2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734629 بازدید | 44643 پست

دوستای گلم همسرم علی رغم اینکه گفته بودم کم بخر سه بسته اسفناج خریده 

من تو فریزر می ذارم نمی دونم چرا تلخ میشه

میشه راهنمایی کنید

اسفناج فقط برای بورانی استفاده می کنم

شادی صدام کنید

سلام به دوستان عزیز

گفته بودم بر خلاف میلم که بانکه شیشه ای می‌پسندم یه سری بانکه طلقی خریدم. چون سبک و نشکن بودنش برام مهم بود .دیروز بالاخره همه رو شستم و خشک کردم و امروز تعدادی رو پر کردم و برچسب هم زدم . توی یه قفسه کوچیک از کابینت  به صورت خوابیده چیدم چون دید بهتری داره . و توی درب یخچال هم هر چند تا لازم بشه میچینم چون سبکه عالیه . خیلی یخچالم مرتب شد وواقعا راضی بودم .سبزی خشکه هامم همش یا توی شیشه های جورواجور بودن یا توی کیسه . الان بهتر شد.

دیگه بقیشم گذاشتم برای فردا چون نوبت ناهار و بعدم درس و مشقه. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام 

بچها منم خیلی دوست دارم تو چالش عکس کشو و گزارش‌های روزانه شرکت کنم ولی فعلا شرایطش نیست بی صبرانه منتظرم تا خونه مون آماده بشه اسباب کشی کنم الان مستأجری و با وسایل ضروری داریم زندگی میکنیم خروجیام ته کشیده🥲

دیروز کمد لباس رو کلا خالی کردم جارو کشیدم با دستمال نمدار همه جاشو پاک کردم موکت کفشو شستم همه بقچه ها رو انداختم لباسشویی بعد همه لباس هارو چک کردم و مرتب تو بقچه های زیپ دار گذاشتم لباسها همه به اندازه و سالم هیچ خروجی نداشتم.

هفته ی گذشته دوتا ورودی داشتم بافت کشمیری مشکی بلند برای زیر پالتو کاپشن ....

بافت کشمیری سفید . یه دامن پشمی سرمه ای داشتم بلوز مناسبشو نداشتم بافت سفید بهترین گزینه بود براش

خیلی استایل‌های جذاب و شیک و متنوعی میشه زد باهاش امتحان کنین👌🏻

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

خیلی قشنگ شدن😍برچسبهای نوشتنی رو از کجا تهیه کردین؟؟؟

ممنون عزیزم . از د یجی کالا  خریدم سه چهار تا برچسب خالی هم فرستادن . ولی بعضی نوشته ها هم به دردم نمی‌خورد روش کاغذ چسبوندم و خودم روش نوشتم . 

جاتون خالی نهارمون خوردیم ظرفهاشسته شدن سینکها خشک شدن ... سس تموم شد🗑

میوه های یخچال هم خورده شدن 🌹

امروز نیاز به رفتن بیرون خرید نداریم

فعلا گوشت و مرغ و گوشت چرخ کرده و تخم مرغ و سس و ماکارونی و سویا و دستمال ،شیر،نواربهداشتی،

میوه ،سبزی قرمه ،گردو،زرشک و زعفرون

فعلا تا اخر هفته صبر میکنم اگه مهمان نیاد

و اخر هفته همه باید در حد یه ماه مون خرید بشن از هرچی ۱الی ۲کیلو کافیه مهمان هم فعلا خبری نیس 😅🤭

فعلا تا اخر هفته عدس پلو ،اشکنه،آش ،کشک سفید یا همون کله جوش،دمی گوجه ،کوکو سیب زمینی و دو پیازه ....باید بپزم و بخوریم

هم تنوع هم وسایل اینام تموم میشن و اینام تو لیست خرید میرن فعلا خونه خالی میکنیم😉☺️

اگه یهو مهمونم بیاد سرکوچه یه نیم ساعته همه رو خرید میکنیم ✋️

سلام عزیزم چینی زرین سری نئوکلاسیک طرح نارسیس طلاییبله راضیم و شیک هستن ولی اگر ماشین ظرفشویی دارین ...

از دور شکل همدیگه هستن

خیلی ممنونم

الان برای ماشین ظرفشویی جا ندارم ولی در آینده حتما میخرم

پس این مدل کنسل میشه

حیف خیلی دوسش داشتم

خیلی این سبک شمارودوست دارم ولی بابچه کوچیک امکانش نیس

حدود ۲ساله اینجوری شدم اولش سخت بود الان عادت شده و خیلی حس خوبی دارم

تو کابینت اگه خوراکی باشه دوس دارم همش بخورم 

یا هرچی تو یخچال باشه کلا میخورم

نباشه و نرم بیرون مغازه نبینم هوسم نمیکنم🤭

دوستای گلم همسرم علی رغم اینکه گفته بودم کم بخر سه بسته اسفناج خریده من تو فریزر می ذارم نمی دونم چر ...

عزیزم اسفناج رو نباید فریز کرد چون سمی میشه . تازه استفاده کنی بهتره

عزیزم اسفناج رو نباید فریز کرد چون سمی میشه . تازه استفاده کنی بهتره

مرسی گلم اره رفتم سرچ کردم

همسرم گفتند دو بسته می برن برای مادرشون

ایشون نرگسی درست می کنند

شادی صدام کنید

✋️وزنم داره منیمال میشه ۳کیلو کم کردم 

با رژیم فستینگ ☺️

البته کناره اینکه از ۵الی۶عصر چیزی نمیخوردم تا ۹یا ۱۰صبح ....فقط مایعات

کنارش پیاده روی روزی یه ساعتمم داشتم بعضی روزا نیم ساعت

حجم و وزنم  دارن کم میشن✌️

2810