2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1731774 بازدید | 44563 پست
عزیزم شما وقتی خونه خودتی و فقط سه نفرید میشه کلا 5 تا لیوان داشته باشی؟ نمیشه که مجبوری حتما به نسب ...

حق با شماست, ولی الگوبرداری میشه کرد, شاید اینطوری لااقل بین اطرافیانمون جا بیفته, ما یکی از اشناهامون چن سال خارج از ایران زندگی کرده ولی سبک زندگیش مثل اروپاییاس, جالبه بقیه هم میبینن ازش تقلید میکنن

هر کجا تنفر است, بذر عشق بکار...
چندتا رژ داری؟ کدومشو بیشتر استفاده میکنی؟ چندتاشو بیشتر از یکماهه استفاده نکردی؟ چندتاشو بیشتر ا ...

یه رژ جیگری دارم شاید یک ماه میشه نزدم ولی عاشقشم 

خط چشمم خیلییی کم استفاده میکنم و دوتا دارم

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حس اون لحطه که قایمکی از اصافات آقایون پر میدیم بره، کمتر ازلذت  پرواز نیست😁😁😁

آخ راس گفتی ، بعد دو سال میپرسه فلان شلوارم کجاست ؟ میگم من چه میدونم!!! هر چی پیدا نمیکنی یقه منو میگیری 😁😂

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
عزیزم شما وقتی خونه خودتی و فقط سه نفرید میشه کلا 5 تا لیوان داشته باشی؟ نمیشه که مجبوری حتما به نسب ...

حرف شما کاملا درسته اما اگه من کل مهمونایی که تو خونه ام جا میشن ۲۰ نفره لزومی نداره ۵۰ تا لیوان داشته باشم

۵ مدل طروف پذیرایی داسته باشم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
حق با شماست, ولی الگوبرداری میشه کرد, شاید اینطوری لااقل بین اطرافیانمون جا بیفته, ما یکی از اشناهام ...

اره منم همینو میگم 

که میشه ایده گرفت ولی اینکه ادم بگه تو این سبک زندگی میکنم شدنی نیست

من خودم مرض دور ریختن دارم یه نوع وسواسه انگار 

وسایل بچه اولمو انداختم دور که انبار نکنم دومی دو سال بعد اومد دوباره رفتم خریدم   گاهی انبار کردن بی ضرر هم نیست 

قیافه من وقتی میام نی نی سایت😯😦🥴😲🤔😨😟🤣🧐 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
حرف شما کاملا درسته اما اگه من کل مهمونایی که تو خونه ام جا میشن ۲۰ نفره لزومی نداره ۵۰ تا لیوان داش ...

خب اگه بخوای مینیمالیست باشی 20 تا هم زیاده دیگه 

درست اینه که به میزان نیازمون داشته باشیم.

من ممکنه تو کل زندگیم ده بار مهمونایی خارج از تعداد خانواده نزدیک خودم و همسرم داشته باشم.

که بقولی میشه تولد و سالگرد ازدواج و ... که میشه با طروف یکبارمصرف خیلی راحت مهمونی رو راه انداخت

درست اینه که به میزان نیازمون داشته باشیم. من ممکنه تو کل زندگیم ده بار مهمونایی خارج از تعداد خانو ...

موافقم بعدم اینهمه خرت و پرت من تو جهازا میبینم میخوان چکار اخه 

هنوزم ظرفو میزارن تو ویترین نمایش میدن! مجسمه چند مدل پرده های چین چینی 

خب اگه بخوای مینیمالیست باشی 20 تا هم زیاده دیگه 

نه وقتی شما ،همیشه تعداد مهمونات حول و حوش ۲۰ نفر باشه. مینیمال شما میشه ۲۰ تا بشقاب و لیوان

اکثر افرادی که زندگی میکنن و خوش میگذرونن  پولشونو خرج تفریح میکنن و شاد هستن تو سبک زندگیشو ...

وای من دلم میخواد اینهمه خرت و پرت و بدبزم دوررر شوهرمو چکارش کنم میره لباسا و کتابای اضافی دیگرانم میگیره میاره😢😢😢😢

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

من قطعا ماکسیمالیستم تا دلت بخواد وسیله بی مصرف دارم که دلم نمیاد بندازمشوبرن شعارم هم اینه که هرچیز که خار آید یک روز به کار آید

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
مینیمالیست ایرانی منظورشه, اونجوری دیگه خیلی سخت میشه 😂

😄😄 خیلی باحالی

مینیمال ایرانی 

ببین ما خونواده پرجمعیتی هستیم 

فقط نزدیکان خودم حدود ۳۰ نفر هستن و با طرف شوهرم حدود ۵۰ نفر میشیم....نگید چه خبره که تقصیر من نیست پدرامون نمیوونستن مینیمال چیه😆😆😆

ده ساله ازدواج کردم و کل جهیزیه ام یه سرویس ۱۸ نفره است که کلی اصافات داشت و اگه دیدگاه الانو داشتم اصلا سرویس نمیخریدم

و یه ۶ نفره که دم دستی استفاده میکردیم

ایا خونه من طرفیت پذیرایی ۵۰ نفر رو داره

البته که نه

و من تا امسال که یه سری از بشفابهام دیگه عیرقابل استفاده شدن خرید نکردم و فقط از همونا استفاده میکردم 

چون هرسری نهایت میتونستم دو خونواده رو دعوت کنم که با خودمون فوقش میشدن ۱۵ نفر

اتاق من نميدونم چ جادويي داره هميشه مرتب كردنش كاغذ باطله در مياد من ك درس نميخونم    

اره والا

کاغذ باطله جزء لاینفک زندگیهامون شده😑😑😑

2810