2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1732174 بازدید | 44569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی مثل اثاث کشی نمیتونه خروجی داشته باشه قشـــــــــــنگ سبک میشی 😍این حرف منو الان بالشی جان خوب ...

دقیقا

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بــــرای ماها که مدام درحال پاکسازی خــــروجی ونظم ونظافتیم ازالان خیلی زوده به عیدفکــــرکنیم من واقعا برای عید نمیخوام خونه تکونی داشته باشم فقط روتین یعنی میخوام روال زندگیم طوری باشه که طبق لیست یکی یکی به همه نقاط خونه سربزنم وترتیبشوانجام بدم 

پیش ازعید باشه برای تغییردکوری خریدی برنامه ریزی وکشت وگذاری به بازاربیشتــــربرای لذت بردن 💕

منم کلا چند ساله خونه تکونی دمه عیدی ندارم

کارا رو ساده کردم

همینکه هفته دوبار تمییز کنم خونه ها رو کافیه

شستن فرش و پرده هم که انجام نمیدم پرده هام معمولا مهر شسته میشن

🥰

نظــــرتون راجبع سینی چوب البته یک برند خوب بگیدبه عنــــــوان سینی چایی وقنــــدون دلم میخواد دوتــ ...

من برند خوب نمیشناسم چون تا حالا ظرف چوبی نخریدم 

یک ماگ چوبی دارم اسم برندش کیمه ست 

ماگش خوبه نمیدونم بقیه وسایلش چطوری باشن

ققنوس

ولی من گذاشتم برای عید حسابی خونه تکونی کنم تا اون موقع مامانم کلی وسیله جمع میکنه منم یهویی میریزم میره حس خوبی بهم دست میده😂😂

البته فرش نمیشوریم (میخوام شامپو فرش بکشم)،پرده ها رو تابستون مامانم شسته یبار دیگه اسفند می‌شوره ،دوتا موکت هم با مامانمه

همه ی ظرف ها رو هم نمیشورم چون هم اب هدر میره و هم خسته میشم

احتمالا از دی ماه هم شروع کنم چون هفته دوم اسفند ماه رمضون شروع میشه دیگه نمیتونم کاری کنم

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
سلاااامبه به چقد لذت بردم از پاکسازیای دوستان.من این روزا میزبان مهمانان عزیزم هستم، و علاوه بر اون ...

این پست و داشتم میخوندم رسیدم به این جمله (تو گوشی حالت خودکار دانلود عکس و فیلم و همچنین ذخیره عکس و فیلمش رو کنسل کردم)

من برای خودم و خانواده رو همون اول که گوشی خریدیم غیر فعال کردم ولی گوشی هر کی رو میبینم این مورد فعاله الکی هی چیز میز دانلود میشه و میره حافظه پنهان پر میشه

اینجا گفتم که اگه کسی بلد نبود انجام بده 

اینم یه مورد خوب دیگه

(اعلان اکثر نرم افزارهامو مسدود کردم تا منوی بالای گوشیم خلوت بشه )

(تلگرام اصلی ریختم ولی بازم کلی گروه الکی عضوم میکنه)تو بخش تنظیمات حریم خصوصی قسمت «دعوت» اضافه کردن من به گروه رو روی مخاطبان یا هیچکس بذارید

احسنت تو همه چی منیمال باشیم خوبه🫶

من از اول تو اطلاعات گوشی مینیمال بودم و هر چند وقت یکبار کامل رفع انباشتگی میکردم چون اگه این اطلاعات بیخود بمونه تو گوشی به مرور حافظه رو خراب میکنه 

گوشی هی هنگ میکنه یا حافظه پر میشه و برنامه ها درست کار نمیکنن

امروز یه آش خوشمزه جاتون خالی درست کردم 

و دوتا پسر خاله همسرمم هم اومدن و فقط یه کاسه اضافه اومد فقط یه کاسه اضافه اومد

ظرفهامم شستم و جابجا کردم 

رفتم یه خمیر از نانوایی گرفتم و یه نون داخل دیگ پختم حالت کماج 🥰

2810