2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733818 بازدید | 44598 پست
کابینتای من خیلی مینیمالناین عکس کابینتم تو خونه قبلیمون. تو خونه جدید خیلیاش رو گذاشتم تو کارتن بمو ...

پست های قدیمی رو نگاه میکردم رسیدم به عکسای قشنگت

چندتا سوال داشتم عزیزم

طرح سرویس چینیت دلسا هست یا لومیو؟

از جنس شون راضی هستی؟

بعد اینا روی سرویس کاسه نداره ، جدا هست که بخرم؟

هستی عزیز امیدوارم پیاممو ببینی جای خالیت تو تاپیک حس میشه💔نرو لطفا ولی اگه اذیت میشی اینجا لطفا به ...

عزمزمه براتون درخواست دوستی دادم میشه به گروه ایتا من روهم اضافه کنی.

من یکی دوساله اینجارو می خونم

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو هوای سرد الان سر نباید سرما بهش بخوره وگرنه زود سرما میخوری و سینوس هات عفونی میشه سشوار کشیدن بر ...

آره از اون لحاظ که حواسم هست تو این فصل با موی خیس به هیچ وجه بیرون نمیرم چون یکی دوبار بدجور سرما خوردم

بازم ممنون از راهنماییتون بعد از این برای دخترم بعد از حموم سشوار میکشم چون کلاه دوست نداره سرش کنه و فوری کلاهشو درمیاره

نهال🌱

تو خونه ما خیلی کاربردین... مخصوصا هوای سرد ... گاهی حتی برای خشک کردن لباس هم سشوار استفاده میکنم � ...

آها چه جالب یعنی اگه اتو مو مارک خوب بگیرم موهام موخوره نمیگیره

سشوار غیر مستقیم چجوری استفاده میکردین

نهال🌱

آها چه جالب یعنی اگه اتو مو مارک خوب بگیرم موهام موخوره نمیگیرهسشوار غیر مستقیم چجوری استفاده میکردی ...

فاصله یک متری با نوزاد . دستم هم جلوی صورت و بدنش میگیرم که اذیت نشه. فقط هوای گرم ملایمی احساس میکنه و بدن و سرش سریع خشک میشد.

عزیزم 😍 مهمون کوچولو های ما معمولا با مامان و باباشون میان خونمون ولی یه سری درس دادن به ما دیگه حو ...

مال ما چون بچه خواهر و برادرن بدون مادر پدرشونم میان میمونن روز درمیونی و بچه های جاری هرروز 

چون تو ساختمون همیم 

قبلامیگفتن زن عموکارت بده بریم خوراکی بخریم و من ندادم که هیچ هنوز به مادرشونم گفتم که دیگه 

اگه خونه ما بیان و میبینن من بچه ندارم 

بچه اشون رو یادبدن درخواست هرچیزی نکنه 

و یاد بگیرن درخواست بیجا نداشته باشن

ولی محترمانه گوش زد کردم که درسته تو یه ساختمونیم نباید جوری باشه که خونم کاروانسرا باشه😂

عیدها تو بچگی چون خونه تکونی شده بود خیلی برام حس تازگی و نویی داشت همه جا، خونه خاله و عمه دایی و ب ...

دقیقا عزیزم برای حس خوب هفته یبار اساسی تمییز میکنم و هفته دوبار جارو گردگیری و ...حس ناب زنده بودن داره

سلام دوستان عزیزم چند وقت نبودم به شدت دلم براتون تنگ شده بود.وقتی دخترم رو بردم دانشگاه و اومدم دست ودلم به کار خونه نمیره همش حس کسالت دارم.امیدوارم حال دلتون خوب باشه و به زندگیتون با عشق برسین

🗑کلی پلاستیک رو تا زدم و مرتب و جمع و جور کردم قراره ببرم خونه مادرم.

🗑کیسه های برنج رو هم تا زدم که بدم بهشون نیاز دارن.

🗑برنج هندی چند وقته دارم و نمیخوریم گذاشتم بدم

سلام صبح همگی بخیر. درموردسوال هایدی جان 

من قبلاها انقدرررر زیاددرست میکردم که ازهرچیزی قدیه قابلمه اضافه میموند وبعدچندروزدورریزمیشد بااین فلسفه که کم باشه عیبه زیادباشه میخوریمش بعدا

ولی الان اگرمرغ باشه برای هرنفر یه تیکه وبستگی به میزان خوراک مهمونام یکی دوتیکه ویاشتید سه تیکه اضافه تر هرچی مهمون خوشخوراکترباشه تعداداضافات بیشتره. خورشت هم نفری پنج تیکه خورشتی اخرسرم پنج تیکه اضافه

برنجم نفری یک پیمانه بعلاوه یکی اضافه

سالادم همیشه کوچیکترین سایز کاهووکلم روبرمیدارم چون زیادخورده نمیشه. خیاروهویجم سرهم نیم کیلو میخرم همیشه هم زیاد میاد 

لطفالایک نکنین. 
پست های قدیمی رو نگاه میکردم رسیدم به عکسای قشنگتچندتا سوال داشتم عزیزمطرح سرویس چینیت دلسا هست یا ل ...

سلام عزیزم 

چینی زرین سری نئوکلاسیک طرح نارسیس طلایی

بله راضیم و شیک هستن ولی اگر ماشین ظرفشویی دارین مدلی انتخاب کنین که طرحش زیرلعابی باشه. برا من رو لعابی و تو ماشین ممکنه به مرور پاک بشه یا کمرنگ بشه (البته من ماشین ندارم ولی کلی گفتم چون اینو قبلا شنیدم)

کاسه نداره عزیزم جدا باید تهیه کنین

چینی های زرین فکر میکنم فقط سری شهرزاد روی سرویس هاش کاسه دارن

با توجه به اینکه فرش تو اشپزخونه  ریشه هاش کنده شده بود والان یه چنتا ریشه درست کردم و بهش وصل کردم عالی شد ☺️

همش تو ذهنم بود ببرم ریشه بزنن برام و نمیشد ببرم

الان درست کردم خوب شد😉

2810