2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734813 بازدید | 44643 پست
لابد مامان شما مثل مامان من میگه حیفه نگهش دار البته تعداد بالشتام خدارو شکر به مرور کمتر شده

آره والله مامان من میگه من زحمت کشیدم تو بندازی بیرون اگه بدونه گریه میکنه من ۶ تاشو برای دخترام نگه داشتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کابینتهام خیلی خلوت و منظم و مرتب و جادار هستن چون ظرف متفرقه ندارم و همه رو رد کردمالان۶ساله ازدواج ...

دقیقا منم قبلا اگه بازار میرفتم و چیزی نمیخریدم غم عالم میومد توی دلم حتی شده یه جوراب باید میخریدم اما خداروشکر الان خیلی دقت میکنم وسیله اضافه و ناکار آمد نخرم

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

دقیقا منم قبلا اگه بازار میرفتم و چیزی نمیخریدم غم عالم میومد توی دلم حتی شده یه جوراب باید میخریدم ...

من وقتی میخوام بخرم قبلش خیلی با خودم تکرار میکنم که مثلا امروز باید اول این چیزا رو بخرم و وقتی میخرم پولی برای چیز الکی نمیمونه 😄

آره والله مامان من میگه من زحمت کشیدم تو بندازی بیرون اگه بدونه گریه میکنه من ۶ تاشو برای دخترام نگه ...

مامان من حتی حاضر نمیشه  یدونه بدم به خودش

اگه دختر داشتم  نیاز نبود واسش رختخواب بخرم😆

چهارتا تشک نو 

چهارتا پتو دونفره گلبافت نو  چهار تا بالشت نو  که اصلا استفاده نشده 

پنج تا تشک و پنج تا پتو دونفره  دم دستی هست که اونم فقط سه تاشو استفاده میکنیم. دوتا پتو رو امسال آوردم تو جمع پتو های دم دستی.

درکل همشون نو هستن چون خیلی تمیز نگهشون داشتم  . 

خدا به همه‌ی مادرا سلامتی بده 🤲

و اینکه نظرتون درمورد کیف پول بگید...بنظرتون ضروری هست یا نه؟کیا استفاده میکنند؟بنظرمن فقط کیفو سنگی ...

من یه کیف پول دارم که شاید دوسه ماه یباراستفاده کنم. اکثرا کارت میبرم

لطفالایک نکنین. 

انگاراینجا فقط من هستم که بشدت رختخواب لازمم 

ومهمان شب خواب دارم وگاهی کمم میاد گاهی فقط 

6تا تشک پنبه وپشم اعلا دارم 

10تا پتو 

10تا بالشت 

که بالشت هام کلا تازگی نوکردم 

تعدادی هم ملحفه

اینا برامهمان هستن 

خودمون بجزسرویس خواب رختخواب هم داریم 

4تامون چون زیادمیشه زمین بخوابیم 

قصدداشتم اضاف کنم 

یکی جاندارم 

یکی دارم رفت وآمدم وباافراد نـــاامن کم میکنم تا قطع بشه 

ولی قصدخریدچن تا پتومسافرتی سایزبزرگ رودارم برای خودمون که جایگزین بشن وبشه زود انداخت ماشین 

من کلا خونه تکونی همش دارم😅🤭اسفند خوب و دلچسب تمییز میکنم جوری که انگار تازه اسبابکشی کردیمو باز م ...

خیلییی عالی لذت بردم ازپستات. کاش باهرپست عکسم میزاشتی لذتش دوچندان میشد

لطفالایک نکنین. 
انگاراینجا فقط من هستم که بشدت رختخواب لازمم ومهمان شب خواب دارم وگاهی کمم میاد گاهی فقط 6تا تشک پنب ...

پتو  مسافرتی هام یادم نبود ۵ تا هم پتو مسافرتی  

یکی یکی یادم میاد واقعا چرا باید این همه وسیله داشته باشیم 

من ۲تا پاییزه دارم یکی مال ۶سال پیشه یکی هم تازه خریدم اونی که ماله ۶ساله خیلی خوب مونده هنوزم استفاده میکنم خیلی هم دوستش دارم اصلا تا حالا نشده بخاطر حرف بقیه برم لباس بخرم  ۲تا هم پالتو دارم همین

لباس مجلسی ۴ دست ما مجلس زیاد میریم لباس مجلسی هم یه بار طایفه مادری ویبار طایفه پدری همسر پوشیده میشه بعدش یک بار فامیل مادری ویبار هم فامیل پدری پوشیده میشن بعدش ۱بارهم مجلس فامیل کناری پوشیده میشه بعد میره یه خونه دیگه

من پارسال یه اتفاق خیلی بد برام افتاد خیلی حال روحیم خراب بود حتی همسرم برد مشهد ولی بازم حالم خوب نشد وقتی اینجارو پیدا کردم به قدری حالم خوب شد که نمیتونم براتون توصیف کنم فقط میخوام بهتون بگم که از خدامیخوام حال دل همتون خوب باشه کنار خانوادتون
2810