2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734139 بازدید | 44620 پست

حرف از زودپز شد....خیلی از دوستان بخاطر ترس یا چون کار باهاش سخته گذاشتنش کنار 

لطفا نکته هایی که در مورد استفاده ازش میدونید رو بگید که به چرخه مصرف برگرده یا راحت تر استفاده بشه 

(من فقط میدونم که حبوبات ریز نباید داخلش ریخته بشه و سوپاپ و چک کنیم بخار ازش خارج بشه)

📌به نظرم موضوع خوبیه که هر چند وقت یکبار در مورد بعضی وسایلی که زیاد استفاده نمیشه و معمولا کنار گذاشته میشه  حرف بزنیم که به چرخه مصرف برگردن یا حداقل تصمیم قاطع بگیریم که بذاریمشون خروجی(مثل زودپز . پلو پز.سرخ کن .چای ساز و....)

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

تورخدا نیااااااا

اسی محترم وقتی میخای عکس بزاری همون دفعه اول بزار ما نه وقت داریم نه حوصله سریع میریم تاپیک بعدی نظرات کمی میگیری ما اگه حوصلع داشتیم اینجا چیکار میکردیم😒😒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا خدااا اینجا چخبرههه 😂

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

حرف از زودپز شد....خیلی از دوستان بخاطر ترس یا چون کار باهاش سخته گذاشتنش کنار لطفا نکته هایی که در ...

من چون خیلی جای کمی تو آشپزخونه م دارم واقعا به چیزهای خیلی ضروری و اولیه اکتفا کردم. زود پز ندارم یا قابلمه غذا میپزم با اینکه شاغلم و خب سخته. کتری برقی ندارم اگه چایی بخوایم تو ماکروفر آب جوش میاریم. توستر ندارم با ماهی تابه نچسب نون تست میکنیم.

ولی راستش اینا از سر ناچاریه نه مینیمال بودن😅

يعني چي بالاخره مينيماليست

مینیمالیست این نیس معنیش .....همون ساده زیستی مثلا فققططط وسایل خونه اونایی ک واقعا ضروری هستن و استفاده میشه......حالا چی؟؟؟‌ مثلا جهیزیه ای ک میخری فقط چیزایی ک واقعا هرروز ازش استفاده میشه و ضروری هستند  نه ک بری کلی وسایل غیر ضروری مثل دکور و تابلو و مجسمه و ویترین و این چرت و پرتا رو بخری.....بعلاوه لباس هایی ک تا زمانی رنگشون نرفتن نری نخری هرماه یا هرفصل ....همونایی ک خریدی و قابل استفاده ان  رو استفاده کنی اگ رنگشون نرفته و خیلی کهنه نشده و میشه دوباره استفاده کرد رو استفاده کنی ...

فقط آب جوش اوردنت😅دمت گرم

قربان شما😂

مادر شوهرم یک انبار کننده ی حرفه ای هستن همسرم هم به همون سیستم عادت کرده بودن. تا اینکه با من آشنا شد😂 و الان از تو ماکروفر آب جوش میخوره😂

حرف از زودپز شد....خیلی از دوستان بخاطر ترس یا چون کار باهاش سخته گذاشتنش کنار لطفا نکته هایی که در ...

من خیلی ترس داشتم از زودپز و دیدم نمیشه اینجور

رفتم یه زودپز گرفتم که مثلشو خواهرم داشت و گفت ۲۰ساله هیچیش نشده

و فقط رعایت کردنش اینه که تا سوپاپش به چرخش میشه کم میکنم

و وقتی خاموششم میکنم صب میکنم یه نیم ساعت خوب که بخارش خارج شد خودش یه تق میده و یعنی بخاری نیس و سوپاپو بالا میکنم میبینم خالی شده بخار .بازش میکنم

حبوبات مثل نخود و باقالی رو ۴۵دقیقه میپزم 

اگه یکم خام باشه موردی نداره بقیه پختشونو داخل دیگ انجام میدم

لوبیا رو نیم ساعت مثلا

گوشت رو هم ۲ساعت بستگی به گوشت داره

قربان شما😂مادر شوهرم یک انبار کننده ی حرفه ای هستن همسرم هم به همون سیستم عادت کرده بودن. تا اینکه ...

دقیقا مثل ما 

الان همسرم عین من شده پس از ۶سال و هیچ چیز نگه نمیداره و همش میگه ما خوبیم خانواده ام که همه شون هرچی نگه میدارن و شلخته بازی در میارن

ما منظم و مرتب و تر تمییز 😄😅

من چون خیلی جای کمی تو آشپزخونه م دارم واقعا به چیزهای خیلی ضروری و اولیه اکتفا کردم. زود پز ندارم ی ...

اتفاقا خوبه یکی از نکته های اصلی مینیمالیسم اینکه با حداقل ترین وسایل همه نیازاتو برطرف کنی 

ولی ان شاء الله جاتون بزرگ تر بشه و رفاهتون بیشتر❤️

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

✅️اسباب بازی ها چک کردم دو مورد که شکسته بود خروجی شد

✅️سه مورد دیگه مناسب سن دخترم نیست گذاشتم بالای کمد دیواری اگه به خواست خدا بچه دوم قسمت شد می ذارم براش اگه خدا نخواست به وقتش می دم به کسی

شادی صدام کنید

چقدر دوست دارم دوباره مینیمالیست شدن و شروع کنم ولی مجبورم تا آخر هفته ک تعطیلی هست صبر کنم تا کمد ها رو بریزم بیرون

حدودا 6 ماه پیش ک عروسی کردم یک عالمه لباس دادم رفت به همراه کیف و کفش ک نو بودن ولی من دیگه دوسشون نداشتم 

ولی دوباره کمدمون پر شده ب خصوص برای همسرم ک اصلا اجازه نمیده لباس های کهنه اش رو دور بریزم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
2810