2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1735004 بازدید | 44643 پست
خب جنوب هوا تازه روبه سرما رفته و من امروز رفتم سراغ لباس زمستونیام* یه دونه پالتو رفت خروجی چین چی ...

خواستی جلوباز بپوش گرماشو کمتر احساس کنی🙃زیرش یه چیز تابستونه بپوش ولی دکمه ویا زیپشو نبند 

خواستی جلوباز بپوش گرماشو کمتر احساس کنی🙃زیرش یه چیز تابستونه بپوش ولی دکمه ویا زیپشو نبند

خیلی بلنده با نیم بوت بنظرم قشنگه که اصلا مناسب اینجا نیست مناسب یه مناطقیه برف بیاد بپوشی 😅 اینجا بارونم نمیاد 

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خروجی های اخیر من

یه زیر استکان که شکست

۴تا مانتو 

یه بارونی

مقداری رایس کیک و نخود کشمش

مقداری رشته پلویی

ورودی‌ها

یه بارونی 

یه کت کوتاه

ضد آفتاب فلوییدی مای که عالیه و‌ از خریدش راضیم

همه ما زن ها حداقل یکبار این را شنیده ایم: چرا؟؟ چون تو دختری😔

عجب

خب ببینید اونی که میاد راجبع روزمرگی مینویسه بیکار نیست میادکه ی حس خوب حال خوب بده بشه ی انگیزه 

میان کارمارو بی ارزش جلوه میدن وبانهایت حس بد مینویسن بااحترام اخه این کجاش احترام هست کلا حالمون روخراب کردین دیگه 

تاپیک روی روال والبته بامشورت اعضا داشت پیش میرفت 

برای همه اینجا یک مکان گرم وامن هستش امیدوارم به روال قبل برگرده

سلام عزیزم خوبی کد تخفیف ۱۵۰ تومنی اسنپ فود برای غذا داری؟ اگه نیاز نداری و میخوای پاک کنی لطفا بهم میدی ممنون

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

اومدیم یکم فعالیت کنیم اعتراض شد بچها تایپیک تون عالیه نمیخوام جوش بهم بریزه یا تعطیل بشه پس از این ...

چرا یه سریا هی لفت میدن 😕

بابا هر کی با هر روشی میخواد فعالیت کنه به بقیه کار نداشته باشید لطفا 

استارتر تاپیک که فعال نیست بقیه هم عین همن سرگروه تعیین نکردیم که به حرف بقیه توجه میکنید 

لطفا فعالیتتون و ادامه بدین چون مورد علاقه بعضی اعضای تاپیک هستید❤️

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
مخلص کلام این که، من به شخصه در بهترین زمان با این تاپیک آشنا شدمدوستان ارزشمندی پیدا کردماون چه بای ...

هستی جان شما هم برگرد فقط از پست هایی که خوشت نمیاد رد شو 

شما هم مورد علاقه بعضی اعضای تاپیک هستی خودتو از ما دریغ نکن❤️

خانوما با این چالش موافقین؟😍 خودم زنگ اول و میزنم ان شاء الله بقیه هم شرکت کنندکارتن داخلش جوراب هس ...

به ترتیب از راست:

💢جعبه اولی لوازم تحریر: چسب و خودکار و مداد و پاک کن و...

💢جعبه دومی تمام لوازم مربوط به خیاطی و دوخت و دوز

💢جعبه سومی شامل فلش و سیم کارت و باتری های اضافه

💢 چراغ قوه

💢قیچی

💢 پوشه های مدارک و دفاتر 

دیشب پستتو دیدم عکس گرفتم بذارم ولی ارسال نشد، الان یادم اومد. بقیه دوستان هم بذارن اگر دوست دارن تا تاپیک رونق بگیره  

به ترتیب از راست:💢جعبه اولی لوازم تحریر: چسب و خودکار و مداد و پاک کن و...💢جعبه دومی تمام لوازم مر ...

دمت گرم ❤️

خود اسی هم که این چالش و گذاشته بود فقط یکی دو نفر شرکت کردن😅😂

دمت گرم ❤️خود اسی هم که این چالش و گذاشته بود فقط یکی دو نفر شرکت کردن😅😂

قربونت عزیزم 

بچه ها من تاپیک رو گاهی شانسی یه صفحه رو میزنم و میخونم. چندروز پیش یه صفحه رو داشتم میخوندم رسیدم به یکی از پستای خودم و عکسی که اینجا گذاشته بودم

عکس کشومو تو پست قبلی دیدین دیگه. حالا توجهتون رو به یک عکس از کشو که مال دو سال پیشه جلب میکنم.

البته یه سری از وسایلی که تو این عکس هستن هنوز وجود دارن فقط جا به شدن. ولی ببینید از نظرچیدمان و مرتبی چقدر پیشرفت داشتم. خودم که خیلی راضیم از خودم 😁

سلام صبح بخیر. 

یه سرویس خیارخوری داشتم فقط دوتا ازبشقابهاش مونده بود پریشب یکیش شکست الان اخرین بازمانده مونده که اونم بایه سری خرده ریزه که قبلاخروجی گذاشته بودم میبرم میدم به یه مغازه ای. 

پسرم یه سری مدادرنگی نو وجنس خوب داشت وازقدیمی هاشم حدود 20تایی هست که همگی قاطی بودن دیروز جنس خوبا وچندتامداد مشکی وچندتاخودکارنو که سالمن جداکردم به مرور ایناتموم شدن بیارم جلوی دستش که دبدم چیزی نیس ایناروبزارم توش ویادم اومد یه کیف لوازم ارایشی داشتم که سه تیکه بود. وسطیشو اوردم واینارو گذاشتم توش 

لطفالایک نکنین. 
2810