2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734848 بازدید | 44643 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

طبق برنامه ریزی ام امروز درب وداخل کابینت ظروف کریستال وبلور تمیز کردم

همه ظرفها خارج کردم 

اون ظرفهایی که کمتر ودیر به دیر استفاده می کنیم شستم خشک کردم 

اون ظرف هایی که برای خودمون ومهمان استفاده می کنم برای صرفه جویی در مصرف آب نشستم و چیدم.

✅️این بخش خروجی ورودی نداشت

شادی صدام کنید

سلام دوستان 💞

روزتون بخیر و شادی 

من یک ساله که تاپیک رو دنبال میکنم و تا اونجایی که وقت داشتم مشارکت کردم ، هر روز سعی میکردم به تاپیک سر بزنم تا شارژ بشم و شروع به پاکسازی و مرتب کردن خونه کنم چون واقعا انرژی مثبت عجیبی داشت💞

ولی جدیدا به دلیل انتقادات بی مورد از دوستان و به وجود اومدن دلخوری ها جو تاپیک منفی شده

و من شخصا انرژی مثبتی نمیگیرم و ترجیحم اینه که تا مدتی حتی خواننده خاموش هم نباشم و فقط پیام های هونامیک جان رو از ابتدا بخونم

فقط خواستم بگم هر انرژی که به هر کسی بدیم مطمئنا به خودمون برمیگرده

شاد و موفق باشید💞

سلام دوستان امروز کمد دیواری ها رو بیرون ریختم وسایل ها رو تک به تک تمییز کردم و خروجی تقویم بود و یه دفتر شکرگزاریم تموم شد🗑

یه بسته مداد رنگی و اسباب بازی بچه های خواهرم

که اونا رو اوردن بازی  کنن نمیکردن بازی

گذاشتم خروجی🗑

سجاده و مهر و تسبیح وقران  و چادر نماز از هرکدوم چنتا داشتم فقط یه دونه نگه داشتم بقیه رو مسجد دادم🌿

متشکرم عزیزم❤️

وقتی بچه های خواهر برادر یا برادر زاده های همسرم میان دقیق انگار خونه خودشونه بریز بپاش دارن دعوا و دردسر دارن و باهام راحتن😅😉

ولی من همیشه سرگرمشون میکنم که چیزی نشکنن و خرابکاری به بار نیارن 

توپ و تیرو کمان و اینجور چیزا خونه ما اجازه ندارن بیارن

خدانکرده هم برای خودشون خطر داره هم برای وسایل منزلمون 

تمرین بچه داریم میکنم 🙃

پیرو چالش هایدی جان😁

اون جعبه مال اکسسوری مو هست

اون قسمت بالا سمت راست هم مربوط به لوازم آرایشیمه که چون دخترم دیگه دستش بهش میرسه مجبوری لوازم آرایشمو جمع کردم از اونجا و فقط دوسه تا آیتم مونده

نهال🌱

خدا قوت دوستان

چون آب کولر رو تخلیه نکرده بودیم 

امروز قسمت شد آب و تخلیه کنیم

خروجی پوشاله هاش شد 🗑

و شوره گیر 🗑

که این شوره گیرا جنسشون خوب نبوده و در و دیوار کولر همه شوره داشت و تجربه شد دیگه شوره گیر نخریم

و پوشاله باید سال دیگه بخریم به امید خدا🙃

اینم کشوی سوم🤭

توی این کشو هر چیزی که روی سطح دراور بود رو گذاشتم یعنی یه سری کرم و بادی اسپلش و... و دفترایی که روزانه توشون یادداشت میکردم و چون دخترم بهش دسترسی داره دائم اینارو بهم میریزه

ولی عوضش روی دراور خلوته و چیزی روش نیست😁

نهال🌱

عکس ها همه عالی

✅️ورودی اسباب بازی برای دخترم که همسرم براش خریده الان وقت ندارم بعدا اسباب بازی هاش چک می کنم ببینم خروجی پیدا می کنم در ازای اسباب بازی جدیدش

✅️دوستان می دونن من مشورت گرفتم برای قابلمه زود پز 

امروز فرصت شد توش آش بپزم به این شکل قابلمه ای که در راستای تولید خودش استفاده نمی شد و نمی شد هم خروجی بذارم به چرخه مصرف اومد

شادی صدام کنید
2810