2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734814 بازدید | 44643 پست
چون عکسها سیو میشه داخل گوگل اینکار نکنیم بهتره البته نظر شخصیه منه.چون اشنا یی میبینه و قضاوت میکنه

به قول دوستان فکر نکنم کسی از اشنایان بیاد کشو هامونو باز کنه🙊

بعدم فامیل ها و دوستای من که عمرا بیان این تاپیک😂😂از بس همشون ماکسیمالیستن

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به قول دوستان فکر نکنم کسی از اشنایان بیاد کشو هامونو باز کنه🙊بعدم فامیل ها و دوستای من که عمرا بیا ...

نه تاپیک هم که نیان مثلا کشو کمد بزنن یا کمد و اینجور چیزا میاد.مثلا هرچی بزنی از تو تاپیک هام میاد نشون داده میشه .نمیدونم چطور برسونم منظورمه .🙃

نه تاپیک هم که نیان مثلا کشو کمد بزنن یا کمد و اینجور چیزا میاد.مثلا هرچی بزنی از تو تاپیک هام میاد ...

متوجه شدم ولی فکر نکنم تو گوگل نشون داده بشه اخه کد نمیدیم که مثلا بگیم عکس کشو یا کمد 

الانم تو گوگل سرچ کردم خیلی از عکسای تاپیک توش نبود 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
احسنتبااحترام به دوستان عزیزبنظر منم گزارش روزمرگی و تمیزکردن یخچال و کشو و کابینت رو همه انجام میدی ...

بنظر من هم گزارش روزمرگی ها ، کمی تاپیک رو از هدف اصلیش دور میکنه 

یا مثلا خروجی های اجتناب ناپذیر رو اگر خارج نکنیم که زندگیمون پر از زباله میشه 

خروجی هایی رو گزارش بدیم که انگیزه ای برای همدیگه بشیم 

ماخانم ها متاسفانه هرچی مصرف میکنیم ظرفشو میشوریم و کنار میزاریم میگیم تو این باید یه چیزی بزارم

یا حبوبات یا ادویه یا هرچیزی

اگه یکدست بشه که خوبه مثلا یه شیشه از نوتلا یه شیشه از عسل یه شیشه از ترشی و مربا در سایزهای متفاوت 

این به نظرم اشفتگی و بی نظمی ایجاد میکنه یا دبه های ماستی 

همه رو باید بندازیم دور 

اگه نگه میداریم همه به یه شکل و سایز باشه و کاغذ روشونم پاک کنیم اینجور شیک هستن هنوز تزینم کنیم که دیگه عالی میشن 

سلام دوستان هدف من برای این هفته:داشتن یک هرم غذایی کامل از موجودی یخچال،فریزر و کابینت استفاده کنم و خرید نکنم تا فریزر و یخچال  و مواد غذایی کابینت خلوت بشن وظروف اضافیشون دور انداخته بشن .و برای  هفته های بعد انشالله از مواد غذایی تازه و مورد استفاده خرید انجام بدم. 

به نظر من هر کی هر پستی با هر محتوایی دلش میخواد بذاره تا به قول شما تاپیک ادامه داشته باشه اینجوری ...

بله عزیزم اگرپست های خانه داری و... نبود من کجا میتونستم انقدپرخانه داری کنم کیف میکنم از گزارش روزمرگی یاهرتجربه ای

2810