2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734998 بازدید | 44643 پست
هستی جان❤️❤️حضورتون خیلی مفید بود عزیزم...ریپلای پست های قبلی عالی بود

عزیزمید❤️

شما لطف دارید بانو

اون زمان که من با اینجا آشنا شدم تاپیک واقعا تاپیک مینیمالیست بود و اگر گزارشی هم داده می‌شد از منظر مینیمالیستی تحلیل می شد. روال کلی تاپیک طبق اسم و هدفش بود و نیاز به فعالیت اضافه جهت رونق دهی نبود.چون تاپیک خود به خود رونق داشت.

خروجی امروز :🗑

&.طی نخی که برام کاربردی نداشت و حوله ای دارم کارش عالیه و وقتی رو سرامیکا میکشم اثری ازش نمیمونه.

&.دستکشم پاره شد .امروزتو لیست خرید اضافه شد.

&.یه مقدار شکر بودپولکی درست کردم و به همراه چایی خورده شد.

&.دوتا گلدون زیبا به همراه گل هدیه دادم به دونفراز آشناها خیلی خوشحال شدن دوتا دیگم قراره به دونفردیگه بدم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

**خروجی ها**:

""کرم مرطوب کننده ام تموم شد کرم کم استفاده میکنم نمیخرم فعلا.

""ظرف ماست .

تقریبا نصف بیشتر وسایلا خونه تمومن و از سویا و ماکارونی گرفته تا ماست و تخم مرغ و میوه و گوجه.

و ما در شبانه روز جدیدا یه وعده اونم فقط نهار میخوریم.پس فعلا چند روز چیزی نمیگیرم تا مجبور نشم مثلا مهمون بیاد میرم.

صبحونه معمولا یه نون پنیر و چای میخوریم نهارم یه چیز بدون گوشت و برنج و شام هم همون عصرونه رو بجای شام داریم.کلا اشتهامون جدیدا کم تر شده و از یه لحاظ خوبه چون شکم و پهلو هامون اب بشن😄🤌

اول که خوش اومدی عزیزم💕چ برنامه جالبی بیشتربگوبرامون از مدلت

ممنون عزیزم 

برنامه تمیز کردن خونه روزی یک ساعت همیشه دارم  با وجود دوتا گل دختر شلوغ

سرویس بهداشتی یک روز درمیون با تاید یا دامستوس کاملا شسته میشه 

حمام هفته ی یکبار اعلاشویی میشه 

لباسشویی دوروز درمیان روشن میکنم لباسا رو قاطی هم نمی‌دانم برای کوچولوها رو جدا ميندازم برای خودم جدا و همینطور همسر 

دوهفته یکبار پتوهای دم دستی رو ميندازم ماشین 

هفته ی یکبار هم روبالشتیا و عروسکای دم دستی بچه ها ک قابل شستنن 

در سال دو بار خونه تکونی انجام میدم شستن فرشاها پرده پذیرایی و روتختی  آخر بهمن و آخر شهریور 

پرده اتاق خواب تقریبا هر سه ماه ميندازم ماشین چون رو ب خیابون دوده میگیره

لوازم چوبی چون تقریبا سفیده ماهی یکبار با دامستوس یا تاید تمیز میشه روزای دیگه دستمال نمدار یا گاهی سرکه سفید میزنم

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

پارکت ها هرروز تی  میکشم 

گردگیری هروز دارم چون دست بچه ها میخوره لک میشه 

کشو و کمد دیواری ماهی یکبار میریزم بیرون تمیز میشه خروجی ميزارم بیرون 

تراس هفته ی یکبار تمیز میشه چون خیلی استفاده ی ندارم ازش تمیز میمونه 

سینک در هفته دوبار دامستوس میزنم 

روی کابینتا ها رو یک روز درمیون دستمال میکشم چون لک میشه

برای بچه ها زیاد اسباب بازی نمیخرم فقط در حد نیاز 

خیلی کم و مفید اسباب بازی دارن 

برای دختربزرگترم قلک گذاشتم و دارم پس انداز کردن یاد میدم و گفتم  پولاتو جمع کنی میتونی چیزی دوس داری بخری ی بخشیش وسیله ی که دوس داره 

ی بخشیش هم  سکه پارسیان 

تیکر تولد دو سالگی دخترم 💕

😅عضوشون کن ولی اونا ماها رو میگن روشتون غلطه باید جمع کنید که همه چی گرونه😄

وای گلی یه چیزی میگم یه چی می‌شنوی 😵چون ما تو یه ساختمونیم من خیلی اذیت میشم نه اینکه تازه بااین روش آشنا بشم نه از همون اول وسیله اضافی نگه نمیدارم ولی اونا زمین تا آسمون با من فرق دارن

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
وای گلی یه چیزی میگم یه چی می‌شنوی 😵چون ما تو یه ساختمونیم من خیلی اذیت میشم نه اینکه تازه بااین رو ...

دقیقا مثل من

اونا هرچیزی رو نگه میدارن از شامپو خالی تو حمام و ۱۰تا ژیلت بلااستفاده و کارتن صابون گلنار و کلی پلاستیک و اشغال اگه بخوای لطف کنی تمییزم کنی میگن وسواسی هستی .

دوستان تمام خانم های اینجا با اشنایی که با هم داریم ماشاا...تخصیلکرده با سواد هستن

به ذهنم رسید از این به بعد هر مشکلی که پیش اومد نظر سنجی بذاریم ما از صفحه ۳۰۰ تا الان این تاپیک که برای سال ۹۷ سرپا نگه داشتیم وتصمیم داریم برای علاقمتدانش وبرای گسترش فرهنگ مینیمالیسم سرپا نگهش داریم تا امروزم مشکلی نداشتیم ولی حالا که داریم باید بلد باشیم حل اش کنیم

شادی صدام کنید
وای گلی یه چیزی میگم یه چی می‌شنوی 😵چون ما تو یه ساختمونیم من خیلی اذیت میشم نه اینکه تازه بااین رو ...

خونه مادرشوهرم قرار بود مهمون تعداد زیاد بیان چون پدر شوهرم از سفر زیارتی اومده بود

و من چون گفتم بنده خدا نمیتونه و وظیفه منه بعنوان عروس و کسی که فقط غیر من نمیتونه بهش کسی کمک کنه برم کمشون

روی یخچال کلی نسخه و برگه و سبد تخمه که گذاشته بود خشک بشه و سبد کشک سفید که اونام خیس بودن

و روی کابینتهای نزدیک سقف ...روی کابینتهاو گاز و همه جا رو خالی کردم تمییز کردم کلی وقت گذاشتم 

گفتم اینا وسایلا هرچی خوبه و سالمه تو کابینت میزارم قبول کرد و بقیه و ریختم تو سطل

دیدم پشت سرم همه رو برداشته و تو کابینت قایم کرده الان یه پلاستیک زباله داخل کابینته که الان ۳ساله اصلا درش باز نشده و لازمش نشده 

قیچی شکسته آینه شکسته وهزاران چیز که اصلا بکار نمیامدن و نمیان و دیگه با خودم عهد کردم به کسی لطف نکنم و پشت سرم وسواسی و ولخرج نگه کسی بهم🥲🙃😉

2810