2777
2789
عنوان

مینیمالیست شدن یعنی چی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1734817 بازدید | 44643 پست
ممنونم عزیزم نه گلم بچه نداریم🌹خونه مون کلی آرامش داره خواستم شریکتون کنم و بعد از گذروندن ماکسیمال ...

عــــزیزدلم به یاری خدا هروقت که تصمیم داشتین ی کوچولوی نازخدابهتون ببخشه 

من بشخصه خیلی استفاده کردم از مدلت انگیـــــزه ی زیادی گرفتم 

راجبع خونه تکونی هم بگو برامون 😍

خیاطی در حد اینکه کار راه بندازم بلدم خداروشکر

وپول برای خیاطی نمیدم که ببرم پاچه شلوار کوتاه کنه خیاط یا درزی بدوزه یا تنگ کنه یا هرچی.در حد معمولی بلدم و تمییز درمیارم کارو 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عــــزیزدلم به یاری خدا هروقت که تصمیم داشتین ی کوچولوی نازخدابهتون ببخشه من بشخصه خیلی استفاده کردم ...

من کلا خونه تکونی همش دارم😅🤭

اسفند خوب و دلچسب تمییز میکنم جوری که انگار تازه اسبابکشی کردیم

و باز مهر ماه همینجور 

۶ماهی یبار اساسی ولی ماهی یبار تقریبا اساسی ولی به شدت اسفند و مهر نه

آها راجبع رسیدگی به خودت واوقات فراغتت وساعت خواب وبیداری بگوبرامون

اوقات فراغتم پیاده روی روزی یه ساعت میکنم یا بیشتر و اینستاگراممو پاک کردم.بار منفی روم داشت

مهمونی میریم و مهمونی میدم.

فیلم و تلویزیون کم میبینم 

ترشی و مربا و کمپوت و اینجور چیزا کسی بخواد کمکش میکنم ۰تا۱۰۰اش با منه چون تا بگن من میرم خونشون و انجام میدم

بعضی وقتا خونه خودمون کاری نیس 

خواهرم بشدت ماکسیمال هس و بچه دار 

کمکش میرم جیگرمون حال میاد

دستم فرضه کار کردنم فرضه

خداروهزاران بار شکر

آها راجبع رسیدگی به خودت واوقات فراغتت وساعت خواب وبیداری بگوبرامون

ساعت خوابم سعی میکنم قبل ۱۰ بخوابم یا خیلی دیر بشه ۱۱ البته قانون بعضی موقع بهم میریزه 

صبح ها بین ۸تا۹الی بیدارم

خانم های عزیز ببخشین اگه زیاد پیام میزارم

فقط هدفم اینه که سخت نگیرید زندگی رو 

و هرچیزی که رو مختونه و یا استفاده ندارین نزارین انباری یا چیزی نخرید تلمبار نکنید

من نصف وسایلایی که داشتم رو بخشیدم و اونا اصلا بکارم نمیامدن و اصلا لازم نبودن 

فقط چون پول داده بودم و نو بودن دلم نمیامد بدم کسی ولی خداروشکر میکنم یهویی این تصمیم گرفتم 

و اسم منیمال نمیدونستم از این روش خوشم اومد 

بعد دیدم عه اسم داره این سبک زندگیم 

و فهمیدم خیلیا طالب این روشن

راستی انباری نداریم ما و چیزی به اسم تلمبار کردن و ذخیره کنم شاید روزی استفاده کنیم نداریم

نون خشک یا کارتن یاشامپوخالی و این چیزا رو هم نگه نمیدارم تو پلاستیک جدا میکنم با اشغالا میبریم 

درضمن با اسنپ بخوام جایی برم تایمی که شلوغه خیابون و اسنپ هزینه زیاد میخواد نمیرم و وایمیستم هزینه کم بشه بعد میرم

یا اگه عجله داشته باشم با تاکسی ها میرم و شده یه مقدار پیاده رویم میکنم تا هم پیاده روی کرده باشم هم هزینه کمتر بدم

اینم پس انداز🤌

چیز یادگاری نگه نمیدارم و عکس و فیلم یا هرچیزی بی کیفیته پاک میکنم

شماره تلفنهایی که دارم تعداد کم و افرادیه که باهم صمیمی هستیم و ضرورین 

پیام نگه نمیدارم تو گوشیم 

از اخبار وفیلم های غمگین بیزارم منفی ها رو دور میکنم از خودم

با هرکسی برخورد کنم لبخند بر لبمه

وهمه کارای بقیه به نظرم مثبته و خوبن ولی اگه ببینم دارن یه کاری رو چندبار تکرار میکنن ناراحت میشم و فاصله میگیرم.مثلا دیشب یه بنده خدا گیر داده بود که چرا تو از مهر ماهه فقط دو تا مانتو میپوشی تنوع نداری.با اینکه خودش زیاد داره ولی خودشم دل به چنتا فقط بسته و همونارو همش میپوشه خودشو نمیبینه منو میبینه ناراحتم کرده بود .

2810