2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734557 بازدید | 44643 پست
خیلی خوشحال شدیم 🥰ازخروجی هاتون هم بگید چیا حذف کردید بریم انبارو بگردیم شاید چیزی پیداشدمن یک ماکس ...

چاقو هایی که دسته هاشون کدر بودن گذاشته بودم خروجی،سرویس اشپزخونه دم کنی و ....که استفاده نداشتم،وهرچی استفاده نمیشد .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان دیگه ۶ساله ازدواج کردیم و ۵ساله یبار معلومه که وسایلا یا کهنه میشن یا دلمونو میزنه و باید جوری خرج کنیم که بتونیم اگه چیزی خراب بشه جایگزینشون کنیم

من طی این ۶سال نه مبلی عوض کردم و نه ظروف اشپزخونه رو  فقط چیزای کوچیک مثل چاقو و چنگال پذیرایی و چیزای کوچیک لازم بوده خریدم 

من فقط هرچی جمع کردم رو که بدردم نمیخورده رو رد کردم شیشه های متفاوتی برای ادویه و حبوبات داشتم انداختم و حدود ۲۰تا شیشه ترشی رو کاغذهاشو دراوردم پاک کردم و یه طرح انداختم روشون همه یکدست شدن و ۱۰تا ردیف اول و دوم کابینت گذاشتم خیلی شیک و خیلی جمع و جور شدن همه یکدست 

چجالب ممنون توضیح دادی شاد عزیزروحمون تازه شد اصلا❤️🥰خیلی جالبه ینی تو کمدت دودست مانتو داری و یک‌پ ...

من الان یه ساله اینجور شدم و با خودم عهد کردم زیاد نکنمشون فقط هرچی نمیخواین و تو شکید بعدن میپوشین همین حالا کنار بزارید سریع رد کنید 

من یبار بگم نمیخوام باید سریع ردشون کنم 

چجالب ممنون توضیح دادی شاد عزیزروحمون تازه شد اصلا❤️🥰خیلی جالبه ینی تو کمدت دودست مانتو داری و یک‌پ ...

ممنونم خیلی اینجوری لذت داره 

من قبلا کلافه بودم در کمد باز میکردم میگفتم کدوم بپوشم

از هیچکدومشون خوشمم نمیامد 

الان شده لباس خریدم ولی قانون من اینه یا مهر بپوشم اگع نیاز باشه یا عید معمولا عید به عیدش بیشتره 

لباس مجلسی و شومیز و پیراهن ساحلی هم دارید؟

نه ندارم شومیز که جلو نامحرم بپوشم بله دارم یه دونه و ساحلی و مجلسی ندارم مجلسم که میشه ما رسم نداریم بخریم لباس مجلسی و با تاپ مجلسی مجلسو گرم میکنیم 😄😉

درهفته دوبار گوشتی میخوریم بیشتر بدون گوشت استفاده میکنیم غذا.و روغن و شکر و کنسرو این چیزا تمام تلاشمونه کم استفاده کنیم

و هفتگونه خرید میرم و خرید خونه با خودمه و کم میخرم وبا برنامه بیشتر خرید میکنم 

من هر بار خونه خواهربزرگم برم کلی وسایل از اسباب بازی گرفته تا لباس و خوراکیایی که نمیخورن و بطری و ظروف پلاستیکی از چیزایی که خوردن  و بنظرشون خوشگل بوده جمع کردن 😄 لوازم ارایشی .مداد های کوچک و رنگه ها بچه ها و هرچی دم دستم بد رنگ و یه کم خطو خش دارن رو میزارم پلاستیک و هی میگم ابجی اینم بده بندازم  اولش نه میارن و مقاومت میکنن و بعد که میدن میگن خدا خیرت بده چه خوبه ای حس.....ولی بازم رعایت نمیکنن جمع میکنن🥲🙃

خیلی خوشحال شدیم 🥰ازخروجی هاتون هم بگید چیا حذف کردید بریم انبارو بگردیم شاید چیزی پیداشدمن یک ماکس ...

ماکسیمال نباش گندم جان من رو اینقدر میگفتن نده وسایلا رو خانوادم میگفتن ببین لباسها گرون شده و وسایلای اشپز خونه اینجور شده هرچی رو گفتن نده نده و من دادم و من آرامش دارم من تا بگن اماده باشی بریم یه شهر مسافرت سر ده دقیقه ساکمون بسته هست و اماده باشم😄🤌

خوبی منیمال بودن اینه که 

اگه سرزده کسی بیاد خونه همه چی مرتبه

هرجا بخواب بری سریع اماده میشی

مثلا من برم جایی کافیه همین لباس تو خونه ای هامو داخل چمدون کنم و حرکت کنم بدون ذره ای استرس و برای همسرمم همینطوره 

شاد عزیز براتون آرزوی سلامتی و خوشی دارم واقعا از پست هاتون لذت بردم❤️

گزارش من📝

دوتا مهره رو تغییر کاربری دادم (برای پوشوندن پیچ تیز استفاده کردم)
یک کار ناتموم داشتیم که پدرم انجامش داد (خداروشکر این چند ماهه کارهای ناتماممون به نوبت دارن انجام میشن)

تا امروز ۱۲ تا نماز قضا ادا کردم

3 روز هم روزه قضا 

برام دعا کنید بتونم روزه هامو بگیرم متاسفانه این چند وقته همش مریض شدم نتونستم ادا کنم😓

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
2810