2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734245 بازدید | 44632 پست

امروز جایی دعوتم فردا کابینتای آشپزخونه رو میریزم بیرون

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز جایی دعوتم فردا کابینتای آشپزخونه رو میریزم بیرون

من کابینتا خیلی سختمه

البته من فقط وسایلامو نظم میدم و اضافه هارو جدا میکنم 

ولی تو خونه تکونی شرکت نمیکنم چون خیلی خسته میشم 

نزدیک عید از کسی میخوام بیاد برام تمیز کنه 

اما داخل کمدا و کابینتا و انباری و ... کار خودمه

سلاااممم فعالین ...من دیروز پرده و ملافهو اینا رو شستم ..امروز و فردا جاییم نمتونم کاری کنم ...بعد برم حونه س تا کشو دارم ک همش لوازم ارایشه مال صدسال پیش باد اونا رو مرتب کنم 

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.

سلام دوستان منم هستم از دیشب میخوندمتون...

صبحی بلندشدم کشو رومرتب کنم کلی کارت ویزیت وشماره تلفن الکی داشتیم همرو وارد دفتر تلفن کردم وانداختمشون دور...به داروها هم یه دست حسابی کشیدم و کمشون کردم

دعا کنین ماهم خونه دار بشیم 🙏🙏🙏
سلاااممم فعالین ...من دیروز پرده و ملافهو اینا رو شستم ..امروز و فردا جاییم نمتونم کاری کنم ...بعد ب ...

خانم زرنگ چشم ما روشن

منتطر گزارشات قشنگتون هستیم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

منم امروز بامید خدا اولین کابینت ظروف رو تمیز کردم و دوباره مرتب چیدم

قسمت داخلی یخچال رو هم از وسایل اضافی خالی کردم

حتی اگه هرروز هم حواست باشه باز یه سری چیزا تلنبار میشم

یخچالم انروز خالی از هرچیز اصافی شده  

من چشامو میبندم و اضافات رو دور میریزم یا اگر نووباشه میدم ب کسی ک نیاز داره . خونه خلوت و ساده دوست دارم

....چه بود آن آهِ عميق, که حتى در مهمانى‌هاى شلوغ ,دست از گريبانِ ما نمى‌كشيد؟
اکثر افرادی که زندگی میکنن و خوش میگذرونن  پولشونو خرج تفریح میکنن و شاد هستن تو سبک زندگیشو ...

ومن دقیقا نیستم .لامصب یه ژنی هست که مدام باعث میشه بخرم باوجود غیرضروری بودن😣تاپیک زدم که کلافه ام 

سلام خانومای خوشگل ومرتب😘😘😘😘اینجانب یک عدد شلخته انبار دار علاقه مند به مبحث مینیمالیست هسدم😧نیازمندیاری دوستان😚😚😍😍😍از فردا منم باهاتونم بوس بوس شب خوش😘😘😘

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سلام خانومای خوشگل ومرتب😘😘😘😘اینجانب یک عدد شلخته انبار دار علاقه مند به مبحث مینیمالیست هسدم😧نی ...

خوش اومدی

مطمئن باش بعد از انجام تمرینات از زندگیت بشدت لذت میبری

منم از امروز همراهتونم.

یه خونه تکونی کوچیک هفته پیش انجام دادم.اما دورریختنی بازم دارم.

بمنم کمک کنید ذهنیت""یه وقت بکارم میاد ""رو عوض کنم.کلا اهل خرید اضافی نیستم.و وقتی جایی خلوته ذهنم هم آرامش میگیره

این نیز بگذرد...                                                       

چه جالب 

من نمی دونستم آی ام مینیمالیست

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
2810