارتر جون الان که بحث پذیراییه خواستم یه چیزی درمورد مینیمال بودن پذیرایی بگم .بقیه هم کامل کنین لطفا

وسیله تزیینی در حد اعتدالش خوبه.زیادش قشنگ نیست میز تی وی خیلی با وسیله های تزیینی پر نکنیم.

الان اکثر اشپزخونه ها بوفه داره واسه گذاشتن وسیله های تزیینی میشه بوفه نخرید

تابلو زیاد اویرون کردن خونه رو شلوغ میکنه.

به تناسب خونه مبل بگیریم.میشه به جای میز واسه مبل از این میزهای کوچیک تاشو گرفت.

من مبل ال 7 نفره با یه کاناپه دارم.کاش اون تک نفره و کاناپه و میزش رد میکردم .فقط همون L نگه میداشتم.اینطوری خیلی شیک میشد....

ميدوني چيهعزيزم اندازه هاشواندازه ميريزم ولي چون هم غذاهست هم سوپ هم دلمه وسالادماكاروني ياالويه ياك ...

عزیزمممم

این سری دلمه برای هر نفر نهایت دوتا درست کن

سالاد اولویه اندازه دو تا بشقاب

سوپ برا هر نفر یه ملاقه متوسط یعنی قابلمه ۶نفره رو برا ۱۲ نفر سوپ در نظر بگیر 

حالا ایشالا که درآمد شما خوبه و دخل و خرج میخونه

اما اشتباه منو تکرار نکن

ازاین به بعد یه قلک بزار و هربار که فقط اندازه دو نفر غذا اضافه موند سر سفره یه مقداری پول بسته به تعداد مهمونات بریز تو قلک

اینجوری هدررفت غذاهاتو پس انداز کن

منم کلی غذا اضافه میدادم به مهمونام بعد چندوقت دنبال این بودم ظرفامو برگردونم😅😅😅

باوجود اون تا چند روزم خودمون غذای مونده میخوردیم😣😣😣

واقعا باید با توجه به مهمونا و ذائقشون غذا درست کنیم

نه اینقد کم درست کنیم که مهمونا گرسنه بلند شن

نه زیاد که خودمون تا روزها غذای مونده بخوریم

اگه خیلی استرس داری که غذات کم بیاد از این به بعد بنویس چند نفر مهمون داشتی چه مقدار مواد اولیه درست کردی

و آخر مهنونی چقد غذات اصافه اومد

بعد چندبار مهمونی حسابی دستت میاد که چقد درست کنی

برای ژله هم ظرف سرو تک نفری داشتی که مشخصه چقد درست میکنی

ژاه خورده شیشه یا ژله رولی هم برشها رو برای هر مهمون ۳تا ۴  برش در نظر بگیر

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
استارتر جون الان که بحث پذیراییه خواستم یه چیزی درمورد مینیمال بودن پذیرایی بگم .بقیه هم کامل کنین ل ...

خیلی بحث قشنگی رو مطرح کردی

الان پذیرایی ما شامل موارد زیر؛

۱. تی وی به دیوار نصب شده 

۲.مبل و عسلیها

۳.دوتا فرش ۱۲ متری

۴.ساعت

۵.یه تابلو مینیاتور

۶.بوفه هم بیشتر از ۵ تا کابینت ظروف پذیرایی مهمونامو توش دارم که واقعا فعلا نمیشه از دستش خلاص بشم

منطقه ما خونواده ها پرجمعیتن و حسابی مهمونیامون شلوغه  یعنی گاهی۳۰ تا۴۰نفر با هم 

بسته به همین قصیه ظروف هم زیاد دارم.و نمیتونم ازشون خلاص بشم.

بجز جعبه دستمال کاغذی و تلفن که روی یکی از عسلیها گذاشتم هیچ چیز تزئینی دیگه ای تو پذیرایی نداریم.

بیاین اینبار هرکی مهمون داشت غذا به تعداد و حتی کمتر بذاره، ببینیم غذا کم میاد سر سفره؟ و نتیجه اشو ...

من موافقم هرکی به نسبت غذایی که همیشه اضافه میاد سرسفره مهمونیاش ،یه مقدار غذا کمتر درست کنه و نتیجه رو بگه که آیا تونسته مدیریت کنه.

اما خواهش میکنم سفره هاتون رو ساده کنید تا مثل گذشته رفت و امدها راحت بشه

چقد خوب گفتی. شاید بشه برای خیلی از مهمونیا که میدونیم کم میخورن کمتر هم درست کرد.اخرین دفعه که مهم ...

دوستان وسایل بازیافتی رو حتما دسته بندی کنید گاهی خیلی بدردبخور میشن

مثلا من برای حبوبابتم از شیشه های رب که هم شکل خریدم ؛استفاده میکنم.

من خانواده همسرم و فمیلشون کلا خوش خوراک هستن.یه بار به اندازه مهمونا غذا درست کردم و بنظرم اندازه بود و خوب اما کم اومد.........!!!!!

مردم از خجالت.

همونطور که دوستمون هم گفت باید ببینیم کی رو دعوت میکنیم و به اون اندازه غذا بپزیم.

روش یادداشت بعد هرمهمونی هم عالیه.

این نیز بگذرد...                                                       
2810