2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733594 بازدید | 44592 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فردا گزازش کار میدیم پیش بسوی زندگی شاد و بدون دغدغه و با برنامه ریزی

منم هستم امروزم جا کفشیمو تمیز کردم و کل کتونی دمپایی کفش مجلسیا رو شستم و دستمال کشیدم عالیییی فردا ک از باشگاه برگشتم چیکار کنم؟؟؟؟

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
باشه ممنون گلم منم گزارش میدم فردا شما چیکار میکنین همه همون کار رو بکنیم اینجوری انگیزه اش بیشتزه&n ...

من معمولا از کابینتا شروع میکنم

یکی یکی کل لوازمشو میارم بیرون.تمیز میکنم و مرتب میچینم.

دوستان خواهشا برای کاهش مصرف آب از شستن کل ظروف داخل کابیتتها پرهیز کنیم.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

بچه ها شما چندتا کابینت دارین؟من مستاجرم سه تا کشو و دوتا کابینت دو در دو طبقه دارم یه زمینی سه در اونم دو طبقه یه طبقه هم بالای سینک ظرفشویی زیر ظرفشویی هم ک یه کابینت یه سره سه دره....وسایلم ب زور جا میشه

ذهن های بزرگ درباره ایده ها بحث می کنند، ذهن های معمولی درباره رخدادها، ذهن های کوچک درباره افراد. “النور روزولت”
بچه ها شما چندتا کابینت دارین؟من مستاجرم سه تا کشو و دوتا کابینت دو در دو طبقه دارم یه زمینی یه در ا ...

من الان کابینتام زیاده اما وقتی مستاجر بودیم دقیقا یه کابینت فلزی سه در و یکیم دو در داشتم و کابینتای بالای سینک و زیر سینک

۵۰درصد لوازمم تو کارتن بودن

بخوابیم که فردا کلی کار داریم

خانمای خونه دار خوش بحالتون ...خوب استراحت کتید و بعدش برید تو شکم خونه تکونی

خانمای بچه دار با بجه هاتون عشق کنید و کنار خودتون سرگرمشون گنید و نزارید روزای خونه تکونی تلخ بشه برای فسقلی هاتون

خانمای شاغل ای دو شغله های تک حقوق ای جووونم...پیش بسوی تمیزی سالانه

من الان کابینتام زیاده اما وقتی مستاجر بودیم دقیقا یه کابینت فلزی سه در و یکیم دو در داشتم و کابینتا ...

باز جای شکر داره واسه من بیشتره!کابینتمم ام دی افه  

سلام برهمه .من ديروزيه كشوپاتختي كه پربودازمدارك وكاغذوخرت وپرت بامداركي كه ازخونه مامانم اورده بودم ريختم بيرون همه مداركم ازدوران راهنمايي ودبيرستان ودانشگاه همش مونده بودحتي كارت ورودبه جلسه هام كه ديگه به زورباخودم كناراومدموازهمشون دل كنددددددددددددددممممممممممممم  وريختم اشغالي كشواونقدخلوت شدكه خودم كيف ميكردم  

سلام دوستان 

من دیروز دو تا کشومو مرتب کردم 

کلا خالی شد 

چیزایی بود که اصلا تو سه سال زندگیم استفاده نکرده بودم صددرصد بعد از لین هم استفاده نمیشد 

امروز یا فردا کمدای بالای همون کشوهارو خالی خواهم کرد

البته وسایلا دورریختنی نبود برای همین بردم خونه بابام شاید اونا لازمشون بشه 

و اینکه من از دیدن کشو وسایل ارایشام حرصم میگیره

کلی وسایل تموم شده و تاریخ مصرف گذشته هست 

که باید بریزم دور 

نمیدونم چرا وسیله ارایشی که تموم شده همون لحظه ننداختم دور و نگهش داشتم😑

2810