2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735005 بازدید | 44643 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

✋️یه مشورت کیا جاسیب زمینی پیازی ندارن،؟چون میخوام بزارم🗑خروجیهمیشه کم میخرم و اگه کم بخرم و تو یخچ ...

سلام من نداشتم چون جاشم نداشتم هر جا جا میشد توی یه ظرف کوچولو میچیدم و میزاشتم . بعد یکم جام بازتر شد و دیدم واقعا   نیازمه یدونه دو طبقه پلاستیکی خریدم اوایل یه طبقه  برای سیب زمینی بود یه طبقه پیاز . الان طبقه پایینش اسکاج و سیم و دستکش های نو زو میزارم و بالاش سیب زمینی و پیاز و سیر کنار هم . 

جا سیب پیازی چوبی هس ولی داخل کابینت جا نمیشه دو طبقه هس نیم دایره کنار توستر رو کابیینت گذاشتم الا ...

یعنی توی کابینت زیر سینک که طبقه نداره هم جا نمیشه؟ استفاده دیگه ای نمیتونی براش پیدا کنی توی خونه؟ 

یعنی توی کابینت زیر سینک که طبقه نداره هم جا نمیشه؟ استفاده دیگه ای نمیتونی براش پیدا کنی توی خونه؟

جا فقط زیر سینکم میشه چون طبقه نداره زیز سینکم

ولی تسفیه آبم و سطل برنجام اونجاس

بقیه کابینتهام که یه طبقه دارن 

جانمیشه

جا فقط زیر سینکم میشه چون طبقه نداره زیز سینکمولی تسفیه آبم و سطل برنجام اونجاسبقیه کابینتهام که یه ...

سطل برنجهای جای دیگه  جا نمیشن؟ چون اونجا هم که مناسب برنج نیست . من کابینت زیر سینک گذاشتم .

2810