تو پخنت غذا یه معیار مشخص داشته باش
مثلا برای پلو اگه پیمانه پلوپز استفاده میکنی برای هر نفر یک پیمانه بزار برنج ایرانی
اگه برنج هندی استفاده میکنی 2 پیمانه برای سه نفر کفایت میکنه چون رشد برنج هندی زیاده
برای مرغ برای هر نفر یه تیکه و بسته به تعداد نفرات برای هر 3-4 نفر یه تیکه اضافه بزار
برای خورش حبوبات با قاشق پیمانه کن لوبیا هر نفر 2 قاشق لپه هر نفر یک قاشق
سالاد هم اگه شیرازی درست کردین برای هر سه نفر بسته به اندازه خیار 2 خیار متوسط و یه گوجه و یه پیاز ریز
برای سالاد کاهو هر دو برگ کاهو برای یه نفر و برای هر 3-4 نفر هم یه خیار و گوجه و هویج
برای سالاد کلم هم یک سوم کلم متوسط رو خورد میکنم برای 5 نفر و یه هویج و کمی کشمش و یکی دوبرگ کلم بنفش و یه خیار کوچیک و یه گوجه ریز
این معیار منه البته جدیدا این معیارو کشف کردم
منم خیلی غذام اضافه میاومد
الان با روش بالا خیلی خیلی عالی شده
مثلا برای 10 نفر مهمون حدود نیم کیلو بادمجون با 10 تا گردو 3 ق کشک و یکی دو قاشق نعناع داغ درست کردم بعنوان پیش غذا که خیلی اضافه نموند.