2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733135 بازدید | 44583 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر قشنگچقدر حس خوب داره

خیلی ممنونم دوست عزیزم،چشمای شماست که قشنگ میبینه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
منظورت سینک استیله؟

البته ک من سینک استیل دارم و بعد هربار استفاده از ظرفشویی باید خشک کنی تا جای قطره های آب روش نمونه

برای من استیل البرزه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
سلام دوستان من اومدم ،بالاخره جا به جا شدم،چقدر جابه جا شدن از یه استان به یه استان دیگه سخت بود،خیل ...

مبارکه عزیزم ان شاء الله همیشه صدای خنده هاتون توش بپیچه❤️

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
تجربه تون درمورد استفاده سطل و فرچه توالت به من کمک می کنه چون میخام بخرم دوست دارم سفید بخرم برای ...

فکر کنم زود رنگش زرد بشه 

تجربه تون درمورد استفاده سطل و فرچه توالت به من کمک می کنه چون میخام بخرم دوست دارم سفید بخرم برای ...

منم سفید می‌پسندم

تنها نکته ای که به نظرم میرسه اینه که بهتره در سطل بادبزنی باشه تا پدالی 

دیروز کاری نکردم‌.امروز رفتم سراغ مداد رنگی ها و اونایی که قد نخود شده بودن گذاشتم کنار.چند تا برگه ...

این پست و دیدم یاد مسئله خودم افتادم

این کاغذ هایی که روش اسم خدا و پیغمبر و آیات قران نوشته شده یا قران کوچولوهایی که به درد مسجد هم نمیخورن باید چیکار کنیم؟

مرسی عزیزم،انشاالله به سلامتی جا به جا بشید،گاز و سینک و لباسشویی و ظرفشویی تو مطبخ هستن آشپزخونه دو ...

رو عکسا نمیشد ریپ بزنم. همه چیز شیک و مینیمال بود،خونه ی نو مبارکتون باشه. 

منم سفید می‌پسندمتنها نکته ای که به نظرم میرسه اینه که بهتره در سطل بادبزنی باشه تا پدالی

ولی من قبلاداشتم کسی میومد خونمون دستمالشو همینجوری میزاشت بالاش فکرکنم بدشون میومد. چون خودمم جایی برم اینجوری باشه سطلشون دلم نمیکشه دستموبزنم بهش

لطفالایک نکنین. 
این پست و دیدم یاد مسئله خودم افتادماین کاغذ هایی که روش اسم خدا و پیغمبر و آیات قران نوشته شده یا ق ...

من میدم همسرم میبره سرکارش اونجا تحویل میدن ولی گاهیم خودم ومادرم میزاریمش یکروز توی محلول اب وپودرلباسشویی کامل نابود میشن کاغذا

لطفالایک نکنین. 

امروز کابینت خوراکی ها و بانکه هارو پاکسازی کردم✨

دوتا خوراکی بود که من مصرف نداشتم دادم به مامانم(البته خودش چند وقت پیش برام آورده بود ولی بلا استفاده بود)

در نتیجه دوتا بانکه خالی شد🤌🏻

2810