2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733191 بازدید | 44583 پست

خروجی ها

✅️یه رژلب که دو سوم اش استفاده شده ودیگه رنگ اش دوس ندارم

✅️یه دفتر که دیگه به اموزش هاش نیاز ندارم

✅️شلوار خودم که زانو زده

✅️جوراب دخترم که کهنه شده

✅️یه شیشه مربا برای دوسال پیش

⬅️همسرم اجازه خروجی نمی داد

⏮️تا فرصت داشتم وسایل ارایش ام حسابی برق انداختم

شادی صدام کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

محتویات سرویس بهداشتی ما

سطل زباله

فرچه

آفتابه

چاه باز کن که تا حالا استفاده نشده ولی خروجی نمیشه بذارم

یه فرچه دیگه برای شستشوی کف

یه اسکاچ برای شستشوی سینک

یه دستمال برای نظافت کمد

یه جامایعی دیواری

دوتا اسپری خوشبو کننده

داخل کمد هم فعلا یه فیس براشه و به زودی یه فوم شستشو هم تهیه میکنم غیر از اینا چیز دیگه ای داخل کمد نیست

برای تمیز کردن روشویی و کمد ترجیحم اینه از اسکاچ و دستمال یه بار مصرف استفاده کنم و هربار بعد استفاده بندازم دور ولی فعلا چیزی که مناسب باشه پیدا نکردم

نهال🌱

ورودی های اخیر

دو دست بلوز شلوار خونگی برای دخترم

دوتا اسباب بازی بزرگ

سه تا مسواک بچگونه (گذاشتم به نوبت استفاده کنه)

یه پیراهن و جوراب شلواری که هدیه بود و میذارم تا اندازه ش بشه استفاده کنه

یه قاب گوشی برای خودم

غیر از اینا ورودی خاصی نداشتیم به غیر از دارو و یه سری مواد خوراکی

نهال🌱

من خودم استیل دارم راضیمخواهرم گرانیتی سفید دارهبا اینکه ضمانت رنگ و شکستگی داشته و تقریبا گرون خرید ...

اره گرانیتی خیلی حساسه. یکی ازدوستان مادارن والان اصلا تمیزنمیشه سینکش میگه حتی باجرمگیرم. البته فکرکنم ایشون هرروز وایتکس نزدن

لطفالایک نکنین. 
تصور کردم چقدر تمیز و مرتب و سبکبال به خونه ی جدید میرید حالم خوب شد، انشاالله جایگزین خروجی هاتون د ...

مرسی از محبتتون

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

سلام دوستان من اومدم ،بالاخره جا به جا شدم،چقدر جابه جا شدن از یه استان به یه استان دیگه سخت بود،خیلی بهم سخت گذشت،موقع چیدمان خونه هم کلی خروجی داشتم که بیشترش یادم نیست ولی اونایی که یادمه رو مینویسم،شومیز دخترم دیگه سایزش نبود،شلوارش که کهنه شده بود،یه مانتو که دیگه نمیپوشید،پنج تا بشقاب که خواهرم لازم داشت ولی من نمیخواستم،دوتا رو بالشی،کهنه،یه تیشرت دخترم،یه کاسه که تک شده بود،یه بشقاب خیار خوری که از ستش فقط همین مونده بود که ترک برداشت،الان در حال حاضر حتی یک آیتم خروجی ندارم،خونه رو چیدم به نظر خودم خیلی مینیمال شد،روی کانتر آشپزخونه فقط یه جارو شارژی هست،تو پذیرایی هم هیچی رو جلو مبلی و عسلی ها نیست فقط یه گلدون و یه جای دستمال هست که جاشون اونجا نیست و منتظرم کارهای خرده ریز تموم بشه تا این دوتا هم برن سر جاشون،در انتها دو تا عکس هم میزارم برای رونق تاپیک

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
سلام دوستان من اومدم ،بالاخره جا به جا شدم،چقدر جابه جا شدن از یه استان به یه استان دیگه سخت بود،خیل ...

خداقوت بانو 

حالا از کنار خونواده و فامیل بودن لذت ببر عزیزم 

❌لایک❌
خداقوت بانو حالا از کنار خونواده و فامیل بودن لذت ببر عزیزم

مرسی عزیزم،  

2810