2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734958 بازدید | 44643 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

✋️وزنم داره منیمال میشه ۳کیلو کم کردم با رژیم فستینگ ☺️البته کناره اینکه از ۵الی۶عصر چیزی نمیخوردم ت ...

قد و وزنتو دوستداشتی بگو عزیزم

فستینگ منم پیش میرفتم ولی طب سنتی میگه برای بدن ضررداره ول کردم ...نمیدونم راستش 🤨

❌لایک❌
از دور شکل همدیگه هستنخیلی ممنونمالان برای ماشین ظرفشویی جا ندارم ولی در آینده حتما میخرمپس این مدل ...

عریزم سری نئوکلاسیک طرح های مختلف داره. همشون این شکلی نیستن که نشه تو ماشین گذاشت. توی توضیحاتشون تو سایت فکر میکنم نوشته که قابلیت شستشو تو ماشین رو دارن یا نه. برای اطمینان زنگ بزنین پشتیبانی اسم مدلی که انتخاب کردین رو بگین و بپرسین میشه یا نه 

من گفتم ساعت فست رو زمان روزه بذارم و نیت روزه قرضی هامم بکنمیه تیر دو نشون

نه سخت نگیر فستینگ عالیه اسم رژیم آدمو جیگر خون میکنه😄

من دیدم پهلو شکمم داره پررو میشن زیاد شدن

اومدم یهویی گفتم از ۵عصر نباید بخورم تا ۱۰صبح 

این تایم دقیق برام نبود 

مثلا ۵تا۶شروع میشد 

۹تا۱۰صبح 

البته مهمان میامدن و مهمانی میرفتم 

چای یه دونه میخوردم و دوتا قندمو طبق معمول و 

میوه میاوردن یه دونه برمیداشتم و میگفتم تازه شام خوردم که اصرار نکنن چون خیلی اهل تعارف کردنیم

و باید به زور خوراکی بخوریم😅

و بیشتر شبا هوس خوراکی میکردم و عاشق نون گرمم نمیخوردم و سرگرم کار میکردم خودمو

پیاده رویم یه هفته نیم ساعتی بود یه هفته ۱ساعتی 

هرچقد حال داشتم فرقی نمیکرد

قد و وزنتو دوستداشتی بگو عزیزمفستینگ منم پیش میرفتم ولی طب سنتی میگه برای بدن ضررداره ول کردم ...نمی ...

من قدم ۱۷۱

وزنمم۷۲

نه فستینگ خوبه که خواهرم ۱۰کیلو طی یکسال کم کرده 

فستینگ سرچ کنید کلی تایم میده 

من فستینگ ۸ /۱۶ رو انتخاب کردم راحته برام 

۸ساعت میخورم ۱۶ساعتمو خیلی سعی میکنم نخورم اگه خیلی ضروری بشه در حد کم میخورم

ولی تو خونه همش پیاده روی و  وَرجه  وُورجه میکنم 

اومدم تشکر کنم از همه دوستای گلم که اینجا حضور دارن چقدر از تک تک تون آموختم  وهمچنان یاد می گیرم.

خداروشکر می کنم که با شما آشنا شدم وبخصوص هیدوای عزیزم که انگار من یه آشنا تو شهر یزد دارم 

در راستای توصیه ای که هیدوا جان به اون دوست مون در مورد لباس لک شده کردن که تو خونه مقابل همسرشون نپوشن

امروز یه شلوار خونگی که کهنه شده گذاشتم خروجی 

این به جای شلوار خونگی که هفته پیش خریدم البته اون گذاشتم برای عید یا کمی قبل از عید

شادی صدام کنید
دوستای گلم همسرم علی رغم اینکه گفته بودم کم بخر سه بسته اسفناج خریده من تو فریزر می ذارم نمی دونم چر ...

اسفناج بسته بندی ندیده بودم عزیزم (منجمد منظورتونه؟) 

ولی سرچ کردم اسفناج تلخ سمیهمن تا حالا اسفناج تلخ ندیدم 

لینک نمیتونم بذارم گلم 

عکس گرفتم 

❌لایک❌
2810