2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1733666 بازدید | 44593 پست

یکی از لباس هام خیلی روغن پاچیده بهش با اینکه خیلی گرون خریده بودمش دقت نکردم تو نگهداریش از این ب بعد فقط همون رو برای آشپزی میخوام بپوشم که لباس های دیگمم کثیف نشه

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
اتفاقا من پیشنهادم این مدتی جز ورودی-خروجی پستی ندیم تا دوستان ببینند تاپیک چقدررر کند جلو می ره نها ...

دقیقا 

منم تو همین روالم 

میتونم فقط بیام و نکات خانه داری و زندگیمو تو چارچوب سبک مینیمالیست به اشتراک بذارم 

❌لایک❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از لباس هام خیلی روغن پاچیده بهش با اینکه خیلی گرون خریده بودمش دقت نکردم تو نگهداریش از این ب ب ...

فقط حواست باشه این لباس رو جلو همسرت نپوشی گلم حتی موقع آشپزی

❌لایک❌
من خودم راحتم با۲تا لباس تو ۶ماه و ۶ماهی یبار یا سالی یبار کل لباسهامو نو میکنمو جنس خوب میخرم البته ...

برای من نظر دیگران مهم نیست 

چون خودم اینجوری حال دلم خوبه پس به همین منوال پیش میرم و پولمو خرج چیزهای واجب تر میکنم 

ورودی:

ماشین ظرفشویی و شوینده هاش که هرماه ادامه داره و نیاز به گزارش نیست 

یه ورودی دیگه هم داشتم این مدت و لب تاب برای پسر مدرسه ایم بود برای کمک به درسهایی که نیاز به کامپیوتر داره (حس میکنم اینو گزارش دادم!) 

❌لایک❌
به گل و گیاه علاقه زیادی دارم و خودم تکثیر میکنم چون خیلی هزینه های گلها بالا رفته و از هرچیزی دارم ...

چه جمله نابی👌🏻

هرچیزی میخرید سعی کنید از داشتنش خوشحال باشید و موقع استفاده ازش لذت ببرید ✨

❌لایک❌
من بجای شیشه پاککن از آب و چند قطره وایتکس و چند قطره مایع ظرفشویی استفاده میکنم و عالیه کارش .وپارچ ...

به جای وایتکس که برای پوست و ریه مضره 

سرکه سفید بریز عزیزم 

❌لایک❌
اینم بگم که منو همسرم تو خانواده های ماکسیمال بودیم و ترس از قحطی و هرچیزی رو انبار میکردیممثلا کارت ...

همسر منم این اخلاق رو داره 

الان خیلی بهتر شده 

ولی هنوزم کم و بیش این نوع از حجم خرید رو داره 

مثلا برنج رو زیاد برمیداره 

میره رب خونگی یا عسل طبیعی  یا آبلیمو خونگی بگیره چند تا ظرف میخره 

بااین حال میگم اینها رو خونه نیار بذار تو زیرزمین مغازه هروقت نیاز داشتم یه دونه بیار 

❌لایک❌
مام مهمان نمیاد شب بمونه و خیلی تشک دارم هم مادر همسرم هم مادرم تشک دادن و زیاده

ما تو شهر غریب یه مدتی تا 30نفر مهمون شب خواب داشتیم 

یک عالـــــــــــمه رختخواب داشتیم 

از وقتی اومدیم شهرمون فقط مادرهمسرم یکی دوشب میاد خونمون میخوابه و بس 

تو این مدت دو سوم از این رختخواب ها رو دادم به کمکیم و راحت شدم ولی هنوز زیادن. از طرفیم همسر و مادرم دیگه اجازه خروج بیشتر از اینو بهم نمیدن

پس مجبورم نگهشون دارم و جلو ورودی بیشتر از اینو بگیرم 

❌لایک❌
غذاهام مثلا سمبوسه با سیب زمینی درست میکنمماکارونی .خوراک لوبیا .یتیمچه. املت و...فریزرم که همینطور ...

چقدر لذت بردم که تو زمینه ی مواد غذایی برنامه تون تازه خوریه 

عالیه عالی

❌لایک❌
زندگی رو خیلی ساده کردیم و سبک زندگیمون رو دوست داریم از شلوغ کردن دورمون بدمون میادهمسرم اول سختش ب ...

اینکه شما و همسرتون هردو این سبک رو دوست دارید و باهم هماهنگ هستید نعمت بسیار بزرگیه واقعا

❌لایک❌
شاد عزیز براتون آرزوی سلامتی و خوشی دارم واقعا از پست هاتون لذت بردم❤️گزارش من📝 دوتا مهره رو تغییر ...

منم تو این مدت فقط یه روز روزه گرفتم و دو روز کامل هم نماز قضاهامو خوندم 

الان که نمیتونم 

ولی دو سه روز دیگه باز شروع میکنم انشالله 

❌لایک❌
حرف از زودپز شد....خیلی از دوستان بخاطر ترس یا چون کار باهاش سخته گذاشتنش کنار لطفا نکته هایی که در ...

این نکته رو بگم برای چیزای ریز که گفتی اگرخواستین عدس بزارین توش دوقاشق روغن بریزین توی موادتون دیگه نمیاد بالا

لطفالایک نکنین. 
من چون خیلی جای کمی تو آشپزخونه م دارم واقعا به چیزهای خیلی ضروری و اولیه اکتفا کردم. زود پز ندارم ی ...

ببخشید مگه مشکل کتری قوری چیه که ابتون روی ماکروفر جوش میاری

لطفالایک نکنین. 
شاد عزیز درمورد تعداد پتو بالشت و تشکاتم بگو برامونخیلی ازماها واقعا معمون شب مون نداریم ولی کلی تشک ...

این سبک اشتباه والدینمون هست

هرکی رو میبینم تعداد بالایی رختخواب برای جهزیه داره در صورتی که مهمون شب خواب هم ندارن 

ماهم که یه زمانی مهمون زیاد و شب خواب داشتیم، همه تو ماشینشون پتو تشک و بالش مسافرتی داشتن 

ولی چون تو کمد داشتیم نمیاوردن بیرون، طبیعیم بود

به دو دست نهایت سه دست رختخواب مهمان برای جهیزیه کافیه 

❌لایک❌
2810