2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732030 بازدید | 44568 پست

بعد از مرتب سازی در راستای زندگی مینیمالیستی😊

تاالان مشغول مرتب کردن کمدها و کشوهامم ، درکنار برداشتن لباسهای بهارو تابستونه اونها رو که دلبسته بودم و ناکارآمد گذاشتم کنار باورم نمیشه انقدر زیادن!

دوتاپیرهن همسر هم هست😁

دوتا پنکک یه رژ و ته یه رژگونه هم بود

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !

تمرین اول

۹۷/۰۷/۳۰

کمددیواری+سرویس خواب

۱۷تاکشو😦☹

۱.کمددیواری: طبقه اول + طبقه دوم + قسمت رختخوابها+طبقه سقفی

۲.تخت : کشوهای خودتخت دوتا

۳.پاتختی : پاتختی دوکشو+پاتختی دوکشو

۴.دراور اول ۵کشو 

۵. دراور دوم ۴ کشو +دوکشو کوچیک

۶.میزآرایش ۴طبقه+دوکشو

۷،فرش دوتا 

۱.بدردنخورها رفت توی زباله‌های خشک

۲.سری دوم گذاشتم برای خیریه

۳.سری سوم گذاشتم برای فروش

دوقسمت مونده طبقه سقفی کمددیواری+یک کشو از خود تخت 

هنگامی که از درون زلال باشی ؛ خداوند به تو نوری می‌بخشد، آنچنان که ندانی و مردم تو را دوست می‌دارند از جایی که ندانی و نیازهایت برآورده شود آنچنان که ندانی چه شد !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمرین اول ۹۷/۰۷/۳۰ کمددیواری+سرویس خواب ۱۷تاکشو😦☹ ۱.کمددیواری: طبقه اول + طبقه دوم + قسمت رخ ...

چقدرعالییییییی

منم از این همه انرژی انگیزززه گرفتم ...

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
بعد از مرتب سازی در راستای زندگی مینیمالیستی😊 تاالان مشغول مرتب کردن کمدها و کشوهامم ، درکنار بردا ...

چقد عالللی 

تاریخ لوازم آرایش رو حتما کنترل کن

ممکنه رنگ رژ خوب باشه اما تاریخ تموم شده رو حتما رد کن

سعی کن لوازم آرایش کم ولی با کیفیت بخخری

تمرین اول ۹۷/۰۷/۳۰ کمددیواری+سرویس خواب ۱۷تاکشو😦☹ ۱.کمددیواری: طبقه اول + طبقه دوم + قسمت رخ ...

۱۹کشو😁

چقدرعالییییییی منم از این همه انرژی انگیزززه گرفتم ...

مرسی عزیزم😊

چقد عالللی  تاریخ لوازم آرایش رو حتما کنترل کن ممکنه رنگ رژ خوب باشه اما تاریخ تموم شده رو حت ...

راستش من مدتیه بخودم قول دادم چیزی نخرم مگر تموم شه

انقدر لوازم آرایشی و بهداشتی داشتم که خجالت میکشیدم 

همشونم گرون قیمت متاسفانه هزینه زیادیی بود..

این رژلبم نمیدونم چرا خریدم رنگی که اصلا استفاده نمیکنم

مرسی هونامیک جون حتما به تاریخشونم دقت میکنم🌷

راستی چنتا رژ دیگه هم انداختم قطعا تاریخشون گذشته..

دوستان بیایید بگید از اقداماتون

خیلییی عالیهه..گلوریا انرژی گرفتم از کارات ...من فعلا چون بابام و داداشام نیستن ده روزی خونه مامانمم بعدش برم خونه شروع میکنم و عکس میزارم

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
خیلییی عالیهه..گلوریا انرژی گرفتم از کارات ...من فعلا چون بابام و داداشام نیستن ده روزی خونه مامانمم ...

مرسی سولی جون

بله حتماااا منتظریم

خیلییی عالیهه..گلوریا انرژی گرفتم از کارات ...من فعلا چون بابام و داداشام نیستن ده روزی خونه مامانمم ...

تو خونه مامانا کلی چیز برای دور انداختن پیدا میشه😁😁😁

من الان شروع کردم کابینت های کار رو مرتب کردم چندتا شیشه رو دور ریختم خیلی حس خوبیه

🤗🤗🤗آشپزخونه همیشه کار برای انجام دادن داره

وقتی همه رو میریزی بیرون از کشو اول کشو رو با دستمال نمدار بعد با دستمال خشک تمیز کن

کل وسایلی که خارج کردی تک به تک نگاه کن و هرکدوم رو که بیشتر از یکساله استفاده نکردی بزار کنار.

۱۹کشو😁

خوشحالم که دستت خیلی تنده تو مرتب کردن من خودم برعکسم😥😥😥بخاطر همین ساعت گوشیمو رو هشدار میذاشتم و هر یک ربع آلارم میداد که کاری که دستمه تموم کنم.

یعنی همچین موجودی هستم که همیشه باید زور بالاسرم باشه😅😅

کار امروز من

در حد مرتب کردن یک پاتختی دو کشو بود😑 فسقله پسرم خیلی شیطونی میکنه .

بعد سرکار تاکمی استراحت میکنیم ساعت شده ۵ که دیگه تقریبا هوا تاریکه.

الان آشپزخونم مرتبه

سینک تمیز و درخشانه

رو کانتر چیز اصافی نیست

شیر برای صبح پسر کوچولوم اماده کردم

لباسای آقای همسر رو هم مرتب کردم که ایشالا عازم سفر کرببلاست

سلاممم به همه بالاخره بعد از ۱۰سال خاموش بودن امروز ثبت نام کردم البته این تاپیک باعث شد

خوش اومدی خانوووم 

بفرما بفرما شروع کن تمرین اول

2810