2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1744158 بازدید | 44789 پست
خروجی 🗑️ یک کرم دست تموم شد/جایگزین تو خونه داریمشونه جیبی داداشم چند تا از دندونه هاش شکسته بود/ید ...

درمورد پستتون بایدبگم که من اصلااهل ریسک نیستم وازهرچیزی معمولا یه مدل خاص خودمومیپسندم والسلام. تجربه هم ثابت کرده وقتی چیزجدیدوامتحان میکنم پشیمون میشم همون قبلیابهترن. مثلا تابستونا بریم کافه من فقط اب هویج بستنی هیچ چیز دیگه ای نه. ازبین بستنی ها فقط بستنی کیم میهن. یازمستونا فقط کاپوچینو. یاسس مایونز فقط دلپذیرو... خیلی چیزای دیگه که یادم نیس. خداکنه توی لباسم به یه ثباتی برسم.شکل اندامم باسلیقم جورنیست😂

لطفالایک نکنین. 

یه چیزیومدتیه ازبین صحبتای دوستام فهمیدم اینه که فکرمیکنن من خسیسم🫤مثلا چندروز پیش بایکی ازدوستامون توی یه مراسمی بودیم وبعداونامیخواستن برن یه فروشگاهی مدنظرشون بود خواروبار بخرن. همسرم بمن گفت بریم گفتم چیزی لازم نداریم. فرداش که همون دوسامودیدم وتعریف قیمتای پایین  فروشگاهو کردن گفتم اره چیزی لازم نداشتم وسری بعد لازمم شد میرم اونجا. برگشت بهم گفت اره تو فقط ازهمون بن محل کار همسرم خرید میکنی نه بیشتر😕😕چندباریم به گوشم رسیده اطرافیان گفتن خسیسن من جمله همین خانم. 

لطفالایک نکنین. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من درراستای مینیمالیستی وجلوگیری ازخریدهیجانی خریداضافی اصلاندارم. مثلا فروشگاه که میرم مواردضروری برمیدارم هله هوله اصلا. ولی برایرپسرم چندتا خوراکی که خودش دوست داشته باشه برمیدارم. فقطم بخاطر بحث سلامتیش واون پولی که میخوام بدم به خوراکی های مضر میدمش چیزای بهتربراش.واهل تعریف کردنم نیستم که بگم مثلادیشب رفتیم فلان رستوران یافلان خریدوکردیم. 

همین ماه پیش سه میلیون دادم لباس وچندتیکم وسیله خونه خریدم مثل سرخ کن وپاسماوری وگلیم اشپزخونه ودرحال خرید سرویس ارکوپالم. برای غذاهم پسرم به کباب خورمعروفه.مسافرتم سالی حداقل یکباروداریم. نمیدونم چیکارکنم که خساست نباشه

لطفالایک نکنین. 
من درراستای مینیمالیستی وجلوگیری ازخریدهیجانی خریداضافی اصلاندارم. مثلا فروشگاه که میرم مواردضروری ب ...

عزیزم دهن باز برای حرف همیشه زیاده 

اهمیت نده

از زندگیت لذت ببر

چه اهمیتی داره بقیه چی میگن  گاهی حسادت گاهی ناآگاهی و ... 

پس روند زندگی که دوست داری ادامه بده

و تا حدامکان از زندگیت پیش بقیه چیزی نگوو

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵

ممنون از شما دوستای خوبم

یه تاپیک بعنوان مینی‌مالیست ۲ ایجاد میکنم در اسرع وقت تمرینات اصلی رو به اونجا کپی میکنم.

که اگه تاپیک از دسترس خارج شد همدیگه رو گم نکنیم.

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
تو گوشیت چه خبره؟ کانالای تلگرام؟پیج ها اینستا؟چند تا کانال داری که ماه به ماهم نمیری سراعشون؟بقیه ه ...

وای من عاشقققق این تاپیکم

تو گوشیم هیچ اپ ارتباطی جز ایمیل نیست

تو گالری و پیام همه گلچینن عین آلبوم هیچی اضافه نیست

۱۵دست لباس خونه ۱۰دست لباس بیرون و مهمونی و...

معمولا لباسایی میخرم که چندجا بشه استفاده کرد

تمام لوازم آرایشی بهداشتیم تو یه کیف آرایش جا میشه حتی شوینده و مسواک

اکسسوری فقط حلقه و گردنبند و گل سر که همیشه باهامن

وسایل متفرقه م فقط گوشی و شارژر و کتابخوان

کتابخوانم در جهت مینیمالیسم گرفتم که کل کتابامو تو یه حجم‌کم همیشه همراهم داشته باشم و تمام کتابخونه مو بخشیدم یا اونا که نو بود فروختم😍

هنوز سر خونه زندگیم نرفتم ولی میخام خونه مم مینیمال باشه کاملا 

عاشق این سبک زندگیم چون همیشه حواسم جمعه و تمرکزم روی کارای اصلیه نه خرت پرتام

من درراستای مینیمالیستی وجلوگیری ازخریدهیجانی خریداضافی اصلاندارم. مثلا فروشگاه که میرم مواردضروری ب ...

عزیزم ناراحت نباش 

تو کار خودتو بکن

ماهایی که دوست نداریم ماکسیمال باشیم

و از شلوغی بیزاریم

و چیزهای ضروری رو داریم

بقیه فک میکنن خسیسیم

🤌همینطور که بقیه مثلا خواهر وبرادر و دوست و اشنا.....راه خودسونو دارن و هرچی میخرن ما خوشمون نمیاد ولی راه خودشونو میرن و به حرف ما اهمیت نمیدن

مام باید هرچی اونا درموردمون بگن اخمیت ندیم

منو خواهرم ماه پیش قشنگ تو چشام کنار بچه هاش گفت فقط لباس تکراری میپوشی

منم خندیدم گفتم خوب تو که ماهی ۱۰تومن فقط لباساته و هر هفته لباس جدید میخری

چرا تکراری میپوشی

خب مال ۱۵سال پیشو بنداز بره

مال من لااقل برای ۱ساله

و منم میبینم مال ۱۵سال پیشو تو میپوشی تو برای من تکراری هستی 😉

بعد گفت کی به کی میگه

درسال اگه یبار از اون لبلس قدیمیا بشه که بپوشه ولی میگه دلم نمیاد حیفه

پس من کار خوبه خودمو میکنم 

بقیه کار خودشونو کنن ✌️🙃😂

مثبت اندیش😇

هایدی جان منم آیتم های جدید امتحان می کنم مثلا اگه خودم درست کنم همیشه با نصف دستور درست می کنم که ببینم طعم اش می پسندیم یا نه

بیرونم حجم کم سفارش می دیم گاهی تنوع هم خوبه ولی همین امتحان کردن چیزای جدید در راستای سلیقه خودمون

مثلا ما سوسیس کالباس نمی خوریم پس در این مورد چیزای جدید امتحان نمی کنیم 

یا تو آیتم های خیلی شیرین چیزای جدید امتحان نمی کنیم

تو لباسم مثلا من زرق وبرقی وپولکی دوس ندارم پس استایل جدید امتحان نمی کنم

شادی صدام کنید

هفته هجدهم چالش سی هفته ای

۱۲ خروجی

۱- کش مو (شل شده بود)

۲- بشقاب ملامین که پوسته پوسته شده بود

۳ و ۴ و ۵- سه تا پماد و اسپری 

۶- عینک آفتابی که شکست

۷ تا ۱۱- ۵ تا روسری

۱۲- یه مانتو

نهال🌱

درمورد پستتون بایدبگم که من اصلااهل ریسک نیستم وازهرچیزی معمولا یه مدل خاص خودمومیپسندم والسلام. تجر ...

اخه لباس یه مسئله جداست

هر روز یه مدل و رنگ و جنس مد میشه و قبلیا از مد میوفته

کلا مد پایدار تو لباس و مانتو و پوشاک نیست

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ممنون از شما دوستای خوبمیه تاپیک بعنوان مینی‌مالیست ۲ ایجاد میکنم در اسرع وقت تمرینات اصلی رو به اون ...

من نظرم این بود که این تاپیک قفل بشه به چند تا دلیل:

🔵چون خیلی تعداد صفحات زیاد شده یکی هم بیاد حوصله اش نمیگیره از اول بخونه و همراه بشه 

🔵 قفل بشه دیگه مطمئن هستیم که نمیترکه و هر وقت خواستیم میتونیم بیایم دوباره مرور کنیم 

🔵تاپیک جدید باعث میشه اعضای جدیدی بهمون اضافه بشه

بازم هر جور شما صلاح میدونید❤️

هایدی جان منم آیتم های جدید امتحان می کنم مثلا اگه خودم درست کنم همیشه با نصف دستور درست می کنم که ب ...

من تو لباس اینجوری نیستم تحقیق میکنم اگه بد باشه نمیگیرم یکی دوسال پیش یه مدل پارچه مد شد الان اسمش یادم نمیاد شنیدم که میگن هم گرم میکنه هم آب میره هم چروک میشه ، با اینکه طرح های پارچه اش خیلی خوشگل و متنوع بودن ولی کلا پشیمون شدم بگیرم