من دوتا پست با عنوان موافق ومخالف می ذارم وشما فقط با لایک کردن نشون بدین طرفدار کدوم مسیر تاپیک هستید هر پستی که بیشترین رای اورد ما به همون روش پیش می ریم لطفا تا انلاین شدن ورای دادن تمام اعضا و خصول نتیجه پست جدید نذارید اینجوری تمرین می کنیم مشکلات بعدی تاپیک هم حل کنیم واینکه همه ما می دونیم خانه تکانی اصلی بانوی ایرانی بهمن واسفند پس بهتره مسایل حل کنیم که اون دوماه پاکسازی خونه وخرید سال نو تاپیک به حاشیه نره
من در کنار گزارش ورودی وخروجی ها موافق گزارش روزمرگی وسوال کردن متفرقه وگزارش خانه داری هستم با ذکر این نکته که تاپیک از مسیر وهدف اصلی خود خارج نشه وهمچنان محوریت گفتگوها گزارش ورودی خروجی ها و اصل مینیمالیسم باشه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگه نمیدونه مادرشوهرم و مادر خودم که چیزهایی رو از خونم بیرون کردم رد کردم که نو بودن قابل استفاده بودن اما برای من نه و من فقط داشتمشون 🙂مثلا اپی لیدی و بند انداز دستگاه وکس و کلی پد کلی وکس و موم و تافت و گیره مو و اتو مو و بابلیس و همه اینا رو رد کردم هرکدوم ۲سال داشتم و استفاده نمیکردم دادم رفت لذت بردم
خونه مادرشوهرم قرار بود مهمون تعداد زیاد بیان چون پدر شوهرم از سفر زیارتی اومده بودو من چون گفتم بند ...
😵😵😵😵😵😵😵😵حالا من میرم با کمک خود مادرشوهرم راه پله هارو تمیز کنیم تو دلم همش میگم آخه اینا چیه بریز بره،اما به خودش نمیگم،اما مامان خودم باشه بدون اینکه بگم میریزم بعد میگم مامان ریختم اونا رو میگه عیب نداره دستت درد نکنه تمیز کردی 😅
😵😵😵😵😵😵😵😵حالا من میرم با کمک خود مادرشوهرم راه پله هارو تمیز کنیم تو دلم همش میگم آخه اینا چی ...
من کلا از تمییزکاری انرژی میگیرم .میگم کاش یه دوروز بسپرن دستم خونه هاشونو براشون کاری کنم که لذت ببرن.....جالبه خونه ها بزرگ و جا داری هم دارن ولی همه چی جا میدن و شلوغ دارن
من به بیشترین چیزی که علاقه دارم و از ماکسیمال بودنش لذت میبرم گل طبیعی هست البته بیشتر خودم تکثیر میکنم و با عشق بهشون رسیدگی میکنم و گاها به جای هدیه میبرم و با استقبال رو به رو میشه💚
دوستان تمام خانم های اینجا با اشنایی که با هم داریم ماشاا...تخصیلکرده با سواد هستنبه ذهنم رسید از ای ...
سلام عصر بخیر، چی شده؟ مگه مشکلی پیش اومده؟ اینجا که همیشه به دور از حاشیه بود. این دوسال و نیمی که تو این تاپیک فعالم شاید یه وقتایی پستی مورد پسندم نبود یا با عقایدم مغایر بود،نهایتا وارد بحث نشدم و بی اعتنا رد شدم. بنظرم نباید خیلی به همه ی نظراتی که اینجا داده میشه زوم کرد و ریز شد، بگذریم از هرچیزی که مخالف میل و دلمون بود، حیفه این جمع از دوستان فرهیخته و همفکر در خصوص سبک جذاب مینیمالیستی از هم بپاشه.
منظورم شخص خاصی نیست چون من از تک تک اعضای این گروه چیزهای خوبی یاد گرفتم و اینجا برام مثل کلاس درس و جزوه های دانشگاه پرنکته س، حتی گزارش های کوچیک وسایل بازیافتی و پاکسازی های جزیی...